Nagy étvágyú férfiak (beszélgetés)
Szia!
Vallásos vagy?
Szia!
Akkor Te is kapsz majd hideget és meleget.
"A mágusok nem ítélik el a vágyat. Vágyaik követésével váltak mágusokká.
Minden vágy valamely korábbira épül.
A vágyak sora sosem ér véget. Ez maga az élet.
Ne tekints egyetlen vágyat sem haszontalannak vagy rossznak!
Egy szép napon mindegyik tejesül.
A vágyak - magvak, a sarjadási idejükre várnak.
Egyetlen vágy-magvacskából egész erdő növekedhet.
Ápold szíved legjelentéktelenebb kívánságát is!
Egy napon ezek elvezetnek Istenhez."
Sziasztok!
Engem mélyen megérintett betyár története. Én is most találkoztam a volt első szerelemmel.
Majd leírom, ha lesz időm. Ja és mi is az iwiw-en találtunk egymásra.
ám ám, biz’ ám!
Én fizetem! plízzzzzzzz!
A töményt, az elsőt.
A messze tekergőt
Azt hiszem /így ismeretlenül/ Te sokkal okosabb vagy mint Én ezért belátod, Nekem nem az igazság kell, hanem: a következő kört /amit iszunk / Te fizeted. És
Köszönjük a meghívást, meg: EGÉSZSÉGETEKRE!
Az igazság igen sok olvasata létezik néha ha nagyon beiszok még azt is el tudom képzelni, hogy nem az enyém az igazi:)), úgyhogy jobban járunk ha te hozzod az első kört én meg a másodikat.
de tömény legyen ám:)
világos a kifejtésed, de a következtetésed rossz, illetve az én olvasatomban nem feltételezi azt, hogy mivel én nyitottam a topikot olyatén birtoklom, hogy ebbe csak nekem tetsző hsz.-ek és emberek jelenhetnek meg.
nekem ez nem logikus.
sokáig fórumoztam az origón, ami ugye egy jóval nagyobb portál,rengeteg témakörrel altémakörrel topikkal és felhasználóval mint ez, ahol a topikgazdának (tehát a nyitónak) felelősége és joga volt arra, hogy a nem a témába vágó (tehát OFF) hsz.ekért szóljon illetve kimoderáltathassa azokat.
Ezek nem neki nem tetsző hzs.-ek voltak, hanem nem a témába, tehát a topikcímbe foglaltakat tartalmazták.
Vérmérséklettől függ, hogy ki mennyire hagyta "teleszarni" a topikját, vagy sem.
Én ezzel sosem foglalkoztam, viszont valószínűleg ezért írtam azt, hogy a "topikom".
Jelen esetben érdemes elolvasnod az előzményeket is.(bár én máig nem értem, hogy miért írta betyár ezt.)
Szerintem:
A megfelelő szó használata nem csak - a részletekre is figyel- jelzőt vonhatja maga után de pontosabban kifejezheti a szándékot. A „belső” tulajdonságaidat a szavaidon keresztül, szerte kiáltod, az általad nyitott topic-ban.
Nos, úgy értelmezhető az ismételt hsz.-ed mintha választhatnánk. De nem!
Az általad nyitott topic=a cselekedeted eredménye. [Gondold csak meg: miért nyitottad, ha nem szólhat MINDENKI /előjogok nélkül/ hozzá? ]
Az enyém= a tulajdonom [ezt talán nem érdemes elemezni
Azt hiszem /így ismeretlenül/ Te sokkal okosabb vagy mint Én ezért belátod, Nekem nem az igazság kell, hanem: a következő kört /amit iszunk / Te fizeted. És
Köszönjük a meghívást, meg: EGÉSZSÉGETEKRE!
ha én nyitom a topikot, akkor nevezhetem úgy az enyém, de ha jobban tetszik akkor:
az általam nyitott topik.
Igyunk!
Ki fizet?
Köszi csajok,nélkületek ,még itt szomorkodna szerelmi bánatában!:)))))
A háborúnak vége!Fő a jó kedv!
További ajánlott fórumok:
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Miért olyan nagyok a férfiak elvárásai?