Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb) (beszélgetés)
hat szegeny eva arrol probalt beszelgetni, hogy milyen oteltunk van azzal kapcsolatban, hogy a munkahelyen nem birja a noi "csacsogast".
Szerintem sok no nem birna a zagyvasagot, amit emberek ossze tudnak hordani, ferfiakrol ne is beszeljunk. Ezzel nincs baj. Aki birja, az beszelje!!! :))
Nos, igazából meg tudom érteni, mármint, hogy kevés dolog tetszik neki itt.....
Másrészt nem tudok véleményt mondani, mert nem olvastam tőle sokat...
Oké, tegyük fel, hogy jogos a problémád.
De azt továbbra sem értem, most miért ezen kattogsz ahelyett, hogy valami számodra érdekes, vidám elfoglaltságot, vagy témát keresnél?
Most jöhet az, hogy:
"latom, te itt vezeted e a feszkot a forumon. nem egy forumban latom a nagy okoskodast! rendben vagy?"
:DD
A normálisan a "láttad tegnap a Barát köztöt? Úristen....." vagy a "a férjem egy tuskó, szexelés után megint egyből kiment focimeccset nézni"??
Nem hiszem, hogy lehetne általánosítani. Engem se érdekel ez, sőt, kifejezetten idegesít. Ki mondja meg, hogy mi a normális?
Embertípusokról beszélünk, nem lehet kijelenteni, hogy melyik a "rossz".....
Te fiúkkal sem tudnál együtt dolgozni. A hiba a te fejedben van!
Te nyávogsz állandóan, hogy a többiekkel valami nem stimmel pedig ők viselkednek normálisan.
Én? Senki.
Csak a 63-as, meg a 64-es hozzászólásodat is hozzám intézted.
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- A munkatársnőim cikiznek, mert akkor is kiöltözök, ha egyszerű hétköznap van... Hogyan szólhatnék nekik vissza valami találót?