Mosható pelenka Kínából? (beszélgetés)
Hát én használom. És egyáltalán nem okoz gondot. Vannak nagyon jo, minőségi olcsóbb magyar pelenkák is
A kinaiban én nem bízom. Nekem van/volt , bár nem az ebay-ről, de hamar tönkrement. Levált a nedvességzáró réteg róla.
A kaki ügy nem olyan bonyolult. Csak az tart tőle, aki még sosem próbálta. Én két gyermeket moshatóztam. Volt néhány nehéz eset, de 95 %-ban a papírbetét megfogta. És van az anyatejes korszakra speciális papírbetét.
Ha volna még kérdésed. Nézd meg a mamami.hu oldalát. Ott mindent részletesen kiveséztek.
azért járj utána, szerintem több hátránya van, mint előnye (talán egyetlen előnye, hogy olcsóbb) de sz.rt mosni, eleve hova teszed belőle először a cuccost, mert mindent nem moshatsz bele a lefolyóba, és hát gusztus is kell hozzá... és ha jó anyatejes babád lesz, akkor valószínű szinte az összes pelusban lesz kaki is, aminek még a mosogatása is rád várna az egymást érő szoptatások és fejések között....
én nem vállaltam, és áldom, aki feltalálta az eldobható pelenkát! :D
De nem mindegy, milyen a minősége...
A nálunk kapható kibír 2 évet...
Olcsó húsnak mindig büdösebb a leve :)
Az eBay-en találtam mosható pelenkát nagyon olcsón.
Rendelt már onnan valaki? Ha igen, szeretnék róla véleményt.10 db-ot küldenek annyi pénzért, amennyiért itthon kettőt veszel. Külső+ belső.