Néhány ok, amiért megcsal egy férfi (beszélgetés)
Pl azt, hogy nincs férfi, meg nő, csak ember.
Semmivel sem vagytok jobbak a pasiknál.
Sok fórumban olvasom, hogy igy a pasik, ugy a pasik. Másik fórumban ugyanazok a nők büszkén irják, hogy az ő párjuk a legjobb, legtökéletesebb, leghűségesebb, stb. De hát miért pont ő lenne kivétel? Szép dolog a szerelem, de néha félre kéne tenni, hogy egy kicsit kivülállóként kritikusan tudjuk megvizsgálni életünk párját.
Vajon miért érzem azt, hogy egy csomó nőt elvarázsol valami rózsaszín köd, és nem engedi őket leszállni a realitás talajára, hogy végre tisztán lássanak???
(tisztelet a kivételnek, természetesen)
... tény, hogy semmit nem lehet megkövetelni. Egyébként kb. annyi nő csalja meg a férjét, ahány férfi a nejét... álllllllííííítólag! ;))
Azt gondolom, hogy csalunk vagy nem csalunk, az érzelmi intellingencia kérdése...
Nálad a pont.
Az a FÉRFI aki nem csak a testem képes birtokolni,hanem a lelkem is és annak is egészét.Aki mellett emelt fővel járhatok,és aki büszke arra hogy vagyok neki.És én büszke vagyok hogy ő van nekem.És aki mellett nő vagyok minden téren.Na az a FÉRFI.
Nem csak a megcsalás fáj,de a gondolata is.A hűség hozzátartozik a kapcsolathoz,az vele jár,ha az nincs akkor kapcsolat sincs.
Valaki megfogalmazhatná egy külön topikban már a család fogalmát is úgy rendesen,mert sok férfi azzal sincs tisztában.
Nem jó a megközelítés, mert mi a nő oldaláról nézzük, és azt mondjuk, ha szeretem igazán, akkor nem követelhetem meg tőle a hűséget.
Pedig éppen a férfinek kellene megértenie azt, hogy a megcsalás fáj a nőnek, és azt mondani, hogy "én ezt a nőt igazán szeretem, nem szeretnék neki fájdalmat okozni, tehát nem csalom meg."
Szerintem.
... az nem férfi... az p.cs...
A FÉRFI az az, aki mellett boldog NŐ lehetsz! :o))
Ertettem a valodi mondandojat, de ha egy "tipikus" ferfit veszunk, bizony ugy lennenek megfeleloen szeretve, ha hosszu lenne a poraz :)
A hazassagok nagy reszeben nem tudjak a felek boldogga tenni egymast a sajat szemelyukon keresztul.
Kedvenc idézetem a témában:
"Amikor hűséget követelünk, akarjuk-e, hogy a másik boldog legyen? S ha a hűség finom rabságában nem lehet boldog, szeretjük-e azt, akitől mégis hűséget követelünk? S ha nem úgy szeretjük a másikat, hogy boldoggá tesszük, van-e jogunk követelni valamit, hűséget vagy áldozatot?"
(Márai)
Sziasztok!
Én is így álltam hozzá! Azt mondtam, én már csak azon lepődöm meg, ha pasival csal meg :)! Aztán mégis olyan rohadtul esett.
.... áh, szerintem se szereti. Ha valakit tényleg szeretünk, meg se fordul a fejünkben, hogy más is van a világon. Ezzel a férfiak is így vannak.
Szoktam mondani, hogy azt az energiát, amit a férfiak (és urambocsá a nők) arra pazarolnak, hogy újabb és újabb jelölteket vadásszanak le, azt a saját párkapcsolatuk ápolására fordítanák, akkor sok szép boldog kapcsolat lenne. De ííííííííígy..... :o(
Szerintem szereti. Azt mondta egyetlen egy dolog tartja vissza attól hogy megcsalja, ha belenéz a lány szemébe.
De szerintem ha esetleg hűséges is marad, mennyivel jobb, hogy egyfolytában azon gondolkozik, hogy milyen jó lenne más csajokkal is keverni, és mért nincs bigámia???
Egyszerűen nem szerelmes ,mégcsak nem is szereti azt a lányt.
Egyet nem értek ,miért nem szakít?
Szia Camea:-))
Milyen volt aZ oPERETT? :-))
Engem is teljesen felháborított, és mondtam is neki, ez nekemk nem tesz jót az egy férfiba vetett hitembe, ugyhogy nem hallgattam tovább, mert különben ha hazamegyek rátámadok az egyetlen imádott férfi emberemre, ha nekiállok magamba álltalánosítani, és hát én képes vagyok rá. De legyürtem a féltékenységemet, és elraktam ezeket a hülye gondolatokat máshová:-))
Születéskor csak az dől el, hogy tökös vagy nem.
Egyébként csak egy ok van a megcsalásra, az pedig: van e partner hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi ideig képes egy férfi megcsalni a feleségét ugyanazzal a nővel?
- Mi a véleményed azokról a férfiakról akik megcsalják párjukat, terhesség, szülés, szoptatás idő alatt? Elválnál tőle? Mit tennél?
- 35-45 közötti férfiak! Megcsalnátok a feleségeteket egy 25 éves nővel, ha lenne rá lehetőségetek?
- Elbukhat-e valamin a megcsaló férfi... Ha ravasz, akkor is?
- Miért válik egy férfi így megcsalóvá?
- 45-60 éves elvált, megcsalt, egyedülálló férfiak: miért vagytok egyedül?