Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Nálunk a Kincskereső Kisködmön volt a kötelező, nehéz, nem éppen ennek a korosztálynak való olvasmány szerintem.
A múlt héten kirándulni voltunk, és útközben derült ki, hogy a táskámban lapul az iskolai egyen nyakkendő. Kereshettem volna szerda reggel:-)))
Köszönöm, hogy gondoltatok ránk!:-) A születésnaposokat pedig Isten éltesse sokáig!!!!
MA megvettük a tornacipőt is, már tényleg csak a könyvborítók vannak hátra.
Timi,boldog névnapot Bencének!!
Nálunk szerdán lesz könyvosztás.
Sziasztok.
Nekünk még az évzárón a kezünkbe nyomtak 1 papírt,amint táblázatba van foglalva melyik osztálynak hányadikán,hánytól hányig lehet átvenni a könyveit.
A mienk,péntek negyed 4 és 4 között.
Úgyhogy 7 végén már lehet kötögetni.....
99 %-ban készen vagyunk.
Tényleg,van amiből most aztán meg 2 és 3 db. is van.
Kaptunk szülire is.
Múlt héten tartottuk,de ma 10 éves a fiam.
Hihetetlen.....hogy megy az idő.....
Igen nálunk is csak addig utazni kéne vagy 7 megállót és nincs bérletünk.
Na majd valahogy megoldjuk:)
Nekünk van a sulinak honlapja, de ezek az érdemi információk természetesen nincsenek rajta:-)))Bence elbicajozott a sulihoz, onnan vannak a kapiról az infók nekünk is.
Tegnap a gyermekem megégette ügyesen az ujját, de szerencsére az aloe verás borogatás sokat javított a helyzeten!
Ügyesek vagytok csajok.
Mi még nem,-nem teljesen.
Táska megvan,tolltartós is,torna cipő is....ilyenek.
A cerkák,tollak,füzetek és az ilyen apróságok vannak még vissza.
Hisztiztem is rendesen,mert kb. 2 hete megvettünk a tolltartót,mindegy hol,sima,hengeres,egyszerűt,üresen.
Ma megláttam a Lidl-ben u.azt,-hengerest,focisban és feltöltve cerkával 800-ért.
Evett is a penész......
Minden évben megfogadom,nem kapkodom el,pont ezért,mert a végére tuti olcsóbb,vagy szebb,vagy jobb .... :(
Sziasztok!Ma azt hiszem,már mindent megvettünk az iskolakezdésre!!
Aztán majd ősszel kiderül!!
Bizony a 3 gyereknek nagyon sokba került,pedig,amit lehet,átörököltek és táskát,tolltartót is csak Borka kapott!
Hahó?
Kinél mi a helyzet?
Suli előtti nagy pihi...???
Nyaralás?
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...