Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
reméljük. egyébként szerintem Neked van igazad. a Takarékba érkezik legkésőbb és ezért nincs még rajta. én is mindig utoljára kaptam a fizut, már minden kollégámnak rajta volt, én voltam az utolsó. szóval van remény :)!
csak megjön.a munkanélkülis hölgy azt mondta hogy legkésőbb hétfő
Baranya Unicredit megérkezett :))
nekem reggel 1/2 8 -ig megjön az sms ha érkezett pénz. A munkanélküli is mindig reggel érkezett (nekem ez lesz az utolsó utalás ha végre megjön már) , délután sosem kaptam értesítőt. Vagy reggel , vagy csak másnap. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem jöhet délután. Szóval én sem tudom, csak a saját tapasztalatomból írom.
hát igen... én mindenképp jelzek itt ha nekem megjött, kérlek jelezz Te is, jó? figyelem majd a fórumot egész nap, kivéve mikor orvosnál vagyunk.
igen pest megye takarék.azt nem tudom hogy mikor szokott jönni mert ez az első,de ha ugy jön mint a fizu jött akkor du lesz rajta.legalábbis a takaréknál igy szokott.mi kaptuk meg legkésőbb a fizut.de már jöhetne az tény.
Te is Pest megyei vagy? én Pest megye Takarékszövetkezet. ilyenkor már rég megjött az sms ha jön pénz! én ezt egyébként nem hiszem el! itthon vagyok a beteg Kisfiammal, orvoshoz kell mennem Vele , nem véletlen várom azt a szar alamizsnát... szóval ez tényleg felháborító, bár az én egyedi problémám...
még nekünk se :/ ráérnek nagyon...
mért nem jött még semmi ma sem??
rájuk sem vonatkozik a 4órás áutalás(államkincstár)
nekem pénteken azt mondták rendszerhiba volt de 8kor inditották az utalásokat,de péntek esetig sem jött meg szerintem hétfő lesz belőle
Mondjuk az érdekelne, hogy mi alapján döntik el, hogy ki az, aki megkapja (ahogy rögzítve is van 10.-ig. ill. utalás 4 órán belül) és ki nem. Tényleg nagyon rossz lehet azoknak a családoknak, vagy akár egyedülállóknak akiknek ez az egyetlen jövedelemforrásuk ezekben a nehéz hetekben, hónapokban. Mert a csekk sem vár, és a gyermeknek sem tárhatod szét az üres kezed...
Hétfőn várható ma a kedves kis hölgyike ezt mondta a munkaügyön!!
Mondjuk nekem a törthó miatt 4 részletben jön, az első teljes hónapom az aug-i volt (az októberit pedig hiába várom), szóval nincs viszonyítási alapom a csökkenésre. Ezek után igazán kíváncsi vagyok/lennék az összegre...
1216. Chloe86
A netto 74000.- sajna ennyi. Ugyanakkor az is elmondható 3 hónapra lebontva a legnagyobb összeget az első hónapra adják, a másodikra kevesebbet és a 3.-ra a legkevesebbet (itt több, de akár 10 ezer Ft-os eltérés is mutatkozhat ha az első hót veszem viszonyítási alapként).
1214. Emicsani
98.000 Ft-nak a nettója - figyelmen kívül hagyva az szja kedvezményeket, 64.190 Ft.Ha egy gyermek van és igénybe veszed a családi adókedvezményt pl. akkor:74190.-Ft. ( kettőnél:79870.-Ft)
Én így tudom, de ha szakértőt kérdezel, pontosítja neked.
Ha megérdeklődted, írd majd meg feltétlenül, biztos vannak sokan, akiket érdekelne. Most találtam egy másik fórumot, ahol szintén írta valaki, hogy ő is azt hitte, hogy a munkabére után fogja majd kapni a gyes lejártával, de a munkaügyiben mondták neki, hogy ez nem így van. Ő azt írta, hogy majd pontosít, de nem tette sajnos.
Köszönöm!Igazából mi is megbeszéltük,hogy a gyes kitolja a 3 évben megszerzett 365 jogosultsági napot.Csak nem értem,hogy a vizsgálatba vett időszaknál miért nem a munkaviszonyban szerzett jövedelmemet nézték.
Gyes esetén nem tudom hogy számolnak. Azért jó fej az ügyintéződ, hogy el sem mondta. Az enyém részletesen levezette és átfutottuk közösen a határozatot (annyit is kaptam, amennyit átbeszéltünk). Nem tudom mennyire veszik szigorúan az ügyintési határidőt, de szorítok, hogy valamit sikerüljön intézned!
Az azért elég furcsa,hogy az írja."Az álláskeresési járadék alapjának számításánál vizsgált időszak:2012.10.01-2013.09.30" Én 2010 decembere óta gyesen voltam egészen ez év októberiéig.
Köszönöm,már Én is kiszámoltam vele.Valami nem stimmel.Gyesről jelentkeztem az álláskeresési járadékra,nem tudom hogy számoltak.Remélem hétfőn még tudok intézni valamit,mert a papír azt írja,hogy az ügyintézési határidő utolsó napja okt.31
Ha jól tudom 10% nyugdíjjárulékot és 16% SZJA-t vonnak belőle.
Nem adja be a link, de ezen az oldalon a kalkulátoroknál meg lehet találni.
[link]
Ezzel ki lehet számolni, hogy mennyire vagy jogosult kb. De ez bruttót számol, ebből még járulékokat is vonnak.
Veszprémben kapott már valaki álláskeresési járadékot ma?
Az elözö keresethez képest ez a max
Igen az első utalás,de okt.1-én jelentkeztem be.Elvileg a max összeget kapom.Most hétfőig még csak rákérdezni sem tudok.
mintha nem tudnák, hogy itt a hétvége. jó páran gyereket nevelünk, és ami a legfontosabb: NEM JÓKEDVÜNKBEN VAGYUNK MUNKANÉLKÜLIEK!!!!!!!!
És neked is azt mondták hogy ez a max összeg?
További ajánlott fórumok: