Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában. (beszélgetés)
Azért én a gyümiket jobban szeretem, mint a zöldségeket!
Szerinted a banán nagyon hízlal?
Akkor jó, mert én is arra gondoltam, hogy ne unjak meg egy dvd-t, hogy közben mást is beteszek, kis változatosság.
És ilyenkor csak nyersen eszel zöldséget vagy párolod?
Nem dehogy/most még/később majd változtatni kell ha a szervezeted megszokja a terhelést,de a ddig mehet ugyanaz a torna.
Nekem zöldséges napom lesz/méregtelenítek egy kicsit:)/tavasszal szoktam.
Szóval akkor látni már valamit?
Amúgy tudok mutatni még egy képet, ami májusban készült, azon az arcom olyan mint egy lufi, ahhoz képest jelenleg kb 10 kg -mal vagyok könnyebb!
Helyesek vagytok:)Sajna lányok, úgy néz ki nekem mennem kell:(A párom szeretné most bírtokba venni a számítógépet.Remélem mihamarabb "találkozunk:)
Jóéjt
Megnéztem a képeidet.Szerintem Te egy nagyon klassz csaj vagy, szép a pofid.És sikerül a fogyi...:)A papám szavaival élve pisilnak majd utánad a pasik:))))Na jó, elég ha a barátod...:)
A másik képen a pároddal vagy?
További ajánlott fórumok:
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Nagyon hatásos fogyókúrák!
- Valaki tudna nekem ajánlani olyan fogyókúrás tippeket amik hatnak is?!
- A 13 napos fogyókúra alatt (reggeli: kávé+külön 1 kockacukor...) ha nagyon éhes vagyok napközben, gyümölcsöt 1-2- db-ot meg lehet enni?
- Kérlek Segítsetek nekem! Irjátok meg, hogy kinek milyen fogyókúra vált be és hogy hogyan vitte véghez.
- Ki tud egy jó fogyókúrát egy olyan embernek aki könnyen hízik, de nagyon nehezem fogy?A felesleg pedig sok!