Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szia! Èn 19.-én vasárnap küldtem el emailben a szükséges dokumentumokat, 20.-án kaptam az emailt, hogy jogosult vagyok a munkanélkülire.
Sziasztok.
Ha àprilis 20.- àn regisztàlt, és igényelt munkanélkülit a férjem, mikor jöhet meg a hatàrozat ? Köszi aki màr tapasztalt és tudja.
Hogy lehet az hogy 13.an lezartak a 90.napom es azota sem jott egy petakom ...nincs mar hokozi uralas?
Majd ha a határozatot megkaptad utanna utalnak. Hó éljen ha addig visszatért a határozat erre kevés esélyed van inkább hokozi be várd az a hónapra valot
Sziasztok! Páromnak múlt hét pénteken adtam fel a kérvényt, amit hétfőn meg is kaptak.Azt szeretnémm megkérdezni, hogy kb mennyi idő mulva kapja meg az utalást? Köszi előre is.
A számlák 2-4nappal előbb kapják mint akinek postán jön hátha kuldik
Ezt nem tudtam. Akkor azért nem lehet beszélni ügyintézővel. KB 2 hete hívtam őket telefonon és csak portással (vagy biztonsági őrrel nem tudom ) tudtam csak beszélni, ügyintézők szabin. Na mindegy majd csak küldik azt a papírt.
Értem. Akkor majd kiderül, hogy a héten vagy jövő hét elején kapok e valamit, hanem akkor májusban.
Home officeban dolgoznak heti 1 posta nappal. Nekem 3 hétbe tellett mire megkaptam a leszámoló papírjaimat az Államkincstártól. Az elmaradt fizetést úgyszint.
Te postán kapod vagy számlára? Én is még várom mikor kapom meg mert ebből a hónapból van 8 napom ugyanis április 8ig járt. Arra gondolok, hogy hóközivel utalják ki, mert nekem postán jön vagy lehet majd csak májusban küldik. A hatorzatban azt írták, hogy ők majd küldik a megszüntető határozatot, de még nem kaptam. Emailben kellett jelentkeznem. Érdekes most ez az egész, ahogy van.
Sziasztok. Heves megyében kapot már valaki hóközi útalást?
Jany napja maradt erre a honapra?
Szabolcs tegnap kapta meg a hokozi utalast.
Sziasztok! Most akkor van hokozi munkakeresesi utalas avagy nincs?az elso honapomat ugy kaptam meg hogy 15 napot 16ikai berszamfelytes utan 21 en...most 15 napim maradt benn aprilisban es elvileg 17 iken volt berszamfelytes..valaki tud valamit?koszi
Köszönöm szépen a tájékoztatást 🤗
Ha Számlára megy akkor nem ! Csak Május 6 - 8 körül 25 napot!
Sziasztok!
Március 9-től vagyok álláskereső, a határozat 17-én megérkezett, mégsem utaltak semmit. Beszéltem a ceglédi járási hivatallal, mint kiderült a posta nem küldte vissza a tértivevényt, ezért függőben voltam. Most véglegesítették, májusival utalnak.
Sziasztok!
Nem e tudja valaki H ha e hónapban 25-dikén lejár az álláskeresőim meg e kapom ebben a hónapban???
Önnek is jó egészséget kívánok! :) És még egyszer köszönöm szépen a megnyugtató szavakat.
Nincs mit ! Jó egészséget Önnek ! Ha kérdése lenne akkor nyugodtan keressen !
Nagyon szépen köszönöm a választ. Most egy kicsit megnyugodtam azért.
Igen, semmilyen hiánypótlást nem kértek.
Akkor Ön már kb Március első napjaiban Regisztrált !
Nos ne idegeskedjen Tisztelt Enéh ! 60 nap az ügyintézési időszak ! De ha nem kapott semmit HIÁNYPÓTLÁSRÓL , akkor no para ! Sokan vannak sajnos , és ahol Ön lakik - lehet hogy kevesebb az ÜGYINTÉZŐ ! Mihelyt HATÁROZATOT kap , akkor utánna SZÁMFEJTENEK , majd utalják a BANKJÁNAK - ahol 3 - 5 napon belül jóváírják ! Természetesen visszamenölegesen kapja meg a Regisztráció napjáig !
Mint korábban írtam valakinek , Május 10 ig utalnak ! " Ugyanúgy mint amikor dolgozik az Ember , és következő hónapban kapja a fizetését ! Ki 6 án - ki 10 én , ez munkáltatótol függ " Nos az Én esetemben is , hiába regisztráltam Március 30 án - akkor is csak Május 8 án lesz a Bankszámlán mivel 10 - edike Vasárnap ! Márciusról 2 nap - míg Áprilisról 30 nap = 32 napnak megfelelő összeget utalnak nekem !Azt hogy Postán meg Postás viszi , azt nem tudom !
Jó reggelt!
Telefon állandóan foglalt. Írtam emailt és ezt a választ kaptam:
“ A végzés arról szól, hogy 60 napon belül születik meg a döntés.
Rögzítettem az ellátási kérelmét, de a határozatot más fogja meghozni. Türelmet kérem a határozat meghozataláig”
Nem is értem. 2000 óta bejelentett munkaviszonyaim vannak.
Egyszerűen nem értem. Ennyire megugrott volna a munkanélküli járadék kérelmező, hogy ennyit kell várni? Nem hiszem, hogy kockás papíron számolják ki ezeket, hanem egy program, ami azért gyors. Vagy csak engem szivatnak.
Mindenesetre elég ideges vagyok
Valaki kapot munkanélkülit?
További ajánlott fórumok: