Mit lehetne kitalálni a fiataloknak unalom ellen? (beszélgetés)
Sajnálod öket?
Kérlek mondd meg, hogy miért?
De ne gyere olyan mázas szöveggel, hogy a csonka család, meg az oda nem figyelés. Nem ez a dolgok lényege!
Minden fiatal (legalábbis a 90%-uk) életük egy szakaszát ilyen fertelmes:P hétvégi bulizással töltik, végül mégis teljesen normális ember válik belőlük.
A gazdag emberek gyerekei isznak hétvégén? Ez érdekes.
De az is figyelemre méltó, hogy szerinted a hétvégi bulizás igénye kizárja azt a tényt, hogy a lazításra vágyó emberkéknek is lehet életcélja.
Unalomból miért kell inni? Lerészegedni?
Az én lányom is fiatal de nem iszik hála az égnek! Igaz már együtt él a párjával, de soha nem volt gondom vele. A hétvégén tanult mert volt és van életcélja!!! És ezt nem adja fel!!!
Én nem sajnálom őket, mert azok akik unalomból isznak azok a gazdag gyerekek akiknek odadaják a sok pénzt a szülők mert azt hiszik ezzel el van minden intézve ők meg azt hiszik ezzel már felnőttek!
Neked tényleg szerencséd volt, -ha ezt annak lehet nevezni-, de ez igazán nem adatik meg mindenkinek.
Én viszont nem vagyok olyan álszent, mint itt jó páran és őszintén megmondom, hogy én bizony buliztam és ittam a haverokkal, méghozzá mindenféle mélyebb életcél nélkül.
Viszont közben oltárira jól éreztem magam, és utólag se cserélném be semmi más "értelmesebb" elfoglaltságra:)
Ez nem unalom, ez a kikapcsolódás :D
És mellette ugyancsak vannak akik tanulnak, és dolgoznak, mindenki várja a hétvégét hogy együtt lehessen a haverjaival,és nem csak a suliban.
Sajnos,igaziak nem.Legtöbbször csak szexuálisak.Hetente képesek váltogatni az aktuális partnerüket,mert vagy mennek mások után,vagy mert tetszik is nekik a hódítás,felelősség nélkül.
Szerencsére azért nem minden fiatal ilyen.
Sőt.. múltkor bezséltem egy 20 éves lánnyal. kérdezte mióta van kapcsolatom. mikor megmondtam, azt kérdezte hogy normális vagyok-e???
Hát... no comment.
Ehhez le kéne nyúlni a probléma gyökeréig,meg kéne tudni,személyenként kit mi érdekel,és célirányosan menniük oda.Ezt nekik is akarniuk kellene,együttműködésük nélkül marad a disco.
Sok dolgozó fiatalt a 7vége éltet,amikor jól berúghat,és nőzhet/pasizhat,komolyabb célok nélkül,belül mégis ürességet éreznek.
Lehetne változtatni,de nekik is akarniuk kell.
Én nem sajnálom Őket! Remélem hogy TE sem gondolod azt hogy unalomból járnak discoba meg isznak meg ki tudja még mi mindent csinálnak.....
Tanuljanak, olvassnak, menjenek házibuliba, moziba, beszélgessenek - értelmes dolgokról(!), esetleg néha színház.... de ilyet fel sem merek vetni.... mert kiröhögnek.
A mai fiataloknak (tizenéveseknek) nincsenek életcéljaik.....nem szeretnek tanulni, művelődni, beszélgetni.... tisztelet a kivételnek!
További ajánlott fórumok:
- Tucc-tucc - ez kell a mai fiataloknak?
- Megvetem, aki nem tud személyes ajándékot kitalálni...
- Miért kell a tanult fiataloknak külföldön munkát keresni?
- Van olyan betegségetek amit nem tudott orvos meggyógyitani és ti kezdtetek el alternativ terápiát kitalálni?
- Kijárási tilalom a fiataloknak Bulgáriában?
- Tehetséges fiataloknak hogyan lehetne segíteni, hogy országosan fellépési lehetőséget kapjanak?