Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
De a túlzott vakmerőség sem. Addig megyek a dolgok menete után, amíg nem tudom, hogy azt a bizonyos szert a mai tudomány állása - és tapasztalatok - szerint milyen módon lehet a legnagyobb biztonsággal alkalmazni. Ez talán baj?
Saját magammal azt csinálok, amit akarok, de másnak nem mondhatom, hogy ugorjon a kútba, ott biztos jobb lesz.
Rengeteg ember fordul hozzám segítségért, s ha túl óvatos lennék, nem gyógyulnának. Egyszerűen csak van már annyi tapasztalat a hátam mögött (bocs, hogy nagyképűnek tűnik), hogy tudjam: nem elég elolvasni egy könyvet aztán fejest ugrani valamibe minden háttérinformáció nélkül.
Az ezüstkolloidot rendszeresen alkalmazzuk sikerrel. Tök mindegy, hogy mit írnak róla. Ugyanakkor nem árt elővigyázatosnak lenni, mert ha segíteni nem tudok, legalább ne ártsak.
Mint írtam, a kéntartalmú aminosavakhoz (metionin, cisztein, ami szerintem minden fehérjében megtalálható, persze az ezüstion számára a hozzáférhetőség változhat, ez a fehérje térszekezetétől függhet) kötődik (tudtommal).
A kiürülés a vírusnál azt jelenti, hogy az immunrendszer elpusztítja.
Szia, Marica!
Szerintem a köre-maileknél legyünk igényesebbek;-)
Tehát pl. ez kritikán aluli: "A testünk elektromos energiával működik, nem a cukorból származó kalóriáktól. A só mintegy vezetőként funkcionál az elektromos energia átvitelében a testen keresztül az egyes sejtekhez."
Hűűű de belendültetek ma, élvezet olvasni.:-)))
Küldök egy körlevelet amit kaptam a cégtől érdemes elolvasni.:-)
MINDEN CUKOR BETEGGÉ, FÁRADTTÁ ÉS KÖVÉRRÉ TEHET.
"Erősödik a gyanú tudományos körökben, hogy a cukor, még a gyümölcscukor is ártalmas az egészségre és a jóllétre. Túlsúlyos felnőttek, akik nagy mennyiségű gyümölcsöt fogyasztanak, valójában egy savasító cukrot esznek, amit fruktóznak hívunk, és amitől az ember beteg, fáradt és kövér lesz. A gyümölcscukor vagy fruktóz egy mérgező sav, amely a gyümölcs érése, vagy erjedése során keletkezik. A banán jó példa erre: ahogy érik, erjed, úgy lesz egyre édesebb és édesebb.
A gyümölcscukor vagy fruktóz e folyamat melléktermékeként keletkezik. Sok éven át kutattam a soványság és a túlsúly valódi okát, és úgy találtam, hogy amikor valaki magas cukortartalmú gyümölcsöket fogyaszt, mint amilyen például a banán, az alma, a narancs, a körte, a görögdinnye, az ananász, a mangó, hogy csak néhányat említsek, riasztó mértékben megnövekszik a testzsír-százaléka, illetve az inzulin-érzékenysége.
A fruktóz nem csak a gyümölcsökben található meg, hanem a gyümölcslevekben, valamint a tartósított befőttekben is, amelyek szintén nagyon savasítanak. De ugyanígy bekúszik a táplálkozásunkba az üdítőitalokban található magas cukortartalmú kukoricasziruppal, melynek 55 százaléka fruktózzá, 45 százaléka pedig glükózzá alakul a testünkben, vagy a szukrózzal (sima cukor), amely ugyanerre a két mérgező, savas cukorra bomlik.
Tudósok évek óta hangot adnak azzal kapcsolatos félelmeiknek, hogy a fruktóz tömeges méretű elhízást, inzulin-rezisztenciát, illetve cukorbetegséget idéz elő (New Scientist, 2001. szeptember 1. 26.o.), de kevés közvetlen emberi vizsgálat történt ezzel kapcsolatban.
Egy kaliforniai egyetemen Peter Havel rávett 33 túlsúlyos, illetve elhízott embert, hogy csináljanak végig egy két hetes táplálkozási programot , amely 30% zsírból, 55% összetett szénhidrátból és 15% fehérjéből állt. Ezt követően további tíz héten át váltottak egy olyan programra, amelynél a csoport egyik felének energiáját 25%-ban fruktóz vagy glükóz biztosította.
Azoknál, akik fruktózt kaptak, növekedés indult meg a belső hasi zsírrétegben, amely körülveszi a belső szerveket, sörhasat okoz, és bizonyítottan összefüggésben áll a cukorbetegség, illetve a szív- és érrendszeri betegségek magasabb kockázatával. Mindez nem történt meg az első csoportban.
A fruktózt fogyasztó csoportban megemelkedett a vérzsír szintje, ami aztán hasi zsírrétegként, illetve koleszterinként rakódott le. Az inzulinérzékenységük 20%-ot esett. Havel a múlt héten mutatta be ezeket az eredményeket San Francisco-ban, az Endokrin Társaság egyik ülésén.
Mivel Havel vizsgálata pusztán a tiszta fruktózra vonatkozott, a glükózszirupra és a cukorra nem, ezért jelenleg még nem tisztázott, hogy az elhízásért és a cukorbetegségért e többi anyag is felelős-e. "A kérdés csak az, hogy milyen mennyiségű szirupot vagy kristálycukrot kell elfogyasztani ahhoz, hogy ezek a hatások létrejöjjenek?" - nyilatkozta Havel, aki hosszú távú tanulmányt tervez ennek kiderítése céljából. De azt is állítja, hogy azoknál az embereknél, akiknek már van valamilyen anyagcsere-zavaruk vagy savasodási tünetük - melyek olyan állapotok, a pocakkal és az inzulin-rezisztanciával együtt, amelyek növelik a cukorbetegség és a szívbetegségek kockázatát - tanácsos nagyon gyorsan abbahagyni a fruktóz tartalmú üdítőitalok túlzott fogyasztását.
"Mindez megerősíti azt, amit már régóta tudunk - mondta Francine Kaufman, a Los Angels-i Keck orvosképző iskola munkatársa. - Hogy valószínűleg nem jó ötlet túl sok cukrot enni."
Az az érzés, amit a cukor utáni sóvárgásként ismerünk, valójában a test ásványi sók utáni sóvárgása. A testünk elektromos energiával működik, nem a cukorból származó kalóriáktól. A só mintegy vezetőként funkcionál az elektromos energia átvitelében a testen keresztül az egyes sejtekhez. Ezért van az, hogy a vérünk sós a nátriumtól, nem pedig édes a cukortól.
A cukor valójában sav, ami elhízást okoz. A zsír az egyik legfontosabb semlegesítője a cukorhoz hasonló savas méreganyagoknak. Ha hízni vagy fogyni szeretnél, hagyd abba a cukorfogyasztás minden formáját! Minden cukor savas, és felborítja a tested finom pH egyensúlyát. A test kizárólag azért ragaszkodik a túlsúlyhoz, hogy semlegesíteni tudja a túlzott savmennyiséget, amely nem tudott távozni a vizelettel, izzadással, légzéssel, illetve széklettel. Egy személy nem túlsúlyos, hanem túl savas, és a gyümölcsök, gyümölcslevek, egzotikus gyümölcslevek, befőttek és szénsavas üdítőitalok mind lényeges savasító tényezők." ( Dr. Robert O. Young )
CUKORBETEG SIKERBESZÁMOLÓ
A következő levelet kérés nélkül kaptam valakitől, akit cukorbetegséggel diagnosztizáltak, és aki követni kezdte a cukorbetegek számára készített pH Csoda életmód programot, s akinek ennek köszönhetően normalizálódott a vércukor szintje, és még le is fogyott.
Kedves Dr. Young!
2007. november 3-án kezdtem el olvasni A pH Csoda a diabétesz ellen című könyvét, és rögtön elkezdtem a benne leírt diétát.
2003. júliusában volt egy epehólyag-műtétem, s ezután jelentkeztek a problémáim a megemelkedett vércukor-szintemmel és a súlyommal. Nem akartam beszedni a felírt gyógyszereket, de mindenféle diétát kipróbáltam, mert fogyni akartam, s közben rájöttem, hogy az, amit megeszem, nagyban befolyásolja a glükóz-szintemet. Ennek ellenére, időnként még mindig ettem vagy ittam olyasmit, ami nem tett jót nekem.
2007. szeptemberében ismét megemelkedett a vércukor-szintem, s akármit is csináltam, nem normalizálódott. Szörnyen éreztem magam, és feladtam a harcot: elmentem egy orvoshoz, aki vércukor-szint szabályozó gyógyszert írt fel nekem. Még rosszabbul kezdtem magam érezni, és ismét rádöbbentem, hogy sokkal jobban kell kontrollálnom a savas ételek bevitelét. 3 nappal azután, hogy elkezdtem szedni a gyógyszert, le is álltam vele. (Egyszer se vitte le a glükóz-szintemet.)
Először egy bioboltban hallottam A pH Csoda a diabétesz ellen című könyvről, de akkor még nem vettem meg. Múlt héten viszont eszembe jutott az ön könyve, és megrendeltem az Amazon.com-on. Amint nekiláttam elolvasni, azonnal éreztem, hogy a rejtély hiányzó elemét tartom a kezemben, és pont erre volt szükségem.
Megrendeltem az ön honlapjáról az étrend-kiegészítőket, s amint elkezdtem szedni őket, azonnal csökkenni kezdett a vércukor-szintem.
Hétfőn kezdtem el a léböjtöt, most péntek van, és ennyi idő alatt leadtam 2,5 kg-t, a vércukor-szintem pedig lement 4,5-re. Múlt héten még 8,9 körül volt.
Ezen a nyáron lefogytam 1,5 kg-t, de ezen a ponton le is állt a fogyás. 51 éves vagyok, és a pajzsmirigyemmel is gond van (alulműködés), ami miatt a fogyás mindig is komoly problémát jelentett számomra. Egy hét alatt 2,5 kg-t leadni nagyon lelkesítő élmény.
Azok a tanácsok, amiket a könyvében leírt, egyetlen hét alatt hatalmas változást hoztak az életemben.
A vizeletem pH értékét folyamatosan figyelem a pH-csíkkal, és a mért értékek egészen közel állnak a normálishoz. Újra elkezdtem használni a mini trambulint is, ami évek óta az ágy alatt porosodott.
Ma reggel beszéltem egy kollegámmal, akinek hasonló problémái vannak, s elmeséltem neki, mit csinálok. Annyira fellelkesedett, hogy épp ebben a pillanatban, miközben én ezt a levelet írom, megrendeli az ön könyvét.
Egyszerűen kikívánkozik belőlem, és szeretném megosztani az egész világgal, hogy milyen jól érzem magam! Nem tudom, hogy elolvassa-e majd ezt a levelet, vagy bárki elolvassa-e majd a kollegái közül, de mindenképpen el akartam újságolni, hogy a tanácsai nálam beváltak!
Szeretném, ha tudná, hogy hálás vagyok, amiért megírta ezt a könyvet, és megosztotta velünk a tudását. Köszönöm! Köszönöm!
Juanita Davila
Senki nem akar téged meggyőzni semmiről:)
Tedd azt amit jónak látsz!
Azt hogy jót teszel-e magadnak, és a családodnak, majd az idő eldönti.
Csak itt mindenki szeretné felhivni a figyelmedet, hogy étrendkiegészítőket szedsz, amiket sehol nem minősitettek gyógyszerré!
Ahhoz, hogy valamiről, bebizonyosodjon, hogy minden ember részére, megadott betegségre gyógyszerként hat, ahhoz hosszu kisérleti folyamatoknak, nemzetközi elfogadásnak kell megtörténnie.
Minden ország rengeteg pénzt költ kisérletekre,és nemzetközi konferenciákon vitatják meg tapasztalataikat.
Szerinted miért nem áll ki senki, 1 orvos sem, hogy megvédje az étrendkiegészitőket.
Nem veszik a fáradtságot még arra sem, hogy kételkedjenek bennük.
Azért tanultak, és képezik tovább önmagukat, hogy
amire felesküdtek, annak eleget tegyenek.
Ha igazán bajban vagy akár te, akár a családodban bárki is, orvoshoz, sebészhez fordultok.
Az orvosok is emberek, emberi tulajdonságokkal, de akkor inkább keress 1 másik orvost, és attól kérj tanácsot.
Sajnálom, nem volt szándékom kioktatni,csak kihozod az emberből:)
A hitnek nagy ereje van.............hátha nálad beválik:)
Tiszta szivemből kivánom:))))
Hát, hogy az ezüstkolloid vírusellenes. Egyébként tényleg értelmezhetjük vírusirtó-ként is, ha belegondolok, mert az általam ismertnek az ismertetőjében ez áll:
"A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítva éri el azok szaporodási képtelenségét és kiürülését a szervezetből." Hát, ha valami szaporodásra képtelen, akkor előbb-utóbb elpusztul, főleg, ha kiürül.. - Vagy ez baromság? :S
Ez most egy komoly kérdés volt?
A "vírusellenes" kifejezés nem egyenlő a "vírusirtó"-val.
Így van, nem lehet tudni, mi okozza a javulást.
(Az ezüstionok fertőtlenítő hatása egyébként a szervezeten belül is érvényesül.)
Mert nem objektív, nem mérhető, ez a szubjektív véleményed. Mivel több dolgot szedsz, szedtél, és az életmódodon is változtattál,nem lehet pontosan tudni, melyiktől van a pozitív változás. Elgondolkoztál-e már azon, hogy ha ezek a szerek annyira nagyon jók mindenre, miért nem csinál a cég egy klinikai vizsgálatot (mondjuk 100 fő, vagy 50 fő bevonásával), kettősvak próbával, meg hasonlókkal?
Az ezüst "fertőtlenítő" hatását nem vitatom, de azt gondolom, más az ahogy egy dolog a kémcsőben viselkedik, és más élő szervezetben.
:-)
És a tapasztalatokat miért nem fogadod el?
Hamár ezüst kolloid...a virágokról mindent (tetű és egyéb kártevők) ezzel írtok. A lekvárok felbontása után a tetejére egy keveset öntve, nem penészedik meg...tüsszösmandula gyulladást 3x kezeltem ki vele, gyorsabban, mint antibiotikummal lehetne...és ez csak pár eset.
A legionellámat én sem ezzel kezeltettem..., bár akkor lehet, hogy nem itt tartanék még mindig.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni a Lyonessről?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van?
- Mit lehet tudni a Tibeti gombáról?
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Miből lehet tudni, hogy a jelenlegi párom-e a nagy Ő?
- Family Frost tapasztalatok: törzsvásárlói kártyáról mit lehet tudni?