Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Napi végi szemeteskosár fórum

Napi végi szemeteskosár (beszélgetés)

1 2 3 4 5
107. mamcili
2011. jún. 21. 23:48
végre vége ennek a napnak és van egy kis nyugi...
106. cel
2011. jún. 21. 07:59
Nap végén, nap közben bármikor, csak ne másszon ki!
2011. jún. 21. 06:40
úgy beledobnám......................................
104. mamcili (válaszként erre: 103. - T.Ili)
2011. jún. 21. 00:23
igaz, elhiszem, de nem akart ő bántani...
103. t.Ili (válaszként erre: 102. - Mamcili)
2011. jún. 21. 00:21
nem esett jól,na:(
102. mamcili (válaszként erre: 101. - T.Ili)
2011. jún. 21. 00:21
fel a fejjel...
101. t.Ili
2011. jún. 21. 00:19
asszem már mindent kidobnák:(
100. mamcili
2011. jún. 21. 00:17
kidobom a magányt, pont mikor társaságra vágyom...
2011. jún. 21. 00:11
Én kidobom a féltékenységet,ami átsuhant rajtam
2011. jún. 9. 15:43
ossze vagyok zavarodva..
2011. jún. 9. 02:58
akkor a köhögésemtől akarok megszabadulni,de pikk-pakk !:D
2011. jún. 9. 02:16
Fáj a szívem.. Örül a lelkem.. A szellem csak néz.. Én aki mindezeket messziről figyeli, leszarja ezek mit eszetlenkednek. Csak hisz. Elöször vakon. Hisz a hitben is hinni kell. Vagy mi a szarért vagyunk itt ezen a bolygón.. ? Szórakozni az élettel, és eltékozolni mindenem.. Aztán hinni, hogy mindennek volt értelme, ki se szarja le persze.. És tovább hinni, hogy az értelem mögött megértés lakozik. Majd még tovább elhinni, hogy már nem is kell hit. Csak lenni. Egó, ész, szív, önmagam szétszaggatása nélkül, csak várni... K.rva szép az élet b.zd meg.. :) Kb. Ennyi az értelme is csökött agyam számára... :)
2011. jún. 9. 01:14
Beteg volt a kutyusom ma,holnap renben lesz,és vidám:)kidobom a kajáját is ami gyanús..
94. t.Ili
2011. jún. 6. 23:22
A fájós lában,megint beledobom!De nehogy valaki újra visszadobja!!!!
93. t.Ili (válaszként erre: 92. - 236fe2f68e)
2011. jún. 6. 23:21

nehogy már minden kerek legyen!:DD

Dobd a kosárba gyorsan!

2011. jún. 6. 23:18
nagyon faj a torkom..:( a mindenseget
91. 328aadd89f (válaszként erre: 89. - 236fe2f68e)
2011. jún. 6. 22:50
Örülök!:)
2011. jún. 6. 22:45
hetek óta nem jelentkezik, pedig hiányzik a búrája...
89. 236fe2f68e (válaszként erre: 86. - 328aadd89f)
2011. jún. 5. 11:42

hat azt a napot nem is szerettem egy cseppet sem :))

De most minden ujra okes :) sot :D nagyszeru

2011. jún. 4. 00:48
nem köszöntött fel..... ezt nem gondoltam volna..... kukába vele!
2011. jún. 3. 23:51
Migrén két napja,ki vele a kukába,aztán mostmár remélem kialszom..
86. 328aadd89f (válaszként erre: 85. - 236fe2f68e)
2011. jún. 3. 22:28
Nem kötözködni akartam, csak úgy tűnt, nem szereted és már tele a bihari botosod az egésszel.
85. 236fe2f68e (válaszként erre: 84. - 328aadd89f)
2011. jún. 3. 20:44
ez nem ide tartozik. amugy szeretek itt lenni, es 99% elegedett vagyok..de vannak szar napjaim..az ilyen
84. 328aadd89f (válaszként erre: 83. - 236fe2f68e)
2011. jún. 2. 20:41
Miért nem hagyod ott őket, ha ennyi gondod van a családdal és a munkával??
2011. jún. 2. 19:49
ja es 5 ora helyett ma dolgoztam 8 at! 7-3 ig a TE gyerekeiddel ultem egy helybe halgatva a hulyesgeket! mar a szemembol a konny kicsordult! nem azert mert faraszto fizikailag, de agyilag nagyon! es ezt miert nem lehet ertekelni? miert kell megjegyezni mikor haza jottem most, h "aaa de szerencses vagy velunk erika!"- s te tan nem vagy az velem? ha jol tom az elozo au pair-ek gyerekfelugyelet alatt csak pittyegtettek a laptopot! en egyszer sem csinalom, ott vagyok, segitek! akkor ne szarjunk egymas kertjebe, h ki kivel szerencses, mikor, miert, s hogy! na
2011. jún. 2. 19:45

persze, me felkeltem 7 kor, es mivel a gyerek meg nem volt fenn, igy neki allam takaritani.

Lejon az apuka, majd mosolyogva megjegyzi, "ahh most jutott eszembe: ezt meg ezt megcisnalnad neha?- ja es, nem azert, de nem szep reggel porszivozni fel 8 kor mikor mindenki alszik"

Majd korbevezetett a hazba, h kivulrol a pokhalokat paljam le hetente. Mi a banat? ne e fessem le a hazat?

Nem meg mondtam, h ez lesz? kis mosolyogva megker erre arra? A fene megegye, h megcsinbalok mindent, es nem az van ertekelve, hanem az amit nem veszek eszre, ez esetben a kulso pokhalok, amit a KUTYA sem nez!

Ne porszivozzak reggel fel 8 kor ha mindneki alszik? Hanyszor is fordult ez elo? Most legeloszor!!!! Es miert? azert, h a szomszed kecskeje dogoljon meg. Gorenysegbol! Ha en 7 kor felkelek a te gyerekeidhez, es azok meg nincsenek fenn, akkor en felkoltok majd a porszivoval az egesz hazat! Na!

S amugy is! gyerekek maskor reggelente nagyobb zajt csapnak, de az ellen ugye nem lehet tenni, mert gyerekek! na!

81. karnevál (válaszként erre: 80. - 236fe2f68e)
2011. jún. 2. 10:25
Legalább kijött:)
80. 236fe2f68e (válaszként erre: 79. - 236fe2f68e)
2011. jún. 1. 23:49
hupsz..ez hosszu lett..xD
2011. jún. 1. 23:49

mert egyszeruen nem ertem meg, h ha o, mint apa itthon van holnap, akkor miert nekem, mint au painek kell felkellni reggel 7 kor, hogy vigyazzak a gyerekekre? vakacio van, legalabb ilyenkor nem lehetne, h o mint apa legyen a kolykeivel? o csinalta oket, nem en! akkor miert en vagyok veluk, vakacioban reggel 7 tol? minek kell gyerek, ha dog rajuk ugyelni, meg akkor is amikor megteheti?

minek lofa**nak?

ha arrol lenne szo, h o is dolgiozni megy, mint mindenki mas, akkor termeszetes, h en mint au pair ugyelek reggel 7 tol a gyerekekre...de itthon lesz, o az apa, es nekem is szuksegem van egy kis szabadsagra.

oke, nem dolgozok sokat, van, h kapok szabad napot..nem is ez a lenyeg..csak egyszeruen enm tom felgogni, h ha o itthon lesz, miert en kelek fel 7 kor holnap? es miert jon majd o le szokas szerint 10 kor kipihentemn, es kerdi meg h mitol vagyok faradt?

mert mindig az van "oh hat biztos TUL sokat dolgoztal-fake smile- ugye? sokat dolgoztatunk.."

nem, nem dolgoztattok sokat, de orulnek, ha ez nem lenne minden alkalommal a fejemhez csapva altalad, most cuppanjak rad, vagy mi a banat van? virag esso kell, vagy mi? csokhalmaz tan?

nem kell sokat dolgozzak, mert au pair vagyok nem csicska, nem hiszem, h en ezert minden nap halat kene mondjak. nekem sem mond senki minden nap halat, h az O gyerekeire vigyazok, es az O hazat takaritom! akkor most ne szarjunk egymas kertjebe!

Mitol vagyok faradt? attol, h minden nap 7 kor kelek, hogy minden nap dolgozok atlagba 5 orat, ami nem sok ugyan, de attol megmunka.

Es mivel TE minden nap kipihentem vonszolod le a valagad reggel 10 kor, es hupsz a fotelba amig en takaritok, nem hiszem, h jogod van viccelodni arrol, h nekem milyen jo dolgom van, es en milyen szerencses vagyok veled! most cuppanjak rad?

Miert en kelek holnap 7 kor a TE gyerekeidhez? Nem eleg, h napkozben takaritok es napkozben ugyis veluk leszek amig te vakarod a tokod? MEg en keljek 7 kor, en takaritsak, en legyek napkozbe a TE gyerekeiddel..es majd megis te kerdeseled meg h faradt vagyok, s ugyan mitol. a munkatol, a belefektetett idotol vagyok faradt. attol a munkatol, ami a te dolgod lenne, mert nem en csinaltam a gyerekeket, es a cslad alapitas sem az en otletem volt. attol amunkatol amiert fizetest kapok, tehat kvittek vagyunk, es megis en vagyok az akinek hajbokolnia kene..

en sem hangsulyozom ki minden nap, h nem az en kolykeim, es nem az en hazam, meg is en viselem gondjat.

ki lehet hangsulyozni nekem, h de fasza au pair lenni, mert ingyen laksz valahol es ingyen kapsz kajat, s meg zsebpenzt is, de en ezert megdolgozok!

en sem hangsulyozom ki, hogy de fasza ugy szulo lenni h au pair tartasz, mert semmi dolgod nincs azon kivul, h keresed a penzt!

s azt sem hangsulyozom ki, h au pair tartani rohadt olcso ahoz kepest, h mennyit kene fizetni egy takaritononek + egy babysitternek! akkor meg ne szarjunk egymas kertjebe, h ki mit tesz a masikert, mert kvittek vagyunk.

rohadtul zavar, az orokos celozgatas, h de nekem milyen jo itt. igen bazze rohadt jo, es megjobb lenne, ha elvezhetnem nyugodtan, es nem keltenel bennem naponta olyan erzest, h rad kene cuppanjak halabol! mert amig en vigyazok a te kolykeidre, addig en szerintem nekem jogom van ahoz h de joo dolgom legyen itt. gyerekre vigyazni egyaltalan nem konnyu, es ezt tudnad is ha reszt vennel benne. de nem veszel reszt, mert holnap reggel is en kelek helyetted, h rajuk vigyazzak, amikor neked lenne ott a helyed, legalabb mig itthon vannak vakacion! mert az elet telik, es kirepulnek, s akkor cseszheted s alhatsz 10 ig mert akkor mar csak heti 1x jonnek, vagy egyszer sem. annyi energiat kapsz vissza az elettol, s olyant amilyent belefektetsz,..ez vonatokozik a emberekre is akik korulvesznek.

na!

78. danina
2011. máj. 27. 21:55
Kidobom a gyomorégésemet :-))
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook