Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Munkatársnőm is imádja az Agatha Raisin sorozatot, és már ígértem neki az első Hamish Macbeth részt:)
Lehet a következő nekem is az lesz!
Sziasztok!
Ahogy látom, hozzátok képest tényleg nem olvasok sokat......szinte sehol nem vagyok a 19 könyvemmel:)) Na jó, most már 20!:)
Alexandre Dumas:
Monte Cristo grófja
A legutóbb elolvasott regény.
1 szóval jellemezhető: Zseniális!!!!!
Jelenleg, amit olvasok:
Roy Krisztina: Isten nélkül a világban
Én lassan olvasok és szeretem is elhúzni a nekem tetsző könyveket, így hetente vagy két hetente olvasok el 1 könyvet. Persze ebben van vékony 100-200 oldalas és van 5-600 oldala is.
Én most megint M.C Beatont olvasok, mert kaptam 3 Hamish Machbeth könyvet:D
Ha nem teszik, akkor ne olvasd el azért, hogy meg legyen a 49.!
Annak nincs értelme!
Olvasni a szórakozás miatt kell.
Az szuper!:)
Én csak a 28.-nál tartok.Nagyon bele kell húzzak,hogy meglegyen a tavalyi 60 .:)
A múltkor én is félbehagytam egy könyvet,pedig nem szokásom,de miután egy hét alatt még csak az 50-ik oldalig jutottam,úgy döntöttem,nem kínozom tovább.
Ilyen már velem is volt, azt a könyvet abba is hagytam......pedig tényleg nem szokásom feladni.
Egyszer lehet befejezem, de annyi jónak ígérkező könyv vár még rám, hogy egyelőre hagyom.
Micsoda számokat írtok.....lehet csendben kellett volna maradnom:DDD
Bár az is igaz, hogy legtöbbször csak munkába jövet, menet veszem elő, de pl. most nyaralás/utazás alatt (10 nap) majdnem 3 könyvet olvastam ki.
Nekem 86 volt a rekord, de akkor csak magyarul olvastam. Idén pedig csak angolul és elég cudarul állok, csak 30 körül...
De a legnagyobb bajom, hogy már kiszámoltam, hogy nem tudom az összes könyvet elolvasni, amit akarok, amíg élek. :S
Gratulálok!:)
Nekem is volt pár év kihagyás, mert miután megszülettek az ikrek nem sok időm maradt.....ez alatt inkább filmeket/sorozatokat néztem, ahhoz nem kellett olyasfajta nyugalom, körülöttem, mint a könyvhöz, illetve este ha fáradtabb voltam egyszerűbb volt megnézni pl. 1-1 részt, mert olvasás alatt tuti elaludtam volna....:)
Én nagyjából a felénél tartok, de lehet pontosan utána nézek!
Nem tudom emlékeztek e, akik már rég írtok ebbe a fórumba, hogy decemberben számolgattátok, ki hány könyvet olvasott.
Én írtam akkoriban, hogy pár év kihagyás után térek vissza az olvasók táborába, és jó lenne, ha egy évben olyan 20-30 könyv meglenne. :)
Nos, január óta most olvasom a 48. könyvet. :D
Elizabeth Adler : Bűnös gazdagok
700 oldal,de nagyon jó!Pár nap alatt végigszáguldottam rajta.:)
Azoknak ajánlom,akik szeretik a hosszú,többgenerációs,sokszereplős családregényeket.
Gillian Flynn: Holtodiglan
(most rá vagyok kattanva a thirllerekre)
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.