Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha rántott patiszont készítesz, előtte besózod a patiszont? fórum

Ha rántott patiszont készítesz, előtte besózod a patiszont? (beszélgetős fórum)


1 2
2010. okt. 2. 20:18
Igen és állni hagyom.
2010. szept. 16. 11:18
igen,és állni hagyom egy ideig.
36. mandella (válaszként erre: 12. - Tücsimücsi)
2010. szept. 14. 21:21
és ha már jav., akkor patisszon
2010. szept. 14. 21:19
igen, besózom
2010. szept. 14. 21:13
Igen.A rántott cukkini finomabb!!!!!
2010. szept. 14. 16:51
igen
32. rere73
2010. szept. 14. 12:56
Igen
2010. szept. 14. 11:57
Én is sózom
30. Zeanny
2010. szept. 14. 11:54
Én sózom,plusz fokhagymát is aprítok rá,és úgy hagyom állni..isteni finom lesz!!
2010. szept. 14. 10:27
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek.
28. Dormira (válaszként erre: 26. - Tücsimücsi)
2010. szept. 14. 10:19
Ha délután sütöd nem muszáj, az még belefér.
27. Szilvamama (válaszként erre: 26. - Tücsimücsi)
2010. szept. 14. 10:13
Egy fél napot nyugodtan kint hagyhatod!
26. tücsimücsi (válaszként erre: 25. - Dormira)
2010. szept. 14. 10:12

Én is azon gondolkodom nem sütöm ki az egészet, a másik felét csak este hogy a gyerekek frissen egyék.

Ha mégis kisütném , muszáj hűtőbe tenni utána?

25. Dormira (válaszként erre: 1. - Tücsimücsi)
2010. szept. 14. 10:08

Szia!


Én sózni-borsozni szoktam, áll kb fél órát majd panírozom és sütöm. Én nem rakom papírra, csak simán a tányérra, nem szokott nagyon átázni.

Van, hogy nem is sütöm ki az egészet, beteszem a hűtőbe bepanírozva és másnap kisütöm, akkor már ázottabb, de még kezelhető és fini.

24. Sirga
2010. szept. 14. 10:08
Igen - sokkal finomabb! :)
23. Pndi (válaszként erre: 1. - Tücsimücsi)
2010. szept. 14. 10:08
A perízert azért nem kell, mert már sózott.
22. Pndi
2010. szept. 14. 10:06
igen
2010. szept. 14. 10:03
igen
20. d3bb59819c (válaszként erre: 17. - Sara1986)
2010. szept. 14. 10:00
Miért?
19. d3bb59819c (válaszként erre: 15. - Tücsimücsi)
2010. szept. 14. 10:00
Rögtön kell sütni, mert utána átnedvesedik a panír..
2010. szept. 14. 10:00
Igen én mindig besózom előtte!
2010. szept. 14. 10:00
isten mentsen az ételízesítőtől
2010. szept. 14. 09:59
igen
2010. szept. 14. 09:58
És panírozás után rögtön süssem vagy az se baj, ha még beteszem a hűtőbe?
2010. szept. 14. 09:57
Besózom+vágok rá hagymát és úgy hagyom állni kb fél órát. Nagyon finom lesz :).
2010. szept. 14. 09:54

Én is ételízesítő és só keverékével hintem meg,de csak közvetlen a panírozáskor,mert különben levet ereszt.Ugyan így a gombát is,és már sütöm is.

Nekem így bejött.

2010. szept. 14. 09:53

Most látom: hibásan írtam a címet. Remélem Hoxa kijavítja.

jav. besózod

2010. szept. 14. 09:52
igen
2010. szept. 14. 09:48
mi lesózzuk
2010. szept. 14. 09:46
Mivel megpuhul egy idő után a sózástól (persze, tudom, nem kell olyan sokáig hagyni állni :) ) én panírozáskor a tojásba tettem sót, és fincsi lett. :)
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook