Nagy étvágyú férfiak (beszélgetés)
Igen ,tudom,és írtam is ,hogy nem olyan egyszerű sőt!
De tanácsot kért és vagy megfogadja vagy nem,vagy majd később esetleg.
Komolyan szorakoztat, hogy egy ennyi idos ember ilyen szinten all :)))
Viccesnek erzed ma magad?
Nem ülök a pocsolyában, mert jól vagyok.Tudom ez fáj neked. A férjed is férfi.Azt gondolod, hogy ő nem vágyik másra ?
A férjed nyomába sem lépnék, mert akkor hozzád vinne. Azt nem szeretném.
Óh, azért itt nem csak a szerelemről van szó. Szerelemről, bizonytalanságról, bűntudatról szeretetről, háláról, félelemről stb. stb. és igen bátorságról és gyávaságról és őszinteségről.
Szóval ezt papíron baromi gyorsan le lehet sakkozni, de benne csücsülve kicsit bonyolultabb.
ja vagy ez sértés akart lenni, vagy mi?
lehet nem nőttem fel a feladathoz, hogy megértsem a célzásaidat.
nyugodtság van, nincs izgalom:)
okés, kiegészítésnek szántam.
mivan?
ez a topikom, és?
Kosár és röpi duciknak.
Te kezdted a sértegetést.
Nem erről van szó,hanem arról,hogy ha szereted a feleséged,akkor tiszteld meg a bizalmaddal,hogy Ő is megérthessen téged,mi zajlik benned,ha fájdalmat okozol ha nem.
Mi másért él együtt két ember,ha nem azért,mert bármit,BÁRMIT megoszhassanak egymással.
a kalácsot neked kell megsütni öreg.
mindenki hibázik te is, amennyibben ezt elismered, már megtetted az első lépést a probléma mgoldása felé.
Nekem mindig visszás egy kicsit az ,ha valaki két fél között próbál választani.
Ha nem jó egy házasság ,akkor rendbe kell hozni,vagy véget vetni.Először is ez a legfőbb dolog,ha már így egy harmadik fél miatt rájött ,hogy valami nincs rendjén.
Kicsit fura,hogy majd akkor mer szerelmes lenni igazán ,ha "megéri" otthagyni miatta az asszonyt.
Szerintem a szerelem nem így működik.
Így van,de a legtöbb hidd el ilyen gyáva...és mindig a nőre marad a döntés.És megléptem helyette, utat engedtem neki...minden akadály nélkül...és szegény feje tényleg arra ébredt 1 év után,hogy ki ez a nő??
No de nem én vagyok a téma,csak az ember mindig a saját pédájából indul ki...
Tanácsot mindenki tud adni de kalácsot senki.
Milyen jó, hogy ezen az oldalon szinte mindenki tök hűséges és szerető társ.
Senki nem hibázott az életében, mindenki patyolat tiszta.
További ajánlott fórumok:
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Miért olyan nagyok a férfiak elvárásai?