Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
naaa... mesélj csak erről a bogyóról! :D
hol lehet ilyet beszerezni?? :D
mi a neve? multi maca! :DDD ez elég hülyén hangzik! :D
ÁHÁHÁHÁÁÁÁ! :D
én a multi macát szedem,az is jó teherbeesésre:-)))málnalevél?az nem beindítja a szülést????:-))))))))))én úgy tudom,de lehet keverem valamivel:-)
köszönöm kérdésed jólvok, mióta szedem ezt a bogyót tiszta sexmániás vok:-))))))))))))))))))) ja és tök jó a kedvem is:-)))))))
jajjaaa! :D de láttam köszönöm szépen! :D
csak nem tudtam, hogy mi ez? :D mármint láttam hogy gólya bébivel! :D ezt hol lehet küldeni??
:( igen... megjött.. pedig már azt hittem, hogy igen... most sikerült... ;(
wáááááááááá
mi lehet a hiba?????????
melyik tea jó még teherbeesésre.. málnalevél ... vagy mi?
s te hogy vagy???? :)
nahh... :D szia Mia! :D
ne hari, nem gondoltam , hogy épen itt voltál mikor én is... :(
azért léptem le!
hát.. nekem megjött-... :(:(:(:(:(
Helló!! :) Belló!! :))
nagyon eltűntünk innen... mindannyian... :(
De én újra itt! :D yeeeeeeeee! :D
eddig szenvedtem a naplómmal..valahogy kitöröltem a fejlécemet, és újat csináltam :D Amíg megtaláltam ,hogy melyik tetszik nekem... :D :D
Mi is régóta próbálkozunk..de eddig még semmi...másnak az ölébe pottyan, mi meg csak várunk , várunk...
Tegnap már mondta a Párom,hogy fél,hogy neki van baja..mondtam neki,hogy dehogyis!! Nincs semmi baja, csak várat magára a pocaklakó :)
szióka:-) hát mi már 2éve próbálkozunk....
és ti?
én itt vagyok :)
Ti hol tartotok ? :)
Szép estét mindenkinek!
Bcicus,
jól mondod, nálunk is több mint két év után keltette fel az érdeklôdését a nôgyógyászomnak, hogy meg kellene vizsgálni a páromat is, addig mindvégig csak engem kezelgettek minimális hormonális eltérésekkel, azt sem tudták milyen apróságba kössenek bele és találjanak valami kézzel fogható okot. Aztán a párom volt a soron következô. Kiderült, hogy csak mesterségesen lehetne babánk, olyan rossz volt a spermaképe. Köszi :)
Halihó!!!!
Hova tűnt mindenki???
Talán mindenki már babát vár???
Én most a következő hónapra készülök.
:D