Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról? (beszélgetés)
Nem tudom, hogy csak a társadalmi elvárások miatt alakultak ki, vagy tapasztalatok miatt.
De mindenesetre kívánom hogy találkozzanak olyan nővel, aki őket nézi le, így aztán egyensúlyba kerül a dolog.
Bele is hóttak szegénykéim.
:-)
Shakespeare tudta ezt.
Ezért teremtette Rómeót!
Hoppá
Ezek a "teremtés koronái" még nem hallották, hogy
azért őket teremtette Isten elsőnek,
mert minden nagy MŰ előtt készül egy piszkozat.
Ők valóban a királyok, de tudomásul kellene venniük végre, hogy a nők ISTENNŐK.
Más: Őket is NŐ szülte.
:-)
Ha egy pasiról van szó, akkor az alap, hogy a fejlődésükben (mentálisan) megrekednek átlagosan a 3-5 éves szinten. A legjobbak elérik a 8 évet.
Ezt ők tudják magukról, és úgy is viselkednek.
Ezért nekünk, nőknek kell okosnak lennünk, és eljátszani azokat a dolgokat, amiket sanya is említett.
Részleteke most nem írok, de akinek van párja, elég ha csak rá gondol.
én ennél egyszerűbb okokat véltem felfedezni.
:)
Igazad van!
Nekem megfelel a magyarázatod. :)
Jó, akkor elmondom.
Szerintem azért nem gyűlölnek annyian, amennyire számítottam, mert olyan igazságokat mondok ki, amivel a nők is egyetértenek a lelkük mélyén. Ilyen például, hogy a női emancipáció káros a nőkre nézve, a nők rosszabbul vezetnek autót, a nők szeretik, ha megalázzák őket a munkahelyeken, a nők felnéznek a pasijukra, ha az csajozik, egy-egy félrelépést azért bocsájtanak meg könnyen, mert az is a párjuk férfiasságát bizonyítja. Biztos jól esik a nőknek, hogy valaki a kimondja a legféltettebb gondolataikat is :-)))
Ez a magyarázat megfelel?
Majdnem kettébetörted a "karrierem"
.-D
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a férfiakról, akik sminkelik magukat?
- Bak férfiakról mi a véleményetek?
- Mit kell tudni a Szűz jegyben született férfiakról?
- Mi a véleményetek azokról a férfiakról aki csak a gyerek miatt marad otthon? Mert a nő zsarolja a gyerekkel?
- Mi a véleményetek az ikrek jegyű férfiakról?
- Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz?