Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Lejártam a lábamat, szétkoptattam a pofámat, és mérgemben alávágtam a maradék pénzemnek is, de leszarom. Bp bankban a biztonsági őr eszének köszönhetően, végre elindult a folyamat. A Bp bankban nem tudtak segíteni, sajnálják...:S
Az otp-ből meg küldtek vissza a bp be, és így tovább...szóval a bizti őr egy korábban nyugdíjazott rendőr mondta menjek el a bankhoz ahol történt az eset, és hívjam fel a számot, amit ott látok az az üzemeltető is. így is történt. az OTP-S!! intézi az ügyet, felvette a jegyzőkönyvet, és megy a Bp banknak a kérelem vagy mi. Hát komolyan, hol élünk? A biztonsági őr ad támpontot, a bankár helyett, akinek elvileg ez a dolga, ezért tanult? Na mindegy, lényeg az, hogy elindult a folyamat. Nem tudni mi történt. Majd kiderül.
Találkozik az olasz és az ukrán maffiavezér. Kérdezi az olasz az ukránt:
- Van négyemeletes házad?
- Nincs!
- Akkor te nem is vagy igazi maffiózó!
Ismét érdeklődik az olasz:
- Van fekete limuzinod?
- Nincs!
Újabb kérdés:
- És van ujjnyi vastag arany nyakláncod?
... - Nincs!
Erre nagyon mérges lesz az ukrán. Hazamegy, kiadja a parancsokat:
- A hat emeletből kettőt lerobbantani, a helikoptereket eladni, a kutyáról meg vegyétek le a láncot, mától én fogom hordani!
Kedves vagy,szerencsére úgy nem ment el senki.
Lisztit hiányoljuk innen :(
Kid ment el?Kutyus,cica?
Sajnálom,bárki is volt:((
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?