Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
"pl. aki január elsején regisztrált mondjuk 3000 Ft napi díjjal: "
<------ ezt véletlenül benne hagytam az üzenetben!!!
A napi (ez mindenkinél eltérő lehet) összeget, amit megállapítottak, szorozd be a napok számával! Ebből vonj le 26%-ot.
Azt fogod megkapni.
pl. aki január elsején regisztrált mondjuk 3000 Ft napi díjjal: (A TE ESETEDBEN, december 16 és január 31 között eltelt:
18 decemberi és 31 januári nap (az összesen: 49 nap) ezt beszorzod 3229 Ft-al (ennyit állapítottak meg neked. (összesen: 158221 Forint) és ebből lejön a 26%. Elvileg, ha VALÓBAN nem kapsz esetleg még ma, vagy holnap törthavit, akkor februárban 158221 - 26% azaz 117083 Forintot kellene kapnod.
Furcsa, hogy decemberben regisztráltál 16-án és nem kaptál törthavit.... Én rákérdeznék a helyedben!!!
Elvileg, ahogy más is megkapta hóközivel (pl. Pettka), NEKED is meg kellett volna kapnod.
Még holnapi nap van rá esély.
Ha nem, akkor csak februárban. :( :( :(
Sziasztok én 2015.12.16 án jelentkeztem be álás keresésire 77 napig 3229 ft kapok ugy jol tudom hogy ha ezt meg szorzom az adot honap napjaival meg kapot öszeget meg szorzom 0.74 el s meg kapom hogy menyit kelene kapnom ! Ugye jol gondolom ?
Másik kérdésem hogy azota nem látam egy forintot sem ! Mikor kapok elöször februárban ?
És meg kapom a decebere törthavit s a januárit is ?
Válaszotokat várom !
Köszönöm elöre is !
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?