Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szerbusz!
Felmész ide és belépsz:
Aztán utána rámész oda, hogy "Keresőtevékenység bejelentése". Ott szépen kitöltöd a mezőket, beírod a munkahelyed nevét, címét, stb. és elküldöd a formot. A munkaügyisek tudomásul veszik, hogy találtál munkát és megszüntetik a járedék folyósítását és törölnek a rendszerből. A ki nem fizetett, fennmaradó járadékösszeg kifizetését kérvényezheted a tájékoztatóban leírtak szerint 80%-ban.
Sziasztok!
Közel két hónapig kaptam álláskeresési ellátást de most sikerült munkát találnom.
Mikor beregisztráltam akkor elektronikus elérést is megadtam és bejelöltem hogy azon is szeretném tartani a kapcsolatot.
Most hogy lett munkám interneten keresztül lemondhatom az ellátást?
Ilyenkor nem kell bemennem a munkanélkülibe?
Vagy ez hogyan működik?
Sziasztok!
Győriek kaptatok már munkakeresésit?
...és esetleg Pest Megyéről tud valaki? Itt mikor utalják/utalták az ellátást?
Köszönöm szépen! :)
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?