Nagy étvágyú férfiak (beszélgetés)
Mondjam meg a feleségemnek, hogy nem tudok elfeledni egy nőt? Nem tudom mit szólna hozzá?
Szerintem összepakolna és itthagyna engem. Ezt nem szeretném , hiszen szeretem.
Azért féltékeny, mert önmagában nem bízik eléggé, de ez az Ő problémája, ezt igazán csak ő tudná megoldani! Te segíthetsz neki úgy, hogy őszinte leszel hozzá. Hosszú távon csak ez működik!
Az, hogy nem ért meg Téged, ez csak a volt szerelmeddel kapcsolatban van így, vagy korábban, más témánál is kiderült már?
Akkor addig beszélgessetek,addig mondd el az érzéseidet,ameddig meg nem tud érteni.
Ha szeret akkor megért,vagy meg fog.
Nem tudnám elhagyni, mert nagyon sok nehézségen mentünk át együtt segítség nélkül.
Szeretem a feleségemet , csak Ő nem ért meg engem .
Azt hiszem nagyon féltékeny rám.
Értem a kérdésedet.
Rosszul fogalmaztam. A volt barátnőm elmondott, a férjének őszintén mindent. Ezek után majdnem szétváltak. Ezért nem merünk kockáztatni.
Az időkérés jó ötlet, de én sem tudnám elviselni, hogy a feleségem néha másra gondol.
Talán nem is nekem a legnehezebb hanem a feleségemnek.
Ő nagyon szeret engem, csak már nem 100%-ig biztos a hűségemben.
Nem értem a kérdést.
A volt barátnőm se válik a férjétől és én sem.
Folytatom.
Tehát én este dolgoztam és a feleségem azt mondta, hogy ha nem mondom meg, hogy ki az a Napsugár,akor kiborít mindent a gyerekeknek.
Ezért én arra kértem , hogy majd én szeretnék mindent elmondani őszintén a gyerekeimnek.
A szerelemben is van olyan ,hogy "időkérés".
Hát kérd te is!
Most akkor mi van?????????
Hogy hogy szétment a volt szerelmed családja?
Az miért nagy szó, hogy nem telefonon mondtad el a gyerekeidnek? Nem laktok együtt?
Az őszinteségnél is nagyon fontos az időzítés.
Az őszinteségről csak annyit, hogy amikor láttam a feleségem már nem bírja tovább , én öszintén elmondtam neki mindent. Ez egy dolog, de utánna még rosszabb lett.Mint írtam a gyerekeimnek is elmondtam mindent (nem telefonon).Mit értem vele ?
Biztos kevesebb lettem előttük. Csak ártottam magamnak. Mellé a túlzott őszinteségemmel a volt szerelmem családja is szét ment.
Érdemes őszintének lenni?
nem kell elmeselni a kornyezetednek. Nem azert, mert kinevetnenek, hanem mert ez a te ugyed, harman szerepeltek benne, de neked kell tudni, mit erzel.
Amugy meg ne gondold, hogy masokban nincsenek megvalaszolatlan kerdesek es ketelyek.
Kitartas :))
Miért tennének ilyent?
Van úgy ,hogy az emberben összekavarodnak az érzések,nincs ebben semmi különös.
Hajrá,derítsd ki ,hogy mit is érzel valójában és hogyan tovább.
Nem ,csak arra gondoltam,hogy még most sem vagy őszinte a feleségeddel.
Gondolom a "nem jelentett semmit" ,telitalálat volt ,ugye?
Ezt mondod neki ,nem?
mas valakivel egyutt elni, es mas esetleges rozsaszin vagyalmokat kergetni. Persze, az uj szerelem, uj remenyek, beteljesuletlen vagyak sokat nyomnak, de a megszokott feszek nem fog hianyozni?
En inkabb kulonvonulnek, magamba, es csak azutan dontenek.
(jo, hogy vetted a batorsagot es belevagtal a leirasba:)))
Akkor írj verseket, azzal is enyhül talán a fájdalmad! Tudod ez az újratalálkozás 2 irányt is mutathat, attól függően, hogy mit éreztek egymás és a családjaitok iránt. Lehet valami újnak a kezdete, ha egymást választjátok, és új életet kezdtek, rögös, nehéz út ugyan, de ha igazán szeretitek egymást - a mostani éneteket - , nem lehetetlen. De az is lehet, hogy arra volt jó, hogy tisztázzatok egymással dolgokat (és tudatosítsátok magatokban, hogy mit jelent Nektek a családotok), hogy aztán végre el tudjátok engedni egymást.
A szavaidból kitűnik, hogy ez az elengedés nem igazán megy egyikőtöknek sem. Igen, talán azt lenne jó tisztázni, hogy ezek az érzelmek a beteljesületlen szerelemnek szólnak, vagy a mostani hús-vér embernek.
További ajánlott fórumok:
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Miért olyan nagyok a férfiak elvárásai?