Napi végi szemeteskosár (beszélgetés)
nehogy már minden kerek legyen!:DD
Dobd a kosárba gyorsan!
hat azt a napot nem is szerettem egy cseppet sem :))
De most minden ujra okes :) sot :D nagyszeru
persze, me felkeltem 7 kor, es mivel a gyerek meg nem volt fenn, igy neki allam takaritani.
Lejon az apuka, majd mosolyogva megjegyzi, "ahh most jutott eszembe: ezt meg ezt megcisnalnad neha?- ja es, nem azert, de nem szep reggel porszivozni fel 8 kor mikor mindenki alszik"
Majd korbevezetett a hazba, h kivulrol a pokhalokat paljam le hetente. Mi a banat? ne e fessem le a hazat?
Nem meg mondtam, h ez lesz? kis mosolyogva megker erre arra? A fene megegye, h megcsinbalok mindent, es nem az van ertekelve, hanem az amit nem veszek eszre, ez esetben a kulso pokhalok, amit a KUTYA sem nez!
Ne porszivozzak reggel fel 8 kor ha mindneki alszik? Hanyszor is fordult ez elo? Most legeloszor!!!! Es miert? azert, h a szomszed kecskeje dogoljon meg. Gorenysegbol! Ha en 7 kor felkelek a te gyerekeidhez, es azok meg nincsenek fenn, akkor en felkoltok majd a porszivoval az egesz hazat! Na!
S amugy is! gyerekek maskor reggelente nagyobb zajt csapnak, de az ellen ugye nem lehet tenni, mert gyerekek! na!
mert egyszeruen nem ertem meg, h ha o, mint apa itthon van holnap, akkor miert nekem, mint au painek kell felkellni reggel 7 kor, hogy vigyazzak a gyerekekre? vakacio van, legalabb ilyenkor nem lehetne, h o mint apa legyen a kolykeivel? o csinalta oket, nem en! akkor miert en vagyok veluk, vakacioban reggel 7 tol? minek kell gyerek, ha dog rajuk ugyelni, meg akkor is amikor megteheti?
minek lofa**nak?
ha arrol lenne szo, h o is dolgiozni megy, mint mindenki mas, akkor termeszetes, h en mint au pair ugyelek reggel 7 tol a gyerekekre...de itthon lesz, o az apa, es nekem is szuksegem van egy kis szabadsagra.
oke, nem dolgozok sokat, van, h kapok szabad napot..nem is ez a lenyeg..csak egyszeruen enm tom felgogni, h ha o itthon lesz, miert en kelek fel 7 kor holnap? es miert jon majd o le szokas szerint 10 kor kipihentemn, es kerdi meg h mitol vagyok faradt?
mert mindig az van "oh hat biztos TUL sokat dolgoztal-fake smile- ugye? sokat dolgoztatunk.."
nem, nem dolgoztattok sokat, de orulnek, ha ez nem lenne minden alkalommal a fejemhez csapva altalad, most cuppanjak rad, vagy mi a banat van? virag esso kell, vagy mi? csokhalmaz tan?
nem kell sokat dolgozzak, mert au pair vagyok nem csicska, nem hiszem, h en ezert minden nap halat kene mondjak. nekem sem mond senki minden nap halat, h az O gyerekeire vigyazok, es az O hazat takaritom! akkor most ne szarjunk egymas kertjebe!
Mitol vagyok faradt? attol, h minden nap 7 kor kelek, hogy minden nap dolgozok atlagba 5 orat, ami nem sok ugyan, de attol megmunka.
Es mivel TE minden nap kipihentem vonszolod le a valagad reggel 10 kor, es hupsz a fotelba amig en takaritok, nem hiszem, h jogod van viccelodni arrol, h nekem milyen jo dolgom van, es en milyen szerencses vagyok veled! most cuppanjak rad?
Miert en kelek holnap 7 kor a TE gyerekeidhez? Nem eleg, h napkozben takaritok es napkozben ugyis veluk leszek amig te vakarod a tokod? MEg en keljek 7 kor, en takaritsak, en legyek napkozbe a TE gyerekeiddel..es majd megis te kerdeseled meg h faradt vagyok, s ugyan mitol. a munkatol, a belefektetett idotol vagyok faradt. attol a munkatol, ami a te dolgod lenne, mert nem en csinaltam a gyerekeket, es a cslad alapitas sem az en otletem volt. attol amunkatol amiert fizetest kapok, tehat kvittek vagyunk, es megis en vagyok az akinek hajbokolnia kene..
en sem hangsulyozom ki minden nap, h nem az en kolykeim, es nem az en hazam, meg is en viselem gondjat.
ki lehet hangsulyozni nekem, h de fasza au pair lenni, mert ingyen laksz valahol es ingyen kapsz kajat, s meg zsebpenzt is, de en ezert megdolgozok!
en sem hangsulyozom ki, hogy de fasza ugy szulo lenni h au pair tartasz, mert semmi dolgod nincs azon kivul, h keresed a penzt!
s azt sem hangsulyozom ki, h au pair tartani rohadt olcso ahoz kepest, h mennyit kene fizetni egy takaritononek + egy babysitternek! akkor meg ne szarjunk egymas kertjebe, h ki mit tesz a masikert, mert kvittek vagyunk.
rohadtul zavar, az orokos celozgatas, h de nekem milyen jo itt. igen bazze rohadt jo, es megjobb lenne, ha elvezhetnem nyugodtan, es nem keltenel bennem naponta olyan erzest, h rad kene cuppanjak halabol! mert amig en vigyazok a te kolykeidre, addig en szerintem nekem jogom van ahoz h de joo dolgom legyen itt. gyerekre vigyazni egyaltalan nem konnyu, es ezt tudnad is ha reszt vennel benne. de nem veszel reszt, mert holnap reggel is en kelek helyetted, h rajuk vigyazzak, amikor neked lenne ott a helyed, legalabb mig itthon vannak vakacion! mert az elet telik, es kirepulnek, s akkor cseszheted s alhatsz 10 ig mert akkor mar csak heti 1x jonnek, vagy egyszer sem. annyi energiat kapsz vissza az elettol, s olyant amilyent belefektetsz,..ez vonatokozik a emberekre is akik korulvesznek.
na!
További ajánlott fórumok:
- Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- 6-22 óráig vagyunk nyitva. Napi 8 órát dolgozunk hétvégén is. Szerintetek jár hétvégi pótlék?
- Hétvégi napirend egy bölcsis/ovis kisgyerekkel
- Olcsó, "hó végi spórolós" szülinapi ajándék gyereknek?