Mi változtatta meg a férjed, feleséged? (beszélgetés)
", hogy meg mindig vajon 1 celuk van-e,"
hü, csak így megy, azért kell valaki hogy segítsen célba jutni? Nekem mondjuk azért kell valaki, hogy legyen egy párom, kész ennyi és ez bőven elég.
Felszívódott a rózsaszín köd.Vagy,Ő már mást szeret,ezért változott meg a viselkedése.
Vagy nem saját magát adta amíg nagyon szerelmes volt,hanem megfelelni akart neked,és belefáradt ahogy csillapodnak az érzései.Magyarul kimutatja a foga fehérjét.Nem sejtesz 3-ik felet a háttérben?
Szerintem ez minden kapcsolatban bekovetkezik elobb-utobb, ha nem figyelunk oda tudatosan. Lehet, hogy annyi az oka, hogy megszoktatok egymast es mar nem tesztek meg annyi mindent a masik kedveert, nem tisztelitek egymast.
En is nemreg kezdtem el gondolkodni, hova tuntek a viragok, a labremeges, a szenvedely...
Mi meg nem allunk rosszul, de mar kellene tenni valamit. Rajottem, hogy ha nem ugy nezem a dolgot, hogy o miert ilyen velem, hanem hogy o mit kap tolem, akkor bizony rajovok, hogy en is elengedtem magam egy kicsit.
Most probalok alakitani a dolgon, hogy erezze: a szememben o egy szuper ferfi. Es varok, hogy ez szuper not faragjon belolem. :)
(csak egy pelda: a legelejen, ha foztem neki, az szinte szertartas volt, szepen, szeretettel, mosolyogva. Ma mar osszedobom, mert rohanok, faradtan elmondom, hogy milyen hulye napom volt, gyorsan eltuntetjuk es ennyi. Talan a reszletekre kell odafigyelnem, es nagyon turelmesnek lennem.
Szerintem egy kapcsolat/hazassag alatt minketto fel sokat valtozik. Hiszen az eletunk soran allandoan valtozunk. A kornyezet, munkahely, uj baratok/ismerosok, gyerek, stb. befolyassal vannak az ember eletere es ezaltal valtozik is. Itt csak az a kerdes, hogy a 2 fel egyutt eli meg ezeket a valtozasokat, vagy kulon. Ezalatt azt ertem, hogy meg mindig vajon 1 celuk van-e, vagy az evek alatt mar elhalvanyultak-e ezek es mindenki mas-mas hajoban evezik.
A helyzet az, hogy az ember mindenkeppen valtozik es ezellen semmit nem lehet tenni. Ez az elet rendje.
Hát igen lehet hogy te változtál csak te nem veszed észre, és esetleg ez nem tetszik a párodnak. Mondjuk akkor sem az a megoldás hogy homokba dugom a fejem.
Gondold át mitől lehet ilyen a viselkedése.
Mikor változott meg a férjed? Mióta tart ez a számodra elviselhetetlen állapot?
Kérd meg hogy mondja el, mi nyomja e lelkét, miért mondja azt hogy ő csak nyel!
Nehéz így megoldani egy problémát ha a másik szóra sem méltat.
Szerintem a legjobban az változtat meg egy férjet, ha már másba szerelmes, vagy ha csalódott benned, vagy ha fél vmitől (pl. anyagi gondok).
Valahogy pedig el kell vele beszélgetned!
Próbáld meg a haverját, vagy az anyósodékat faggatni, ha sehogy sem beszél a párod, hogy mi lehet vele...Mondják meg őszintén, mert veled nem beszél...
Szerintem,ha ikszidő után rossz irányba áltozik a párod akkor az azért van mert bár már elérkezett az ideje,h a kapcsolat egy komolyabb szintre emelkedjen az mégsem történt meg...azaz unalmassá vált a kapcsolat...mi segít ilyenkor?hm...az annó függ mennyire akarjátok még,h újra működjön!
Mi akkor vállaltunk gyereket és sokkal jobb is lett a kapcsolatunk mint annó.Félre értés ne essék,nem hiszek abban ha a gyerek megtartja a pasit!!!Szimplán attól lett jobb,h történt valami változás ami mindkettőnkből kihozott valami újat valami jobbat!
Igen értelek.Sejtésed sincs mi lehet a változás oka?
Munkahelyi zűr,stb....
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- Ha egy dolgot változtathatnál a férjeden, mi lenne az?