Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Innen kívánok kitartást azoknak akik tényleg csak erre a kis pénzre számíthatnak!!
Még egy rendes fizetést sem lehet beosztani nem hogy azt amit itt MO-n az átlagos munkavállaló kap ezt a rövid ideig járó ellátást,járadékot meg pláne!
Bankszámlára utalásnál - pénzintézettől függően - aznap, legkésőbb másnap jelenik meg a számlán az elutalt összeg.
Lakcímre utalásnál a posta az utalás dátuma után 1 nappal kezdi kézbesíteni az elutalt pénzösszegeket, ami várhatóan 4-5 munkanap alatt jut el a címzetthez.
Minden hónapban négy alkalommal történik ellátás-utalás. Az első alkalom a hóeleji, a többi alkalom a hó közi utalás dátuma.
IGEN!!!
Mellette van a fiatal csaj. Először én is nála voltam... De Ő legalább megadta az e-mail címét.
Az idősebb (109) nem...
El akartam tőle kérni, erre azt mondta, nem adja meg, mert akkor mindenki neki ír... Nem értettem, hogy a "mai világban" miért nem adja meg a hivatalos e-mail címét, ami egyébként a neten is fent van.... (szobaszám szerint....). :)
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?