Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szia!
Nekem is, az az infóm még tavalyról,(2022.dec.16.án kellett vissza mennem a határozatért amin dec.12.-ke van megállapítva onnantól kapom)..hogy 2023.jan.20- felé .... Vas-Szhely kirendeltség).
(szubjektív: lehet azért van "kavarodás" mert :
1. munkaszüneti napjuk véget
2. jan 1.-től hatályba lépett az min,bér "emelkedése")
Helló!
Nekem ezt monta ....Mert a Szhelyi-M.N.-hivatalban ezt mondták, ...közben megnéztem a határozatot és abban is a jogosultságom 2022.dec.12.-től van megállapítva...
Én több oldalon körbenéztem (pl. penzcentrum, stb.) ...ott is a kifizetések a köv. hónap elején van...most vagy falsok a cikkek vagy ugy van hogy az 1 hónapnak meg kell hogy legyen ezért lesz kifizetes most 20 körül...
Amúgy a Szhelyiben dec. 22.-től.12.-ig nem dolgoztak.
Szia!
Én is 2022.dec.12.-től vagyok regisztrálva.(Vas-megye)
Nekem az ügyintéznőm azt mondta még dec.ben hogy már a hónapban(dec.) nem kapok.Hanem 2003.jan,20.-ka körül fogok.(Utalással)
Sziasztok.
Ma tudtam beadni a igénylésemet munkanélkülire.Leghamarabb nemtudjátok mikor kaphatok ebből pénzt?Sose voltam még munkanélkülin ezért kérdezem.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Jó reggelt
Sziasztok
Jász Nagykun Szolnok megyéről.tud valaki valamit??
Szia.
Én úgy tudom havi kifizetés van.
Sziasztok.
Ma tudtam beadni a igénylésemet munkanélkülire.Leghamarabb nemtudjátok mikor kaphatok ebből pénzt?Sose voltam még munkanélkülin ezért kérdezem.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Jó reggelt.
Érdeklödni szeretnék. Január 10 én tudtam intézni a járadék igénylését. Papírokat semmit nem kaptam vmi rendszerfrissités miatt. Majd postán kiküldik mondta az ügyintéző.a kérdés az lenne mikor van kifizetés vagy ez is benne lesz a papírokban? Illetve hogy mekkora összeget kapok. Meg még egy kérdés. Még van olyan opcíó hogy a 3 hónapot egyben kifizetik vagy már csak a havi kifizetés van.
Azért ez durva de létezik ilyen 🤔
Én számlára kapom de én se kaptam meg ezt se érte akkor.
Sziasztok,
November 30.-a óta jár a segély,tegnapig.1db napot kaptam december 19.èn…tegnap azt mondták,nem értik mert már rég meg kellett volna kapnom…de így Pesten az első bérszámfejtés jan.24.-e tehát kb hónap vége mire megkapom…gyönyörű,erre komolyan szavak nincsenek…😞
Én is hívtam ma a hivatalt,mert én sem kaptam meg a december végi átutalást.Ossze vissza beszélt a hölgy,nem tudja mi történt.Nem tudja mikor lesz bérszámfejtve.
Egyre jobb,egyedül vagyok én is kisgyerekkel, albérletben.
A sajnálatukkal nem sokra megyek én sem.
Felháborító ez az egész 😡
Sziasztok!
Akik beszéltek ügyinézöikkel hogy miert nem kaptak meg a decemberit,kaptak valami értelmes választ? Vagy csak az időhúzás megy?
🤨
Régebben voltám már munkanélkülin,de ilyet hogy nem utalnak, még soha nem csináltak.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?