Mit reagáltok arra, ha a gyerek nem hagyja abba a hisztit (már 1 órája)? (beszélgetés)
Engem anyu lelocsolt egy pohár vízzel. Nem volt neki nehéz , mert a földön "fetrengtem". Bevált :)
amint lelocsolt abbahagytam :)
Én ráhagytam volna, ha az enémek hisztisek, de szerencsére nem voltak azok, szerintem azért, mert mindent elmagyaráztam nekik, mit miért nem lehet.
ha nem foglalkozol vele, megunja, és rájön, nem körülötte forog a világ.
Ha semmi nem segít akkor a pohár hideg víz. Drasztikus, de jó bevált módszer.
Barátnőm fia hisztizett 2,5 órán keresztül. Az anyja nem tudott vele mit kezdeni. Kértem "inni" és leöntöttem a gyereket. Az anyja nem mert szólni egy szót sem... Azóta csak annyit kel mondani, hogy viszi a vizet :)
Az én kishúgom is ilyen volt, rosszul lett nevelve.
Azért se legyen az, amit ő akar, előbb-utóbb megtanulja a dolgokat. Anyám nem így tett, hisztizett egy sort, veszekedtek és a végén mindig teljesült a gyerek kívánsága...
már 1 órája jól értem?
És hová akar menni ennyire a kisember?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?
- Anyák akik besokallnak, lelépnek, cserben hagyják a gyereket
- Gond az a gyerek szempontjából, ha egy elvált anya sosem hagyja mással egyedül a (most már lassan 6 éves) gyereket, még az apukával sem?
- Ki hogy kezeli azt, ha a játszótéren a nagyobb gyerekek nem hagyják játszani normálisan a kisebbet?
- Milyen reális veszélyei vannak, ha valaki éjszakára egyedül hagyja a gyerekeit?
- Mikor hagyja el a gyerek a szülői fészket?