Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
A könyvek után megnéztem a filmeket is :)
( Éhezők viadala trilógia ) Összességében tetszettek és viszonylag pontosan ( legalább a tartalma megmaradt nem úgy mint az Agatha Christie feldolgozásoknak )követték a könyveket is.Amit változtattak az is illet a történethez ( Suzanne Collins is ott volt azért ) Az előzetes alapján az utolsó rész is jónak ígérkezik. Az első résznél furák voltak nekem a szereplők könyv alapján máshogy képzeltem ( pl a könyvben : Katniss alacsonyabb vékonyabb karakteresebb ,Peeta erősebb izmosabb stb )őket.Aztán megszoktam ez van :)Az első részből magát az éhezést/éhséget/falást hiányoltam ( a könyvben fontos elem aki olvasta tudja miről van szó ) még a viadalból kihagyták.Pedig a 12. körzetben rendszeresen éhen haltak az emberek és Katniss családja is csak a vadászatnak köszönhetően nem halt éhen. Jó persze ez kényes téma egy olyan országban ahol egyre több a 300 kilós ember...
"A Mona-Lisa ronda és öreg,
a Kis Herceg meg elmebeteg..." :DDD
(by Nagy Feró/Beatrice)
Mi tavaly elolvastuk közösen a 7 éves lányommal(napközben ő olvasta magának,este én olvastam fel neki).Neki tetszett,de nem hiszem,hogy sokat megértett belőle.:)
És miért?
Szerintem egy jó kis depressziós történet. Nem is értem miért tetszik bárkinek.
Persze ez az én véleményem:D
Lisa Kleypas : Karácsonyéj a Péntek kikötőben
Rövidke szirupos történet,nem annyira az én stílusom,de néha ilyen is kell.:)
Én is nagyon szeretem a tabletet. Tudom ez nem kifejezetten könyvolvasó, de én főként annak használom, na meg fotózásra, netezésre, ezért nem akartam olvasót, mármint, hogy egybe legyen:D
Nekem is meg vannak a kedvenc könyveim papírból is, de rátettem a tabletemre is, mert szeretek újraolvasni:D Mindig nálam van:DDD
Örülök, hogy többeknek bevált az olvasó:)
Nekem Nook-om van, és tavaly előtt kaptam karácsonyra.
Pár napig be sem kapcsoltam (egyébként férjem "erőltette"), mert nem túlságosan izgatott a dolog.....aztán végül csak beadtam a derekam......és már az első könyv első fejezete után olyan boldogan öleltem magamhoz, mint a csuda:)
Nekem lassan 2 éve e-book olvasóm van, és egyszerűen imádom!:)
Kis helyen elfér, erős napfénynél is tökéletesen látható, este pedig a benne lévő állítható erősségű világítás segítségével tudok olvasni. Ez pl. nyaralásnál is jól jött a buszon, illetve előbbi tulajdonsága a tengerparton.
Nem utolsó sorban pedig egyszerre több könyv is megtalálható rajta.
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen túl tudok lépni azon, hogy ez nem "igazi" könyv.
Sziasztok, ez könyvvásárlásra használható kuponok gyűjteménye:
Mindenféle bolt kuponját lehet linkelni, szuper dolgok vannak. :)
Ha e-könyvet olvasnál, akkor elküldeném neked PDF-ben.
Én már több, mint 1 éve tablet-en olvasok, így könnyebb megszerezni...
Így olvastam az összes Agatha, Dr. Csont, Steve Berry, stb. könyveket. Teljesen hozzászoktam, hogy nem papír a könyv, pedig azt hittem nehéz lesz:D
Persze, valahová el is mentettem a részek sorrendjét!
Munkatársnőm belefutott ebbe, valamelyik sokadik részt olvasta először, de azóta ő is figyel erre. Nagyon szereti:)
Átlag olyan 400-450 oldalasok. Alföldi színháza volt nekem kicsit nehezebb, merthogy az nem volt mégsem regény, és annyira jó sem volt, mint vártam.
A szürke volt, valamelyik része 600 oldal körül, na de azt meg nem volt nehézkes értelmezni..:D
A Luxen sorozat is közel van 500hoz, de az sem nehézkes, na meg imádtam.
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.