Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Felesleges dolgokat írogatnak??
Ez tart egyeseket életben hogy legalább megosztja másokkal amit tud vagy csak próbál segíteni...Nem Te írtad hogy már nincs mit enned???
Most meg hogy kaptál aprót már "felesleges dolgokat írogatnak"?
Gratulálok báttya!!
Csodák nincsenek csak előre megtervezett havi lezárások és utalások meg banki kamat kalkulációk mikor ennyi ember pénzével lehet játszani.Posta is altatja a pénzeket és nem csak a járadéknál...a nyugdíjak már elsején utalásra kerülnek és már az is ott van náluk amit tárgy hó 28.-án kézbesítenek.
Holnap már számlán lesz! :)
Tegnap 5-e volt. Tegnap is írtad, hogy megjött...
:)
Kétszer is kapsz? lol
December elején a NOVEMBERIT kaptad meg!
December 22-én a DECEMBERIT kaptad meg!
Azért kevesebb, mert novemberben 4 nappal kevesebb volt... Majd most kapod a január havit, és vége.
Januárban nem kaptál.
Ezt nem értem. Ilyen nincs szerintem, hogy egy hónapot, a köv. hónap 8-án zárjanak le...
Ennek jobban utána kellene járnod!
Én most voltam bent (gy-m-s)
8án zárnak utána lesz :(
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?