Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Igen ez egy jó kérdés kíváncsi leszek,hogy jövöhéten mikor küldik mert ha kedd akkor az már a postán kell legyen.😁És még arra is, hogy ma melyik megyébe viszi a postás még.
De azt nem értem hogy valakinek nem bérszámfejtenek,elfelejtik,nem utalnak bizonyos embereknek?Teljesen érthetetlen hol tud elcsúszni és valaki megkapja valaki nem.Nyugdíjasok is egyszerre egy időben kapják a pénzüket…
igen borzalmas föleg akinek ott van a pici baba egyedül kell boldogulnia nehéz és nem utolsó sorban szomoru. igy is kicsit becsap volt az info amit adtak a járásokban a januári pénzel kapcsolatban mindig az a havi pénzt kellene idöben ide adnijuk és az volna a normális nem ez ami van most
Hát az fantasztikus lessz. De akkor mikor? Borzalmas ami itt folyik. 😡
mindig van hiba a rendszerben, sajnos mi is igy vagyunk a párommal 2 en vagyunk és az állatok kutya macska papagáj és a többiek. lehet a munka ügy a hibás hogy nem küldi az járadékot amikor az ember fizeti az adót akkor jó ha vissza kell csöppenteni belöle egy kicsit akklor nem jó az ember
Nálam ugyanez sajnos.Egyedül egy gyerekkel és egy kutya.Budapest és nem utaltak…szóval sztem már nem is fognak.Csak jó lenne tudni miért van ez…?
Sajnálom és senki nem tud ebben sajna segíteni te melyik megye?
Nekem november közepén bezárt a munkahelyem,mint egyedülálló anya , kisgyerekkel nagyon elvagyok keseredve.
Nem nézik semmibe ezek a másikat.Legalabb ilyenkor küldenék időben, hogy az ember tudjon mit tenni az ünnepi asztalra még ha ajándék nem is lesz.
Sose gondoltam volna hogy valaha is ilyen helyzetbe kerülök 😞
akkor csongrád megyébe sem hozza ki ma
igen sajnos ezt a világot éljűk talán eltűnt a felhőbe minden állami szerv csak mutogat másra
Csak az az érdekes munkaugy kiutalta a postán nincs akor hol van? És sehova nem tud az ember fordulni segítségért.
Lehet kár volt mert így még a remény is oda lett azt mondták hogy jövő héten de azt is hogy mikor kérdés.
igen szó szerint katasztrófa majd bevásárolunk a semmiből pedig a pénz a felhöben van
legalább neked sikerült elérni a postát nekem nem nem veszik fel
Nekem azt mondta az ügyintéző,hogy 21-22. én rajta lesz a számlán. Még semmi nem jött..
Katasztrófa...
Hívtam a postát nem hozza ma se Szolnok megye.
lehet sok a csomag én 4. napja hívtam telefonon a postát kicsöng utána átmenetileg nem kapcsolható eléggé szomorú legalább felvenné
Kíváncsi lennék mi ennek az oka.
csongrád megye sem kapott pedig hódmezővásárhely kormány hivatal elutalta ül a posta rajta
Akkor reménykedjünk bár én ha nem hozza postás bemegyek a postára. És csodálkozik a posta hogy hol tart.
Igen, én is csodálkozom mert az ügyintézőm azt mondta nekem is hogy megkapjuk. De hogy az utolsó pillanatban. Én felhívtam tegnap őket,és azt mondta a hölgy hogy kivan utalva, a postán van.
December 15-én volt számfejtés.
Érdekes dolog ez! 😊
Igen ezt én se értem meg.Viszont nekem konkretan mondták a munkanélkülibe, hogy december 21.én kiutalják csak akkor miért nem ér ide 2nap alatt.
Szolnok megye, ma se hozott a postás pénzt. Nem értem mi van itt!? Bízzunk benne holnap csak lessz... 😡
Akkor annyira nyomorultul nem érzem magam.Tudom ez nem vigasztal.Igazán nem értem miért nem utaltak.
Hajdú Bihar megyében sem jött még utalás.Jo kis karácsony elé nézünk....
Sziasztok Szolnok megyében valakinek vitte már a postás a munkanélkülit?
Sziasztok,van más is Budapesten aki utalással nem kapta meg a decemberi pénzét?Csak érdeklődöm.
És akkor amúgy már csak februárban jön?
Köszönöm
Sziasztok! Tud valaki valamit arról,hogy ha határozott idejű munkaszerződést viszek a munkaügyibe,akkor nem jár a hátralévő időmre munkanélküli ellátás? Tehát,lenne meg 30 napom hátra az ellátásból,de mivel határozott idejű a szerződésem,így nem kapok már semmit.
Hátha Szolnok megye is megkapja ma. A remény hal meg utoljára.
További ajánlott fórumok: