Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
sziasztok!
Sajnos nem jött be az új melóm, így most pénteken 18-án őjra regisztrálnom kell magam.
Szeritnetek kapok még idén valamit?
Vagy majd mikor?
Sziasztok!
Munkanelkuli jaradekot mikor utaljak iden? Ha valaki tudna orulnek neki.
Sziasztok! Nekem tegnap utalták el, reggel érkezett meg a számlámra.
Egy kérdésem lenne, külön elfelejtettem rákérdezni ott személyesen, hogy az ellátás alatt (a 90 napig amíg megkaptam) a TB-m ugye rendezve van? Illetve ha lejár az ellátás attól a naptól ez megszűnik vagy ott is érvényes még a 45 nap türelmi idő míg nem kell fizetnem külön TBt?
Nagyon szépen köszönöm előre is :)
De!!! 20-a környékén megkapod a januárra eső járadék összegét! Ezt MINDENKI megkapja!
VISZONT tudnotok kell, hogy JANUÁRBAN nincs emiatt utalás.
:) Szép álom! :)
Bízzunk benne, hogy 4-én pénteken rajta lesz a számláján mindenkinek!
Egyébként amekkora bürökrácia működik TUTI csak jövő héten kajuk meg.....
Az a legrosszabb, hogy aki elhelyezkedett, annak miért kell várnia? Nem gondolják, hogy pl. miből vesz addig buszbérletet az ember, akinek BE KELL JÁRNIA a melóba???
Sziasztok!
Most 30-án (NOVEMBER 30.) fogom mégis lezárni a munkanélklüli regisztrációmat.
Szerintetek a decemberi utalással megkapom a pénzem?
Vagy várhatok januárig....
De azt fontos tudni, ha az új állás nem jön be, vagy elveszítem, vagy nem felelek meg, akkor utána már "nem jár" a munkanélküli...
De ez nem fog előfordulni remélem.
Az új munkahelyemen az alapom 254.000 Bruttó lesz.
Székesfehérvár/multi.
sziasztok!
Én október 15-én regisztráltam.
84 napra kaptam napi 3500 Forintot.
November 5-én a számlámon volt 44200 Forint.
(tehát az Oktróberi rész rendben kifizették.)
Sikerült állást találnom (17-én kedden kezdek)
A maradék 84 - 16 nap(ami októberi volt) azaz 68 napot a munkáltatói igazolással egyben (pontosabban a 80%-át) megkapom egyben.
De TÖK mindegy. Decemberben utalnak 68x3500 - 0,26% összeg 80 százalékát. (kb 150.000) plusz amit a melómban keresek.
Így hála Istennek jól kezdem a decembert.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?