Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Nem egyszerű az élet..
Egyébként anyának ad a pasija pénzt,meg a telefonját is ő tölti fel.És még tőlünk is kérne pénzt.Pedig tényleg semmire nem kellene költenie.
Tegnap pl,ugye kaptunk 5ezret az Eontól.Befizettem egy csekket,meg voltam a boltba,vettem kolbászt,azt ettünk tegnap.
Anya kérdezi ebédnél:fagyasztóból vettem elő a kolbászt?(mintha nem tudná,hogy üres a hűtő)
Mondom nem,a boltba vettem.
"Van lóvéd??!!"
Egyből felcsillant a szeme..de mondtam,hogy már nincs.
Egyébként meg sajnos nem kapcsol..nem vesz észre dolgokat..pedig már alig szólok hozzá,csak amit nagyon muszáj.
Szamó neked se lehet könnyű..
Eszek, iszok. Nem tudom mitől....
Remélem, hogy hamar rendbe jönnek a dolgok! Drukkolok nektek nagyon! Sajnálom, ha nem sikerült a kozmetika.... Látom, fel akarod adni..... Tényleg sajnálom, nagyon bíztam benne!
Anyukád nem kapcsol??? Inkább nektek lenne szükségetek segítségre.....
Az én anyukám sem különb.... Vasárnap megjegyezte, hogy milyen fura, hogy nekem nem kell segítség Bence mellett!!! Szerinted??? El van foglalva a saját bajaival, hogy segítene??? Észre sem veszi, hogy velünk mi van..... Pedig bizony jól jönne a segítség!
Olvastam a szédülésedről.Eszel rendesen?Nem lehet,hogy attól van?Remélem semmi komoly.
Mi is jól vagyunk,köszi:) rendeződni akkor fognak a dolgok,ha Pisti végre mehet dolgozni Ausztriába:) ilyen hidegben még nem mennek.Ja,és ha végre kettesben leszünk,akkor minden oké lesz:-)
Így minden napom mérgelődéssel indul..
Szióka!
Mi viszonylag jól vagyunk. Kicsit fáradok, de minden oké! Épp bújom az aukcós oldalakat, Bencusnak akarok vásárolni :-)
Nálad mizu???? Rendeződnek már a dolgok????
Sziasztok!
Lina engem is érdekelt,még tegnap elolvastam,és örültem a jó hírnek:-))
Mizu csajok?
Sziasztok!
Szamó!
A naplómba leírtam mi volt a ma dokiknál. Persze más is elolvashatja ha érdekli :)
Lányok én tudok egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a 2 kötetes könyvet.
Akit érdekel írjon privit.
persze.
a zindex fórumon többen is szedik.
csak arra kell vigyázni, hogy magzatkárosító (ha jól rémlik), tehát szedése alatt védekezni kell, ill teherbeesésnél azonnal abbahagyni.
és talán nem is lehet sokáig szedni, azt hiszem, a max 6 hónap, amíg javasolták a csajoknak...
Helló, Csajok!
Sajnos nem tudok semmi okosat mondani, Nitka, az Avandáról mint 2. generációs gyógyszerről már hallottam, vmi olyasmi rémlik, hogy súlygyarapodást okozhat.
A sós ülőfürdőt én is próbáltam, de felfázásra jobban bejött, igaz, tíz év kimaradás után talán nem a sós ülőfürdőtől kell a csodát várni, szóval rajtam sztem nem is segíthetett volna. :)
Az Aviva-torna biztosan nagyon jó, én már borzasztóan sajnálom, hogy nem kezdtem bele 1-2 éve...
Az egyik itteni fórumba írta egy oktató, lombik előtt/alatt nem szabad, hiszen teljesen felborítja a hormonháztartást.
Báááár... lehet, nekem még több hónapom is van lombikig... hm...
Szóval én mindenkinek melegen ajánlanám, hátha segít.
Ti hallottatok már egy bizonyos: Avandamet-ről?
Állítólag metformin + még valami az összetevője, és PCO_ra nagyon jó. Egy másik topic-ban írt róla egy csaj. Rákerestem gúgliban :) Jókat írnak róla, bár elég elrettentő, hogy gyakori mellékhatásoknál ott szerepel a csonttörés :s
Sziasztok!!!
Az aviva torna állítólag nagyon jó, nekem két ismerősöm is van, aki a torna után lett kismami.
Az egyik előtte 4 lombikon volt túl sikertelenül...aztán az aviva tornát elvégezték, és az 5. lombik már sikeres lett!
A másik ismerősöm pedig spontán lett terhes az avivázása után pár hónappal.
Én asztalit vettem anno. XD
Szívesen.
Kíváncsi vagyok neked használ-e.
Én 3napig egymás után csináltam.
Tyű... elég perverzen hangzik, de kipróbálom.
(Asztali só, vagy vákum, vagy jódozott?) ;)
Egyébként valszeg kipróbálom, köszi a tanácsot...
Sós ülőfürdőt próbáltad?
Nekem akkor tanácsolták amikor nem akart megjönni 3 hónapja.
Nekem akkor sajnos nem használt de neked most hátha használna mert elkezdődött valami.
1kg sót tegyél a kád vízbe vagy lavórba és ülj bele.
Köszi csajok a reagálást... sajnos továbbra sem történt semmi egyéb... Pedig annyira jó lett volna, ha megjön... na, mindegy...:(
Megyek, vasalok!
Szép estét!
Köszönöm!!!
Megyünk még gondozásra is, az elsőre :) Feltétlen írok, hogy mi volt.
Lina!
Gondolok rád holnap! Majd írd meg mit mondott a doki!!!
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!