Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Hajdú Bihar megyébe kapott valaki kerestpotló keresetet hóközivel?
Sziasztok.
csütörtökön felhivtak a munkaügyiböl,hogy az álláskeresési jaárulékosokat lezárják,és ugye nekem függöben volt a dolog,de még az nap meg érkezett a papir és be is jutattam nekik!!
azt mondta a hölgy,hogy bérszámfejtenek a napokban! azt még ebben a honapban ki is fogják utalni esetleg???
Sziasztok! Marc. 16-tól jár az álláskeresési, 27-i dátummal 31-én kézhez kaptam a határozatot. Még nem utaltak. Egy ismerössel együtt mentünk, ő 8-án postán megkapta...
Na erre tud-e valaki ésszerű magyarázatot? Mert én nem...
Sziasztok!
Budapesten a munkaügyi központ(5.7.8.ker) azt mondta ma nekem,hogy aki a márciusba igényelte a segélyt, annak sokat fog késni a határozata, így pénzt is csak később fogunk kapni. Én elvileg márc.17-től vagyok a segélyre jogosult,határozatom mégsincs róla. Szóval türelmesnek kell lenni, ennyit tudott mondani az ügyintéző...
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?