Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Hello! Milyen lúgosító oldatról írsz.
Engem is érdekelne.
Köszönöm, de a táplálkozást illetően nem vagyok képben.Most szeretném felhívni azt a hölgyet aki nagyon sokat fogyott a lugosítással.
Könyvem eltünt újat nem veszek, igy a net.ről szedem össze az infot./Fruzsival indulunk harcba/ jó páros ugye?
Az vigasztal, hogy soka kaja nekem sem kell de meg kelle válogatni, hogy mit mivel.
Orvos tudja, hogy elhagytad a bogyeszokat, nem ám baj lesz?C vitam nálam is évek óta 1000 mg.t retard meg sok más is.
Van egy jó lugosító oldal ha gondolod átküldöm.
MInden szépet és jót!
Szia NOA! A táplálkozáson annyit kell változtatni
én legalábbis csak szárnyast és halat eszem.
Este semmit.Du-án 5-ig megiszom a 2,5 l sg-t.
Nem is kivánom a sok kaját.Nekem nagyon bevált
a gyógyszereimet már teljesen elhagytam,az asztmám megszünt,a lábam javulóban van.
Az aktivitásom megnött. C vitamint szedek mellé
1000mg-t.
Remélem neked is lesz erőd hozzá.Sok sikert.
Köszönöm szépen:)
Gondolkodom a táplálkozás kivitelezésén és mellé inni a lötyit de nagyon rázós nekem legalábbis az:)
Neked is azért sok sikert NOA.
Jó egészséget
Fél éve iszom a ph értékem 5:)
Nem ittam idáig elég folyadékot, mióta beviszem a napi 2,5-3 litert azóta jobb a közérzetem, átmossa a szerveim a sok folyadék én ennek tudom be a változást.
A gyüszűnyi zöld por nálam nem oszt és nem szoroz.
Ez saját véleményem, de ha valaki jobban érzi magától tőle igya mivel a jobb közérzet a cél!
Sok sikert Mindenkinek és gyógyzulást.
Szia Sissy! Ne is add fel ha ennyire jó eredményeid vannak.
Kitartás mindenkinek irj hogy mik a fejlemények.
Örülök hogy neked is bevált az sg.
Én csak ajánlom mindenkinek hogy kezdje el és
ne a gyógyszereket szedje.
Alább ha visszaolvasol ezen a fórumon Fruzsinak
is nagyon jó véleménye van róla és ő is sulyos
betegségből gyógyul meg,nagyon nagy eredményei
vannak.
Sissy neked is igy tovább ne hagyd abba.
Szia Sissy!
Én nem régen iszom,de nagyon jók a tapasztalataim.Asztmám teljesen tünet mentes nagyon ritkán használok már fujot.A szakorvosom
is nagyon jó eredményeket mondott a legutóbbi vizsgálaton.A vérnyomásom és a pulzusom is szépen
kezd beállni.A gyógyszereket már le kellett csökkenteni.Az energiám nagyon jó sokkal többet birok mint azelött.A kilóim is elindultak lefelé.
Én is tudom hogy müködik és nem is akarom abbahagyni.
Kedves Fókamama!
Köszönöm szépen én is jól vagyok! Én már egy jó ideje iszom a supergreenst. Én alapvetően egészséges vagyok, abszolút megelőzés miatt kezdtem el inni. Aztán október végén talált az orvosom valamit, amit csak kisebb műtéttel lehetett volna eltűntetni, de én nem engedtem. A lúgosítnak köszönhetően december közepére sikerült eltűntetni, s még az orvosom sem akart a szemének hinni. Úgyhogy tudom, hogy működik!És nagyon jól érzem magam! :)
Szia Sissy80!
Köszi a jó tanácsodat,rendszeresen próbálok most már szobabiciklizni ami eddig nem ment.
Nem adom fel mert érzem hogy nagyon jó.
Te hogy vagy?Irj.Mióta iszod az sg-t.
Örülök Fókamama, hogy ilyen jól vagy! És nagyon szép eredmény már az a 2,5 liter. Nem kell erőltetni, hogy még többet igyál, majd szép lassan úgyis kívánni fogod, és úgyis szomjas leszel rá.
Viszont olvastam, hogy sajnos nem tudsz mozogni. Ilyen esetben Dr. Lerner Péter a masszázst, nyirokmasszázst javasolja, hogy azt kell mindenképp alkalmazni.
Jaj, de nagyon örülök, hogy jól érzed magad. Bármi kérdésed, kérésed van, szólj nyugodtan.
Jó lúgosítást és jó egészséget kívánok neked!
Sziasztok!
Én december eleje óta iszom az sg-t,és nagyon jók
a tapasztalataim.2-3 hét után nagyon fájt a fejem.Most 2,5 liternél tartok egyenlőre nemtudok meginni többet belőle.De ugyérzem teljesen más a közérzetem,sőt még a kilók is elindultak lefelé.
Én mozgássérült vagyok sokat mozogni nemtudok de amit eddig nemtudtam megcsinálni pl.hosszabb ideig állni egyedülm meg a háztartási munkát is lassanként meg-megállva tudtam,de már azis megy hosszabb ideig mint eddig.
Az asztmám csitulóban van.
Erről ennyit én folytatom igaz nehezen szedjük össze rá a pénzt de többet ér az egészség.
Sok sikert mindenkinek.Kitartás kell hozzá,mert
ami több éves lerakodás az nem megy 2-3 hét alatt.
Több idő kell neki.Üdvözlök mindenkit
Amilyen a vérünk ("beteg v. egészséges"), olyanná válik a sejtünk is. A vér táplál mindent.
De ne velem beszélgess erről, ha ezek új dolgok neked, akkor menj el egyszer a Gulyás doki előadására, s ott minden kérdésedre megkapod a választ! :)
Jemma! Az abszolút rendben van, hogy iszol még két liter folyadékot, habár a zöld teában is van koffein, mint a kávéban.
Nyilván nem kell az sg-ből 20kg-onként 1 litert meginnod, ha mellette olyan a táplálkozásod, s eszel kellő mennyiségű zöldséget (és nagyon fontos, megfelelő minőségű, nem a Cora-s stb.), ill. nem mikrózol, kerülöd a stressz (amit manapság elég nehéz) stb. stb. Mert ezek mind, mind savasítják a szervezetet.
Ezért fejlesztette ki Dr. Robert Young a sg-t, hogy ezeket ezzel kompenzáljuk. De olvasd el a doktor könyvét, sok érdekes dolgot ír le.
Az meg, hogy pár hét 3 l fogyasztás után nem értél el vele többet, arra csak azt tudom mondani, hogy pár hét alatt nem oldunk meg problémákat, s minden ember más. Valakinek több idő kell, ahhoz hogy hatékonyabb lesz. De persze mindenki úgy issza, ahogy neki megfelelő. Viszont azt a napi egy litert ne hagyd el semmiképp. További jó lúgosítást! :)
a napi egy liter adagom mellé én is fogyasztok legalább még két liter folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, zöld tea). nem is iszom másféle teát, csak zöld teát és ezzel a családom is így van.
a sg-ből viszont túlzásnak tartom a napi három litert vagy többet. nyáron én is volt, hogy hetekig megittam a 3 litert, de egyrészt a hőségben egyébként is többet ittam, másrészt azt gondoltam, hogy minél többet iszom belőle, annál hatékonyabb lesz. nem jött be, nem volt komfortérzetem tőle. úgy érzem, hogy ezt is - mint minden mást - mértékkel és ésszel kell csinálni, tehát ebben is az arany középút híve vagyok:)
Nem értek veled egyet mindenben! A mozgás abszolút fontos, viszont a táplálkozásnál már oda kell figyelni, hogy mit is eszünk meg. A mai társadalom táplálkozása nem megfelelő. S ezt nem én mondom. Ezt orvosok is mondják.
Többek között Dr. Gulyás Tamás intenzív terápiás szakorvostól egy előadáson a következők hangzottak el, s ezek tények:
"Hogy miért is fontos naponta annyi vízet innunk????
Kb. 5 liter vérünk van. A vér folyékony szövet. A vér 50%-a vérplazma, s annak a 90%-a VÍZ! S a sejtjeink olyanok, mint a vérünk!
Hogy a különböző savasodási tüneteket megszüntessük vízre van szüksége a szervezetnek.
Naponta egy átlagos testsúlyú 2,8 l vizet veszít, vesén keresztül 1,5 l, bőrön keresztül 750 ml, tüdőn keresztül 400 ml, széklettel 150 ml.
Megfelelő táplálékkal (pl. nagyon sok zöldséggel) 1 liter folyadékot vagyuk képesek felvenni! DE a mai táplálkozás által ezt nem biztosítjuk.
Illetve a sejtanyagcserénk 300 ml vizet termel.
De ha megnézzük még mindig nincs biztosítva a megfelelő folyadékbevitel! Ezt mindenképp PÓTOLNI KELL!!!
A napi folyadékbevitelbe nem szabad belevenni pl. a kólát, a különböző üditőket, kávét, kakaót, levest stb. Csak a megfelelő vizet, ill. supergreens által elkészített vizet."
én sem hiszek ebben a "jelet kap az agy" szövegben, itt nem erre van szükség, hanem tényekre, eredményekre: legyen az fogyás, legyen az egy régóta fennálló betegség jobbra fordulása, állapot javulás.
korábban már kifejtettem, hogy napi 1 litert iszom egy mérőkanálnyi porral és 12 cseppel. bőségesen elég, véleményem szerint. álláspontom szerint a napi 3-4 liter (sőt van akinek 5 liter...) teljesen felesleges, ez már csak a lehúzásról szól. nagyon jól érzem magam a napi egy literrel, az egészséges táplálkozásommal és a rendszeres sporttal. erre van szükség, nem arra, hogy nyakló nélkül vedeljük a zöld italt és majd minden megváltozik. ebben nem hiszek, hanem a kemény munkában (edzés) és étkezés terén az önfegyelemben. persze itt most elsősorban a fogyni vágyókra gondolok, hiszen a legtöbben azért fogyasztják az sg-t.
Szia!
Az az akadékoskodás, ha rákérdezek valami olyanra, amit logikátlannak tartok?
Igen, nekem sem ízlik bármilyen vízzel. Ha pl. csak olyan vizet kapok, ami hiába mentes, de mégis egy ici-picit szénsavas, nahát az borzasztó. Bár magában is. Nem is értem miért írják azokra rá, hogy mentes víz.
Próbáljatok tenni bele egy kis citrom levét, vagy lime levét. Ráadásul a citrom, lime is lúgosít.
Én ma már nem érzem az ízét. Olyan mintha vizet innék. Egy idő után már nektek se fog feltűnni, hogy van valamilyen íze.
Sokatoknak azért nem ízlik, mert kap egy jelet az agy a savaktól, hogy ez nem ízlik, ne idd. Így próbál védekezni a szervezetben a sav a lúgosítás ellen. Amint a lúgos dolgok nagyobb mértékben lesznek jelen, akkor már nem lesz ilyen probléma. Sajnos ezt az időt át kell vészelni. Sok sikert és kitartást hozzá, és jó lúgosítást!
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni a Lyonessről?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van?
- Mit lehet tudni a Tibeti gombáról?
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Miből lehet tudni, hogy a jelenlegi párom-e a nagy Ő?
- Family Frost tapasztalatok: törzsvásárlói kártyáról mit lehet tudni?