Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez? (beszélgetés)
Ez a legjobb:
"A szcientológusok 75 millió évvel ezelőttől számolják az emberiség történetét. Ekkor az történt, hogy a galaxist uraló földönkívüli lord, Xenu, megelégelte a túlszaporodást, ezért alattvalói közül sokmilliót lefagyasztott, DC-8-as repülőgépeken a Földre szállított, majd vulkánok köré pakolta és hidrogénbombák segítségével megsemmisítette őket."
lehet, hogy pályát tévesztettem
lyukat tudok beszélni bárki hasába :-))))
Elmeselek valami erdekeset:
Kicsinek sem hottem. Nagyon rossz amagviseletu gyerek voltam, es szenvedtem egy halalos kimenetelu balesetet. (13 m magasbol betonra). 11 oras mutet es 2 perc halal, majd ujraelesztes utan megmaradtam. Minden emlekem elvesztettem, Anyura emlkeztem egyedul, de ujra tanultam jarni, irni, kessel villaval enni, et cetera. 9 es fel eves voltam. Szerintem annyi tortent, hogy annyira akatam elni, hogy egy ilyen csunya esetet is tuleltem. Es ez volt 95-ben... Csoda? Vagy csak az elet? Ratok bizom...
tényleg, magyarok közül kiket fertőzött meg ennyire?
mármint ismert CELEBEK-et :-)))
ha még rákeresel a Fishman-vallomás-ra, találsz sok vicces dolgot, de az "Úr az űrből" a legjobb
de engem sikerült megnevettetni :-))))
amúgy nekem meg matekból nem segített, mit csinálhattam rosszul ?!
Nemrég megjelent egy csalódott scientológus vallomása a "nagy" titokról, amit milliókért mondanak el a tagoknak.
A hubban Hubbard szerint valami űrlények túlszaporodtak és ezért a Földre száműzték az embereket megölni. lerakták őket valamilyen vulkán mellé, aztán azt felrobbantották atombombával :-) Ebben segítettek a pszichiáterek (ezért nem szeretik a scientológusok őket - no meg azért, mert Hubbardot gyógykezelték az elmebetegsége miatt).
DC 8-as repülőkkel (!) összeszedték a lelkeket a levegőből és így lett a Föld...
Normális, aki ebben hisz?
A scientologiai egyhaz peldaul azt se tudjuk, hogy lett egyhaz. Egy sci-fi iro irt egy ujabb ilyen storit. Ugy tudom, nincs is un *isten* a hitukben. Csak masodkezbol kapott infom van a """bibliajukrol""", ami inkabb olyan, mint valami Star wars adaptacio:
A Fekete Lyuk Visszanez...
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Hit Gyülekezetéről?
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések?
- Tampon tapasztalatok ( különböző tipusok)
- Mennyit érnek meg a különböző valós, vagy valótlan termékek?
- Utazunk! Véleményeket kérek különböző városokról. Mit érdemes megnézni, mire kell vigyázni? Akármit amit tudtok róla.