Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van, hogy a 2020.04.15.-ei email szerint április 8.-ával nyilvántartásba vagyok véve (április 7.-én szűnt meg a munkahelyem a vírus miatt), következő jelentkezési időpontom 2020.07.07. kedd.
Ma (04.21.)viszont kaptam egy levelet kézbe, miszerint:
“- Függő hatályú döntést hoztam és amennyiben 2020.06.07. napjáig az ügy érdemében nem döntök, vagy az eljárást nem szüntetem meg, abban az esetben a döntés véglegessé válását követően intézkedek a kérelmezô ügyfél részére 10.000 ft megfizetést.”
Ezt nem értem...még semmilyen határozatot nem voltak képesek hozni, hogy mennyi időre mennyit segélyt kapok az elmúlt lassan 2 hétben?
Akkor most esetleg júniusig nem kapok jàrulékot? Meg semmit sem már májusban sem, hiába regisztráltam magam áprilisban? Mindent elküldtem 2017ig visszamenőleg. Nem kértek semmilyen hiánypótlást...
Más is kapott ilyen levelet esetleg? Ha igen, mennyire rá kapott határozatot?
Köszönöm a választ előre is!
Szép napot
Sziasztok!Bocs a kèrdèsèrt de
nem vagyok jártas munkanèlküli ügyekben: de sajna nem azt összeget kaptam április elejèn ami a ha
tározatomban szerepel kèrdèdem hóköziben kapom a másik felèt?
Jász Nagykun Szolnok megye,én tegnap telefonáltam be,azt mondta a hőlgy,hogy 10.e mivel az ünnep miatt csak 4. Én bérszámfejtenek.
Bár én is kaptam ápr.8.al határozatot,hogy lezárták az állaskeresésimet,csak nekem közbe volt bejelentett munkám 17 nap,igy gondolom elhuzodott még a dolog,de azt mondta a hölgy,hogy akik utalással kérték azok olyan 6-8. a fele meg kapják.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?