Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról? (beszélgetés)
Ugyan már, ezt te sem írhatod komolyan!?
"sikerült olyanná válni, mint a férfiak"
Hány ilyen nő van?
És hány a topik címében említett férfi?
Nem szabad általánosítani.
Azért ma még a nők nők, a férfiak pedig férfiak.
Igenis, a nő tanuljon, törődjön a külsejével is. Az a baj, ha valaki ezeket túlzásba viszi.
Ha megnézed a válási statisztikát, akkor nem az általad említett van az első helyen.
A nőknek ma már szinte minden elérhető, ami a férfiaknak. Egyenjogúság van. Ha jól tanulnak, szorgalmasak, vezető pozícióba kerülnek. Lehetnek beosztottjaik, és sokat keresnek. Vehetnek maguknak saját lakást, berendezhetik minimal és goa stílusban.. Lehet sok beosztottjuk, felelősségteljes munkájuk. Hazahordhatják a munkájukat, dolgoznak otthon a laptopjukon. Kortyolgatnak hozzá ritka borokat, hiszen lehetnek kifinomult szakértők. Eljárnak bulizni emancipált szingli barátnőikkel, ízlelgetnak finom sushit, kibeszélhetik a pasis kalandjaikat. Edzenek, szálkásra dolgozhatják izmaikat. Csinálhatnak 1000 felülést, lehet kockás hasuk. Már nemcsak férfiak lehetnek testépítők, a nők is. A nők is egyre inkább adrenalin sportokat űznek, motorozhatnak, búvárkodhatnak, sziklát másznak, ejtőernyőznek. Melyiknek nincs valami kalandja, ami kanyoning vagy rafting közben történt? Lehet nagy dzsipekkel agresszívan szlalomozni a városban, lehet móresre tanítani a többi autóst. Leánybúcsút is rendeznek, ahol meztelen pasik táncolnak neki, akikről lenyalhatják a tejszínhabot, lehet rajta nagyokat röhögni.
És amikor sok erőfeszítéssel sikerült olyanná válni, mint a férfiak, nem értik, hogy miért nem kellenek azoknak...
:oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Női logika - ferfiaknak elérhetetlen. . .
Utazom a busszal haza kisvárosunkba.
A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig inkább megkérek egy nőt, hogy bélyegeztesse le nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg, te vagy ön-nel? Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik. Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz utazik. A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki. A városunkban itt a környéken két férfi van, aki jól néz ki - a férjem és a szeretőm. A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy. A férjemnek két szeretője van - Katrin és Sue. Katrin szabin van éppen.
Én: "Sue, le tudnád pecsételtetni a jegyemet?"
Sue: "Ismerjük egymást??????"
:)
Mi a női megérzés?
A logika teljes hiányának árnyaltabb megfogalmazása.
Bla-bla-bla.
Képmutatók.
ja igen értem.a haverodnak adod meg...ok így is lehet élni...
amúgy mekkora fazon vagy...:D:D:D
Az nemis igazi férfi, az ilyen megsem érdemli hogy párt találjon!
Legalábbis nem nőt!
Ez a mai nap hozzászólása:
"+szolaltál te te oooolyan lekxikális vagy ugy éélvezem. . jo tetxik csipanttom:)))))))))"
"nőknél is azt szeretem, ha jó szőrösek. "
ezek szerint itt kifejezetten 1 helyre gondolsz
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a férfiakról, akik sminkelik magukat?
- Bak férfiakról mi a véleményetek?
- Mit kell tudni a Szűz jegyben született férfiakról?
- Mi a véleményetek azokról a férfiakról aki csak a gyerek miatt marad otthon? Mert a nő zsarolja a gyerekkel?
- Mi a véleményetek az ikrek jegyű férfiakról?
- Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz?