Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok.
Heves megyébn van még aki nem kapott utalást?
Sziasztok!
Veszprém megye Unicredit, rajt van az álláskeresési.
Sziasztok!
Ti már kaptatok határozatot arról hogy mennyi munkanélkülit kaptok? Én még mindíg nem, holott 2020.03.13-án már beküldték minden papírt, kitöltve, aláírva visszaküldtem az igényléshes szükséges dokumentumokat.
Sziasztok.
Nem tudja valaki,hogy álláskeresési járulékot kaptam volna 03.30 ig. De közbe volt munkám éa igy kitolodott 04.08 ig, ügyintézés határideje 04.10.
Ezt mikor utalják ki nekem????
Köszi a választ.
"hogyan fordulhat az elő 2020-ban, hogy valakinek nincs bankszámlája?"
Mivel a munkaadó készpénzben fizetett nem kellett bankszámla
Itt tudod kiszámolni, hogy mennyit kapsz.
Egyébként bocs, nem b@sztatni akarlak, de hogyan fordulhat az elő 2020-ban, hogy valakinek nincs bankszámlája?
Valamivel később viszi a postás, mint az utalás.
sziasztok,
4 órás bejelentés esetén bruttó 80 000ft mellett mennyi járadék járhat havonta, vagy naponta, és ha nem számlára kérem mert nincs számlám mikor hozza a posta?
az egy év munkaviszonyom meg volt.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?