Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok, nekem meg bent van egy honapom, de idokozben talaltam allast.
Igy decemberben kaptam egy kisebb osszeget, de a fennmaradot januarban vegulis mikor utaljak ki?
A szukseges papirokat mar leadtam a kormanyablakban.
Na ezt én már nem értem....nekem is azt mondták hogy,a decemberit amit januárban utalnának,azt el utalják hamarabb ,Dec 21-22 vagy két ünnep között.Mivel januárban nincs utalás.De én nem kaptam meg még csak a novemberi hónapra járót Dec elején. Azóta semmi...pedig ki kellett volna küldeni mert az ügyintézők azt mondták ,hogy ki küldik..
Hmmmm ...??!!
Majd pénteken elválik akkor.
Fogalmam nincs hogy mennek ezek.
Postán kapja de csak februárig.
Ezért is nem tudjuk hogy mivan.
Szép napot.
Január 18 ig jár álláskeresői aztán kifujt! Vagy is még 18 nap. Jelentkeznem Jan.19. Én kell. Azt a 18 napot nem kapom már meg ebbe a honapba igaz? Majd csak február 5-6.a fele.jol mondom?
Sziasztok férjem december 6-án kapott 32.000 forintott meg a két ünnep között 110.000 forintott.
Most akkor januárba jön valami?
6-án visszamenőleg kapta meg az utána való meg a decemberi volt.
Köszi a válaszokat
Nem tudom mikor küldik akkor ki,ha januárban nincs kifizetés...
Dühítő,csak nem értem akkor miért mondja a hivatalban hogy megkapjuk ebben a hónapban előre.
Én még most sem kaptam meg a decemberit. Pedig az ügyintézők azt mondták hogy ki lesz utalva kártyára ebben a hónapban.
Hajdú Bihar megyében... Járt még valaki így aki nem kapta meg a decemberit?
Én még csak a novemberi pár napot kaptam meg december elején.
Az ügyintézők azt mondták a hivatalban hogy a decemberit előre ki küldik 21-22.èn.De ha nem jön addig ,akkor két ünnep között meg kell kapni.De még eddig semmit nem kaptam....
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?