Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról? (beszélgetés)
Nem, nem arra :)
Én is az olyan férfiakat szeretem akik nem mindenáron szilikonmellett akarnak a barátnőjüknek, akik nem kis "discobuzik", nem jönnek velem szembe az utcán egymás után 50×...
Egy férfinak nem kell a lábát borotválni, meg a mellkasát gyantáztatni...a férfi úgy jó ahogy van.
Én arra gondolok amikor azt mondod hogy a nőnek az a dolga hogy összetartsa a családot, és amit a férfi megtehet büntetlenül azt a nő nem.
A családot egy férfinek és egy nőnek kell összetartani és egyenrangú félként kezelni egymást. Én ezzekkel nem értek egyet veled...
Ja, az elveid nem rosszak.
Csak még egy kérdés: A lábszáradat is gyantázod inkább, ahogy a hátadat is? :)
Mire gondolsz? Az elveimre, miszerint nem ajnározom a homokosokat, nem rajongok a műmellekért, nem borotválom a lábszáramat?
Szerintem nagyobb szégyen a vad feminizmus :-)
Én önimádó hím soviniszta vagyok :-))
Nem szégyen, ha a férfigyűlölet sem az, nem?
"...nem vagyok elég alázatos..." Ezt akár én is írhattam volna. Ettől függetlenül lehet férjed!;) Ha valaki makrancos hölgyet szeretne...:)
Nekem is van élettársam, aki tolerálja viselkedésemet, cserébe én is tolerálom az övét. Nekem van egy másik szabályom is, amiért férjem nem lesz soha:
szabadnak születtem! XD
Tessék időben!
Már áthívtam a szomszédot. Ő elmagyarázta. :D
De gyorsan ki is nyomtatom, így női aggyal nem könnyű ám megjegyezni. :D
Bocsi, elfelejtettem a használati utasítást időben mellékelni.
1. kijekölés
2, Ctrl+c
3.megnyitni egy explorert
4. címsorra kattintani
5. Ctrl+v
Tudom, hogy ez OFF, de jó:
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a férfiakról, akik sminkelik magukat?
- Bak férfiakról mi a véleményetek?
- Mit kell tudni a Szűz jegyben született férfiakról?
- Mi a véleményetek azokról a férfiakról aki csak a gyerek miatt marad otthon? Mert a nő zsarolja a gyerekkel?
- Mi a véleményetek az ikrek jegyű férfiakról?
- Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz?