Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Lina!
a nővérem nagyon sok ruhát vaterázott a gyereknek... meg a rokonok is rengeteget összehordanak ám ajándékba!!!
a turik is nagyon jók (a Pupáknak én is szoktam kilóra rucit venni), mert ezek a kisbabaruhák alig 1-2x vannak a gyereken, aztán már ki is növik, tehát szinte vadiújak. sőt, nem egy olyat vettem, amiből kiöblítés előtt én vágtam ki a papír címkét.
egyébként hidd el, lesz annyi ruha, hogy sorra sem kerül mind! :)
Köszi lányok!
Akkor tényleg nem csak nekem szúr szemet, hogy milyen anyós!
Szamó!
Én úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy, hogy a 3000 ft-os rugit, vagy az 500 ft-os rugit bukják le! Éppen ezért gondoltam, hogy lesz 1-2 olyan ruha amiben orvoshoz, meg ide-oda járunk, a többi meg használt. Otthon szerintem tök mindegy mibe vannak. Egy baba nem használja el annyira a ruháit.
15 hetesen korainak gondolom a vásárlást, de azért olyan 18-20 hetesen már illene elkezdeni. SZERINTEM! aztán lehet más máshogy gondolja.
úúú....mekeg = meleg
Hülyülök....
Tyűűű, nem semmi! Nagyon?
Itt úgy süt a nap, mint nyáron..... Csak épp mekeg nincs :-(
Sziasztok
nálunk esik a hó !!
Sió!
Neked is!
Itt gyönyörűen süt a nap, de hideg van. Mégis annyira jó érzés, hogy süt! Rögtön jobb kedve van az embernek!
Helló, Csajok!
Szép napot mindenkinek. :)
jajj, de sajnálom.....
Úgy látom minden családban megvan a "jótét lélek" :-(
Szerintem se foglalkozz vele, vásárolj amit csak akarsz, akkor, amikor akarod!!!! Tuti nem lesz kevés 2 gyerekre beruházni :-( Hát,ha nem döntöttünk volna úgy, hogy még nem adunk el semmit (hátha bevállalunk egyszer egy 3. gyereket....), akkor nagyon szívesen segítenék ruha ügyben.
Nem tudom hogy vagy vele, de nagyon sok ruhát árulnak szinte fillérekért az aukciós oldalakon, bababörzéken. Igaz, használtak, de ki lehet fogni nagyon jókat is! Bár, nem mindenki venne használtat, megértem..........
no para!
és anyós meg is fogja venni a babaruhákat, miközben téged arra biztat, hogy ne tedd! :)
tesómnak is mondogatták, hogy nem kell annyi, ráér, stb... aztán apu meg anyu is nem tudott úgy végigmenni a városon, hogy ne vigyenek haza legalább egy rugit :)
Sziasztok!
Lina nem gyenge anyósod van!Nehogymá ő mondja meg,mit és mikor vegyél.NE foglalkozz vele.Célszerűbb apránként megvenni a dolgokat.Ki az,aki kibírja,hogy a terhessége alatt ne vegyen babaholmit?!
Nitka és Irén köszi!
Persze, az ember ilyenkor össze-vissza venne eszetlenül mindent. Én is... Tudom, hogy korai, de két babánál nagyon sokminden kell, nem lehet az utolsó percre hagyni.
Bezzeg anyós már évekkel ezelött nézegette a babaruhákat. Wááá, kiakaszt.
ez durva...
én legszívesebben már most vásárolgatnám a babaholmikat... pedig még híre hamva sincs babónak.
Köszi lányok!
Látom meg vagytok áldva ti is... Én is... Anyósom kitalálta tegnap, hogy felesleges babaruhákat venni... Majd ha bekerülök szülni, férjem elmegy és vesz pár db-ot ami kell, aztán ha hazajöttünk akkor ráérek elmenni megvenni MINDENT!!! Két babával akik 2 óránként szopiznak hogyan lesz már időm az első hetekben ( amúgy sem ) bárhova is menni? Pláne ha még babakocsi se lesz?!
Hiába homályosítottam fel, hogy két babának legalább kell 20 rugi, meg minden más... Ami egyszerre marha sok kiadás!
Gondoltam egyszerűbb ha havonta veszek 1-2 holmit, mintha egyszerre kiadunk érte több 10 ezer ft-ot.
De anyós ezt nem fogja fel, mert minek elsietni a vásárlást?! Mondom persze, nem most akarok 15 hetesen megvenni mindent, de apránként muszáj lesz, nem pedig "majd ha megszülsz elszalad Ati és vesz ezt azt, aztán majd ha hazajöttök bevásárolsz"
Nem is értem hogy fordult ez meg a fejében!
Sziasztok!
Mindenkinek szép estét!
Szamó,Orsi!Drukkolok,hogy jobb legyen!
szia!
én is olvastam már tegnap :) örülök :)
mindenképpen azt az orvost válaszd, amelyikben meg tudsz bízni. hiszen nem csak magadat, de a babáidat is rá bízod!!!
Lányok, nagyon erősek vagytok! Most jutottam el csak odáig, hogy végigolvasgassalak Titeket. Nem is tudom, sokan hogy bírjátok még? Orsa, nagyon nem könnyű Nektek. Tök patt helyzet az egész... az ember a saját anyjának mégsem mondhatja, hogy költözzön el, vagy disztingváljon.... :( Nem irigyellek, de tényleg. :(
Fel a fejjel!
Köszike, pörgés van ezerrel. :)
Nagyon szép napot Nektek is! :)
Sajna igen. Akkor még ráadásul kereskedelemben dolgozott, semmire nem volt ideje.....
Most annyit segít, hogy néha főz.
Borzasztó lehet!!!
Sok erőt neked hozzá!
Asszem én sem tudnám kitenni anyát(hasonló helyzetben).... A vasárnapi beszólására sem mondtam semmit, pedig de szívesen kitálaltam volna! De jobb a békesség. Ha elmondtam volna neki, hogy igenis jólesne a segítsége, de nem akarom kérni, ő meg nem mondja, akkor úgyis én lennék a sz@r, mert nem szóltam. De könyörgöm! Egy anyának ezt látni kellene! Sőt, szó nélkül segítenie kéne! Nem? Vasárnap órákig itt volt, annyit nem kérdezett, hogy kell-e valamit csinálni (vasalni, felmosni, mosogatni), vagy hogy pihenjek le, majd ő figyel Bencére....ÁÁÁáááá..... Inkább beszélgettünk, ültem vele, hót fáradtan.
Önzőek? Nem tudom, de szarul esik.....
Meg vagyunk áldva az őseinkkel :-(
Semmilyen költözésről nincs szó.Meg se említi.Pistinek mondta pár hónapja,hogy ha megnyitják a papírboltot,akkor ott kivesz valami lakást.
De nem akar a pasival összeköltözni.A papírbolt meg ki tudja mikor nyit..Nem költözik,inkább engem "tesz tönkre".
Szívem szerint én is mondanám,hogy menjem el,de bármilyen finoman is kérném rá,hatalmas sértődés lenne belőle.Én vagyok olyan lelkis,hogy sajnálnám.
Csak az a baj,hogy ő nem sajnál engem,hogy egy idegroncs vagyok,és ha tehetem,inkább egész napra "behúzódok" a szobánkba.Csak a házimunkára megyek ki.De még itt sincs nyugtom.Ajtó be van csukva,és olyan nyugodtan,kopogás nélkül jön be,mintha az annyira természetes lenne.
A hormonokra már én is gondoltam....
Gergő állandóan nyúzná! Mindig kérdezi, hogy mikor veheti az őlébe. Most pár napig karantén van, puszit sem adhat neki, meg nekem se. Valami kerülgeti, pénteken lázas volt. Nem szeretném, ha Bence elkapna valamit.... A naplójában vannak képek, mikor az ölében fogja Bencust :-)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!