Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Párom 15.-én volt bent regisztrálni minden papír rendben volt meg is állapították az összeget.
Szeretnék érdeklődni hogy szerintetek kap még az idén?
Otp honlapján ez van kiirva fél orája kb.
Tisztelt Ügyfeleink!
Technikai okokból több szolgáltatásunk (utalások, ATM, telefonos ügyfélszolgálat) működése során nehézség tapasztalható. Kollégáink nagy erőkkel dolgoznak a hiba javításán.
Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!
Erste bank nekem is
Köszi
Szép reggelt mindenkinek!
Holnap megyek a Gödöllői foglalkoztatási osztályra elindítani a járadék kérelmemet, ma reggel telefonáltam az osztályvezetővel. Korábban e-mailben tájékoztattak a szükséges dokumentumokról amiket vinnem kell magammal. Segítenétek abban,hogy hogyan is néz ki a procedúra, és mikortól leszek jogosult a járadékra? Így mikor várható az első utalás?
Köszönöm ha válaszoltok!
Sziasztok,elvesztettem a fonalat…Budapest,nov 30.-tól vagyok regisztrálva.Ma kaptam egy napot,gondolom a november.Most akkor decembert mikor kapjuk?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?