Műkörömépítés saját kezűleg (beszélgetés)
Az pedig nem árt. Nail prep és primer, mert elsőre nem tudhatod, kinek milyen a körme, akkor meg már menjünk biztosra :)
Ja, és előtte a fertőtlenités.
De amúgy igaz, ha jól van előkészitve a köröm, nem kell rá semmi!
Van ilyen, hogy egy anyagot nem bir a köröm, de nagyon ritka.
Irtam valahol egy fórumon valakinek,hogy 10 végzett körmösből kb 1 jó, de lehet, sokat mondok.... lehülyézett. Pedig igaz.
Nekem most 6 hetes kb a körmöm, és igaz, hogy a két kisujjamon már levegős picit, de az azért, mert kb 5 centisek a körmök és a kisujjam nem birja a súlyt.
És tényleg fura, de visszamennek az ilyen körmöshöz is, sőt, az ilyenek is úgy tele vannak, hogy csak egy hónapra van időpont.
szerintem nem hozzáértő:-)
Én pl. nem használok sem gombaölőt, sem tapadáselősegítőt.
Ha megfelelően előkészíted a körmöt, akkor ezek feleslegesek. (általában)
Ha valainek izzadékony a keze, vagy volt már gombája, akkor más a szitu)
Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni?
Kezdő körmös vagyok,és gyakorolok-gyakorolok,de hiába.
A gondom az,hogyha magamnak csinálok zselé körmöt,akkor az fent marad 3-4 hétig is,elvétve nagy ritkán leesik 1.
Ha másnak csinálom,az meg pár nap alatt elkezd lejönni........független attól,hogy épített zselé vagy tippes:(
Fertőtlenítek,bolyhozok,portalanítok, használok gombaölöt,fertőtlenítőt,vízelvonot ,ügyelek arra hogy a zselé bőrre ne kerüljön és mégis így járok.
Tudom hogy a szakma sok gyakorlással jár és én hajlandó vagyok nagyon sokat gyakorolni is,de légyszíves adjatok nekem ötleteket mit tegyek???
Pl: Milyen megfizethető építő zselét vegyek?
Melyik legjobb?
Melyik a legjobb márka fertőtlenítő, tapadást elősegítő stb??
Minden tanácsra szükségem van.
És nagyon köszönöm előre is.
Szia!
Nagyon köszönöm a választ! Ehhez kapcsolódóan szeretném még kérdezni hogy ebbe a sorrendbe mikor jön be a körömágy hosszabbító?! Valamint a gombaölőt és a primert teljes hosszban kell felvinnem a körömre az első réteg zselé előtt? Így is fog kapaszkodni a zselé?
Nagyon köszönöm!
Szia!
Ha csak fenyzselet kennel a kormodre, akkor lepattogna, foleg ha nem keszited elo a kormodet (bolyhozas, nail prep es primer). Szoval en builder gel-el csinalnam es utana fenyzseleznem. Azonban mar lehet kapni Gel-lac-ot, ami zsele lakk lenyegeben, meg nem probaltam, de a Crystal Nails mar forgalmazza.
A feher veget akkor kell ratoltened, miutan felvitted az elso vekony alapreteget a korom elokeszitese utan. Tehat sorba: elokeszites, vekony alapreteg, feher veg, majd C iv. A lenyeg hogy a feher veg alatt egyen kihuzva 1 nagyon fekony clear gel, olyan hosszan, amilyen hosszu szabadszelt szeretnel kialakitani. A lenyeg, hogy csapd le picit a sarkait (olyan trapezosan), igy nem lesz a vegen szendvicshatas.
Hu, remelem ertheto voltam, ha barmi kerdesed meg van, akkor irj batran! :)
Sziasztok,
Budapesten műkörmös kellékeimet eladom. Van köztük teljesen új és használt is.
Új: reszelők, csiszolótömbök, narancsfapálca, manikűrtál, üvegcse,
Alig használt: Zselék,porok, tip készletek, díszítő elemek, körömlakkok, kiegészítő cuccok.
Valamint egy JD 300 crystal Nails extra csiszológép, hozzá 8000 Ft értékű ajándék gyémánt csiszolófejek, amelyek a manikűrhöz és pedikűrhöz is használhatóak. Oda-vissza állítható forgás, pedállal és kézzel is szabályozható, nemcsak elektronikus,
Szia!
Nem szárad, hanem köt. Van gyors és lassú kötésű, de még a lassú kötésű is max 2-3 perc alatt szilárd lesz teljesen, vagy még hamarabb is. A hőmérséklet is változtathat a kötés idején.
Reszelni durvával lehet a legjobban, finomitani pedig egyre finomabbal.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a porcelán, mennyi idő alatt szárad meg? És hanyas reszelővel lehet a legjobban reszelni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Igen. Az easy off ilyen. De ha nincs jól előkészitve, az is lejön simán, sőt, van akinek nem válik be egyáltalán, egyénfüggő. És eddig még nem sikerült rájönni, hogy mitől függ a dolog.
És van már gel-lakk is, ami zselé, de lakk is egyben.. Nem olcsó mulatság az sem, mert amit már lehet kapni, és jó is, az 5 ezer szinenként, plusz van alapzseléje is 6-ért, és fedője szintén ennyiért, ami nélkül nem működik.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,remélem van köztetek olyan,aki tud válaszolni.Lehet zselével olyat csinálni,hogy saját-nem nagy-körömre kenik rá(nem építik!),csak simán,mint a körömlakkot?Szóval értitek,rendesen alá dolgozva,meg uv alatt szárítva,de csak egyszerűen...Utálom 2naponta lakkozni,de nem akarok se tippeset,se építettet,mert tavaly a körmömmel együtt leszakadt és félek azóta nagy körömtől.Remélem sikerült értelmesen feltennem a kérdést:).
szia! nem használok ibd-t, de a neve alapjána Builder zselék általába sürűbbek, könnyebben (?) tuds zvele formázni.
Persze van, akinek az jön be, ha picit lágyabb a zselé.Ez viszont hamarabb folyik. Kezdőként a sürűbb zselét ajánlanám.
Sziasztok!
Műkörmöstől szeretnék tanácsot kérni!
Kezdő műkörömépítő vagyok, viszont a tanfin(véleményem szerint) elég gány anyagokat kaptunk, nem is vásároltam meg a csomagot, csak amit muszáj volt...Elgyakorolgatom, arra jó!
IBD zseléket kezdtem el venni, valami fantasztikus, nagyon bírom!
Viszont: 2 alapzselé között őrlődőm, nemtudom melyik a jobb!
IBD Clear gel, vagy IBD builder clear gel?
Nemtudom mi a különbség? Melyikkel egyszerűbb kezdőként?
Köszi mindent előre is:)
ok értem!
Azért kérdeztem,hogy azzal nem e könyebb az ívet megcsinálni,de gondolom ez mindenkinek más!
ha nem szeretnél egy menő gombát a körmeidre, akkor ajánlanám a tanfolyamot. minden a jó alapnál dől el
:)
További ajánlott fórumok:
- A váláshoz saját kezüleg írt keresetet kell benyújani?Vagy adnak papírt a biroságon?
- Ti milyen ajándékokat, apró kis tárgyakat csináltatok már saját kezüleg?
- Készítsünk otthon, saját kezűleg Valentin napi ajándékot!
- Saját kezűleg készített papír karácsonyfa díszek
- Fényképes bögre saját kezűleg
- Falimatrica saját kezüleg! Felfestés....Segítenétek?