Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez? (beszélgetés)
hol van külföldön a fényközpont?
anyám, hát szétröhögöm magam ilyeneken
:-))))))))
Én jártam hónapokig egy tanfolyamra,ahol az elméleti anyagon túl,meditációból,energiakezelésből állt.A mester azt állította,hogy a teremtőtől kap üzeneteket.Nyáron külföldi szemináriumot szervezett,a fényközpontba.Én nem mentem,de hallottam,hogy a csoport elhagyta,mert végig gondja volt az alkohollal.Én sem járok már hozzá.Addig is egy betegségem miatt jártam,úgy éreztem hogy javult az állapotom.Végig élt bennem a gyanú,hogy szekta,vagy nem szekta? Eldöntöttem magamban,hogy kivűlről próbálom figyelni a helyzetet,és ha "szektaelemek"-et vélek felfedezni,akkor lelépek.A szektaelemek alatt értem:
1:a világvégével való riogatást (a megoldás csak itt található)
2:a család,és barátok ellen hangolás
3:komolyabb pénzgyűjtés.
A világvégét 2013-ra igérte,és csak a fényhierarhia képviselői vészelhetik át.A külföldi fényközpont felépítését a téglajegy vásárlásával kellene támogatni. Hát egyelőre ennyit szólnék hozzá.Nem tagadom Istent,de lehet,hogy ő mégsem volt a küldötte? Volt valakinek konkrét találkozása Istennel,angyalokkal?
húh... azt mondják, hogy ők nem képesek felszabadítani magukat szellemileg, mások felszabadulásának segítése nélkül: Magyarországon évente megrendezik a Drogmentes Maratont, melynek szervezői és jórészt lebonyolítói maguk is az egyház hívei.
Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért is az ő nevükhöz köthető...
ezek már mindenütt ott vannak?
igen, teljesen erre épül a vallás, mindegy, hogy melyik ágát nézzük.
a jellemgyenge emberekre, akiket lehet irányítani.
mert irányítani muszáj, hiszen miből kapnának lóvét?!
akiket ismertem is, totál gyenge jellemek voltak, szinte összesz...volna magát a csávó, ha jobban rákiabálok :-)
vagyis fordítva: a monoteista vallások a zsidó hitből származnak, a kereszténység 2000 éve vált le, az iszlám pedig 800 éve.
Nem meglepő, hogy sok a hasonlóság.
téged nem fertőztek meg?
:-)
Az emberek többsége idióta. Kell nekik valami, mert gyengék, és el sem hiszik, hogy ők is tudhatnak valamit.
Bármelyik egyházat is nézzük, mindig a hülyékre épített. Nem hiába irtották a tudományt a középkorban tűzzel-vassal.
Az ismerőseim körében újabban egyre népszerűbb a Hetednapi Evangelista Gyülekezet is. Egy főnökasszonyom is az volt(illetve még mindig az, csak már nem a főnöknőm).
Szombaton nem dolgoznak és nem esznek sertéshúst. Először azt hittem zsidó. De nem...ez is a katolikus egyházból ered, de elveti annak a nézeteit. Elég érdekesek ők is.
látod, még Isten is azt mja, hogy magunkban kell hinni, nem benne!
és mégis a fantom Istennek hisznek az emberek?!
Jah, hogy az ő cikke :D ok.
Nem tudom, csak azt, hogy a tanfolyamokon mindig teltház van még mindig.
A röhej, hogy még a biblia is azt mondja, hogy Isten BENNED van. És hogy "segíts MAGADON, Isten is megsegít"
Ennyi a titka sztem.
Egykor népszerű agykontroll???? Basszus, a mai napig népszerű, népszerűbb, mint valaha.
Honnan kopizol?
Az akarat.
Ez az amit mondtam, hogy ha hívő emberek ezt az akaratot és hitet saját maguk fejlesztésére fordítanák, nem pedig egy nem létező valamire, csodákra képes az EMBER. És nem más! Csakis saját magunk. Be lehet beszélni, hogy Isten nem segített a matekban, ami baromság. Én nem segítettem magamon, én nem akartam annyira. Mindösszesen ennyi a megoldás.
én rákerestem erre a neten, és egy elég normális dolgot találtam: "A szcientológia az embert alapvetően jónak tartja, nem pedig gonosznak. A rosszul feldolgozott tapasztalatai viszik bele rossz cselekedetekbe, nem a természete. A szcientológia azt tartja, hogy az ember olyan mértékben halad előre, amilyen mértékben megőrzi szellemi épségét és értékeit, és megmarad becsületesnek és rendesnek.
célja az, hogy az embereket felhozza addig a pontig, ahol képesek rendet teremteni az életben és megoldani a problémáikat. A szcientológia úgy véli, hogy amennyiben az egyént eljuttatjuk egy olyan helyzetbe, ahol növelni tudja képességeit, hogy jobban szembe tudjon nézni az életével, illetve könnyebben tudja azonosítani élete tényezőit, akkor olyan helyzetbe jut, ahol képes megoldani a problémáit, és ezáltal jobbá tenni saját életét. Ahogy valaki egyre éberebbé válik, képességei megnövekednek, nagyobb lesz a megértése.
A magasabb szellemi szinten öntudatosabb, önálló értékrendű lesz. Az alacsonyabb szellemi tudatosság velejárói a problémák: a másokkal kapcsolatos nehézségek, a betegségek és a boldogtalanság. A szcientológia célja, hogy megfordítsa a csökkenő tudatosságot, és ily módon felébressze az egyént. A szcientológia a szellemi lénnyel foglalkozik. Közvetlenül megnöveli annak tudatosságát és képességét, ezáltal a lény egyre képesebbé válik arra, hogy legyőzze az őt gyengítő negatív tényezőket.
Tehát a szcientológia – a vallások többségéhez hasonlóan – megoldásokat tartalmaz az élet problémáira. Ennek a végeredménye a megnövekedett tudatosság és a szellemi szabadság az egyén számára, valamint alapvető tisztességének, erejének és képességének a visszaállítása."
no, olvasom tovább, keresem az űrlényeket, atombombát!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Hit Gyülekezetéről?
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések?
- Tampon tapasztalatok ( különböző tipusok)
- Mennyit érnek meg a különböző valós, vagy valótlan termékek?
- Utazunk! Véleményeket kérek különböző városokról. Mit érdemes megnézni, mire kell vigyázni? Akármit amit tudtok róla.