Most már elég (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég
Megint igen :-S Reggel át is aludtam a szundit is,ha párom nincs otthon akkor elaludtam volna.Igen ma mennek el!Jupiii :-) Nem csak én várom már.
Amúgy asszem beteg leszek,olyan furin érzem maga,de nincs nálam teafű sem hogy legalább forró teát igyak... :-S
Sziasztok!Ma reggeltől estig dolgoztam:)
Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok!
Jó volt veletek dumálni csajok, most indulunk vásárolni -végre :P
Sziasztok!
Ez tök jó, nálunk fordítva van :S az elején tökre kijöttünk, viszont én bátortalan voltam, meg amúgy az életben is inkább meghúzom magam és mindenkire ráhagyom a véleményét - valszeg ezért is tapos át rajtam mki -, de az utóbbi évben, amikor elköltöztünk a Párommal♥, hogy végre kipróbáljuk magunkat az életben, azóta mindenbe beleszól, és folyton keresztbe tesz.
Örülök, hogy azért van akinek sikerül jó viszonyt kialakítani :)
Köszi csajok :)
Van is az anyósokról egy szavazásom... elkeseredésemben írtam :D
Sziasztok!Mindenkinek szép napot!Java!Ne hagyd magad,mert akkor később rosszabb lesz!Igen is a párod szokja meg és vegye tudomásul,hogy a párjának van véleménye!:)
Szia Devi!Megnézem én is!Szia Mancicica!Mit csinálsz mostanában,valami könyv,vagy gyerekek?Dolgaidat el tudtad intézni teljesen?
Sziasztok!Kitartó vagyok...csak nehezen megy.Tegnap este összevitatkoztunk párommal és ők közbe szóltak hogy mostmár állítsam le magam mert ha békén hagytam volna hogy dühöngjön akkor már rég nem veszekednénk.Na igen,ez lehet de amikor olyan dolgokat mond amik nem igazak nem tudom befogni.Már úgy volt hogy fogom magam és elmegyek a francba...Várom már hogy elhúzzanak....
Szerencsére éjszaka végre aludtam,a kutya se nyüglődött hogy átakar menni hozzájuk.
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Itt az idő...újra DE most az egyszer nem adjuk fel!Elég elszánt vagy?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Milyen vitaminokat szedtek most a nyáron?Csak zöldek s gyümölcs fogyasztással elég a bevitel?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Most lett elegem!