Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szia!
Ha nincs dolguk, néhány nap, ha túlterheltek, akkor több hét...
Sziasztok!
Minden hónap elején utalják az előző hónapra járó összeget (munkahely megszűnésének napjától). Elvileg erre van valami naptár is, google kidobja!
Gondolom akik még a válság legelején igényelték a járadékot, azok többet várnak, mert túl lettek terhelve a munkaügyi központok. Én március 17-én jeleztem, valamit elcsesztek és csak áprilisba kaptam meg ahatározatot... szóval én csak jövőhéten kapom meg először, viszont ilyenkor abba a márciusi fél hónap és az áprilisi összeg is benne lesz.
Adrika08 : hogy lehetséges, hogy az áprilisit már meg is kaptad??? Ha most regisztráltál, akkor leghamarabb május 3-4 környékén kaphatnál utalást... fura!
Vedd fel velük a kapcsolatot mert visszafogják követelni...voltunk ìgy h jogtalanul ...
Sziasztok! Valaki járt úgy rajtam kìvül,hogy véletlen a 100%ot kapta meg áprilisban a 60% helyett? (Tanfolyamos vagyok)Felhívtak,hogy majd vissza kell adnom azt a pénzt amennyivel többet küldtek miután megírnak valami visszaigénylő dolgot. De azóta se hívtak,csekk sem jött. Nem tudom,hogy akkor hogyan kéne visszaadnom a pénzt. Nem szeretnék emiatt én bajba kerülni.
Szivesen . Ma érdeklődtem én is.
Szia hétfőn , vagy kedd számlán. Ma hivtam őket telefonon.
Mikor utalják a májusi munkanélkülit tudja valaki?
És azt lehet tudni hogy hét elején vagy hétvége felé??
Igen jövő héten utalják az áprilisra járót. :)
Ki számoltam és valóban csak az áprilisi hónapot kaptam meg.
Ezek szerint akkor májusban még várhatom az utalást?
A határozatod alapján ki tudod számolni hogy hány napra kaptál ellátást. Nekem csak a márciusi jött meg. A bruttó napi ellátásból vonják le 25% azt szorozd meg 15 nappal. Ha ennyit utaltak akkor csak az áprilisi hónapra járót kaptad meg.
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy engem április 15.-tel regisztráltak (90 nappal) a rendszerben. Ma kaptam is pénzt utalással ez azt jelenti hogy május hónapban már nem fogok?
Vagy ha fogok mikor?
Előre is köszönöm!
Szia! Bármi létezhet. (Feltételezem,nem egész hónapi,hóközben regisztráltál) Páran írták,nincs hóközi utalás, tegnap mégis utaltak,igaz, ez még március végi darab hónap. (jövő héten várható az április havi) El vannak csúszva,hivatalonként eltérhet. (home office,ott is szabin vannak,csökkentett létszámmal dolgoznak) két napja meg postás hozta szomszédnak ,szintén a március végit,március közepén regisztrált. Általánosságban elmondható,bár lehetnek és vannak is kivételek, hó első hetében utalják az előző hónapot,akinek egész hónap, aki hó közben regisztrált,azoknak vagy kifizetik következő hó vége fele,a kialakult helyzet miatti csúszások végett, vagy a rendes hó eleji utaláskor,tehát következő hónapban kapja meg,ugyanúgy,mint aki nem hóközben regisztrált.
Sziasztok az letezhet hogy a 22ezret ma kaptam meg kb fel oraja?
Helló.Nekem azt mondták, hogy tegnap számfejtettek . Ma hívtam őket. Jövőhét eleje...ennyit mondtak.
Jász Nagykun Szolnok megye,engem ma hivtak fel,bérszámfejtenek ma,de ugy is csak a jövöhéten utalnak.szerintem.
Köszönöm. Még messze van
.
Sziasztok! Nálam is az a helyzet, hogy március 30-án regisztráltam, papírokat 9-én küldtem el ügyfélkapun keresztül de azóta semmi hír. Egy hiánypótlásos levelet pedig 3 napon belül kiküldték postával. Legyek türelemmel? (Budapest)
Köszönöm előre is!
Sziasztok! Párom ma kapta meg a határozatot, hogy kap munkanélkülit.Márcous 23-án regisztráltatuk be, április 17 én küldtem be a papírjait, ma meg jőtt a határozat. Annyi kérdésem lenne a kártyára hányadikán utálnak? Köszönöm!
Sziasztok az lenne a kèrdèsem határozatot postán vagy mailban kaptáttok?
Szia, nem, majd a jövő héten.
Helló, csak a jövő héten.
Sziasztok
Múlt hónapban kaptam meg elsején az első összeget. A következőt 30.-ig kiutalják? Vagy csak jövöhéten?
Sziasztok! Most hozta a postás a hóközis álláskeresői járadékomat. Március 13-tól vagyok regisztrálva. Múlt hét hétfőn kaptam meg a határozatot. Budapest.
Sziasztok . Nem tudja valaki,hogy 30.án Debrecenben kifizetik az álláskeresőit a számlásoknak?
Olyan gyorsan? Hàt fura. Holnap lesz 1 hete és még semmi hír. Nem tudom mennyi a normàlis idő amit vàrni kell.
További ajánlott fórumok: