Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit készítesz padlizsánból? fórum

Mit készítesz padlizsánból? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
2019. okt. 22. 20:24
Muszakát.
2019. okt. 22. 19:38
Semmit, utálom
133. Babi11
2019. okt. 19. 16:07
csak krémet
132. gurzau.maria (válaszként erre: 128. - OKinga79)
2019. okt. 18. 11:40
Mind jól hangzik! :)
131. OKinga79 (válaszként erre: 130. - Napsugár8)
2019. okt. 18. 10:54
Budapesten a piacokon lényegesen olcsóbb a padlizsán, mint a boltokban.
2019. okt. 17. 16:57

Olvastam, de még nem csináltam:

Kb. 1,5-2,0 cm vastagra szelve hosszában, bedugni sütőbe/mikróba, hogy a vizet kipárologja magából.

Utána lehet megpakolni minden földi jóval, mint a pizzát, vagy meleg szenyót, visszadugni a sütőbe, míg összesülnek.

Jó lenne kipróbálni, csak lenne egy kicsit barátságosabb ára. :))

2019. okt. 17. 16:32
Vinetát
2019. okt. 17. 15:31

Kocskára vágom, besózom, később kinyomkodom a levét. Megpirítom olajon fokhagymával és zöld fűszerekkel. Nagyon nagyon szeretem, régen joghurttal/tejföllel ettem, de már nem eszek tejterméket.


Nagyon finom a tojásos-padlizsános lecsó.


Illetve hagyma+sárgarépa+zöldorsó+padlizsán +kevés paradicsompüré is együtt. Most hirtelen nem jut eszembe, hogy fűszerköménnyel vagy korianderrel szoktam ízesíteni, amitől olyan kis különleges lesz.


Rakott padlizsánt úgy készítettem régen, hogy a padlizsán szeleteket lisztben meforgatva kevés olajon megsütöttem, aztán a szokásos rizs+darált hús + tejföl

2019. okt. 17. 10:06
többnyire krémet
126. Babi11
2019. aug. 30. 15:01
krémet
2019. aug. 30. 12:28
semmit
2019. aug. 30. 12:09
itt a zakuszka szezon ;)
2019. febr. 20. 12:56
Én csak padlizsán krémet szoktam,mást nem🥣
122. Guruljka (válaszként erre: 121. - Lolita2112)
2019. febr. 14. 01:17

Akkor már nem egyszerűbb az összes többi, padlizsán nélkül? :D

Azért nem kedvelem, mert rengeteg zsírt képes beinni.

121. lolita2112 (válaszként erre: 118. - Guruljka)
2019. febr. 14. 01:16
a padlizsan valoban nem izletes egyentalan,de vegyitve masfele zoldsegekkel en megeszem.
120. Guruljka (válaszként erre: 119. - Globus)
2019. febr. 13. 23:52
Én sem érzem úgy, hogy csak mert létezik, nekem is ennem kellene. És jó pár ilyen dolog van még a világon.
119. globus
2019. febr. 13. 22:15
Nem érzek rá vágyat és ez az érzés valahogy kitart már legalább 40 éve...
2019. febr. 13. 22:13

Padlizsánból semmit.

Menekülő útvonalat, helyette. Azt készítek.

2019. febr. 12. 18:29
Krémet, grillezem, és párolom
2019. febr. 6. 09:28
en pl tobb felet,ratatouelle/ez francia etel,spagetti siciliana,vagy toltott padlizsant meg van par cask nem ugrik huirtelenjeben az eszemben,mert nem Magyar etelek.
115. kiss67
2018. dec. 7. 19:57
Krémet, de rántva is szeretem.
2018. dec. 7. 14:39
krémet, vagy grillezem
113. 4349951813 (válaszként erre: 112. - Gurzau.maria)
2018. dec. 7. 13:15
😋
112. gurzau.maria (válaszként erre: 111. - 4349951813)
2018. dec. 7. 12:46
Megkukkoltam ;) Szívesen megkóstolnám! ♥
111. 4349951813 (válaszként erre: 105. - Gurzau.maria)
2018. nov. 28. 15:31

Raktam fel rakott padlizsánt kèppel a receptek menübe.


Rájöttem hogy mindennap megtudnám enni.😁

110. gurzau.maria (válaszként erre: 108. - Lolita2112)
2018. nov. 26. 13:03

Ó, ez kedves, de a főzéssel nincs gondom :) Készült már nálam ratatouille, imam bayildi, akárcsak muszaka.

Egyszerűen, ahogy említetted, megkívántam! ♥

2018. nov. 26. 10:11
krémet
108. lolita2112 (válaszként erre: 103. - Gurzau.maria)
2018. nov. 26. 09:22
nem ordongossek megfozni.en is 3 eve tanultam cask.
107. lapbarna (válaszként erre: 104. - 1d334fe33f)
2018. nov. 22. 14:23
Imádom a padlizsánkrémet!
106. 1d334fe33f (válaszként erre: 105. - Gurzau.maria)
2018. nov. 22. 14:21

Nagyon finomak,érdemes elkèszìteni.🙂

Mindegyik gyerekem imádja a padlizsánt.🙂

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook