Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
És én vajon megfogom kapni nekem február 5en jár le de még eddig nem kaptam semit se Nyiregyházához tartozom.
Választ előre is köszönöm
Szolnok megye.
Friss info.
Holnap zárnak,akinek ebbe a honapba darab van mint nekem is,vagy is nekem 18. ig járt az álláskeresőim,az jövöhét valameik napján meg kapja a kifizetést.
Jaj dehogyis 😊.
Sokan írták,hogy nem kapták meg.. sajnos a rendszeren nem lehet sokszor ki igazodni. 😌
Nyilván nem tudhatod...
Nem is azért írtam...
Csak azért hogy lássa más is hogy párom se kapta még meg...
Mint ahogy mások sem...
Hát párom akkor se kapta meg
Tiszta össze vissza van most minden....
Tisztelt Érdeklődő!
Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy az év végi ünnepek és az ezzel összefüggő banki ügymenet okán az illetékes minisztérium utasítása alapján az álláskeresési ellátások számfejtése évek óta a karácsonyi ünnepek előtt megtörténik. Ez ebben az évben is így zajlik. Mindez kiegészül azzal, hogy a Kormány 2022. 12. 22-től 2023. 01. 06-ig igazgatási szünetet rendelt el, amely idő alatt az államigazgatás nagy részében nem történhet munkavégzés.
A fentiekből következően ezen a héten megtörténik az ellátások számfejtése, amelyek várhatóan a következő héten már a számlákon lesznek.
Mindezek alapján sajnos arra is fel kell készülni, hogy a következő számfejtésre csak 2023. február elején kerülhet sor.
Nekem ezt írták.!!
Szép napot.
E honap 18. Án lejárt az álláskeresőim! Gondolom csak februárba kapom meg ezt a 18 napot.
Viszont szeretném kérdezni,hogy modosithatok e még a számla számon amire utalják??? Van még esélyem rá?? Amire eddig kértem számlára arra nem akarom egyébb okok miatt.
Sziasztok december otta van olyan aki nem kapot munkanélkülit rajta kívül és azóta kapot e?
Választ előre is köszönöm
Szia
Én voltam bent múlt hét kedden Kaposváron munkanélküliben és azt mondta az ügyintézöm hogy 20.fele várható
Sziasztok
Munkanélküli kártyán mikor várható Somogy megyében ?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?