Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
máma pasiutálós hangulatban vagyok..kikészítettek mára.)))
majd holnaptól szeressem őket megint..DDDDDDDD
á..de ha megkérdenénk szegénykéket azt mondanák annyi bajuk van nekik..nekünk meg semmi.
felforrt a vízem,/92C-os szokott lenni alapból../
mondom a szerelőnek mert lejött az alja a bojlernek,hogy csavarozza már fel,mert én nem nyúlok hozzá,mert elállítódik és annyi..
na..Ő szépen felcsavarozta és reggel jön a gőz belőle..
felhívom..kérdi..mit csináltál vele..mondom én?mondom hát te értél hozzá..meg meg is csavargatta a hőfokszabályzót..mondom neki ez fel fog forrni..és ki a hibás?
most sem mertem egyből felcsavarni.. 75C-nál járok,reggelre hátha meglesz a 92C.
az enyém AWE 8725-ös már letöltöttem a használati utasítását,de nem sok sikér van..
vízelvezetési problémám már volt..meg elégtelen vízbevezetés..ez most új a számomra.
..)))
egyébként meg azon filózom ,hogy úgy lennék egy napra férfi..csak egy napra cserélnék valakivel..hogy tudnák már meg egyszer az életbe ,hogy milyen az amikor minden franckarikával a nőnek kell kinlódni..
a múltkor vagyok vásárolni..ár a fasorba sincs rajta..kerítek egy eladót..mondom mi a helyzet..erre a nagyon értelmes közli velem,hogy ott a vonalkódleolvasó..én meg nagyon értelmesen közlöm,hogy mutassa meg már ugyan meg ,hogy hol van ezen vonalkód???mert semmi nem volt rajta..és mondom neki nekem miért kéne tudnom,hogy az üzletben mi hogyan van megjelölve..és mosolyogva közli..egy nőnek mindent tudnia kell!!
a fenéket!!!nekünk igen..nekik meg nem?.((
Ez marha jó. :(
Látom nem csak neked jön csősül a baj.
Az enyém egy mezei gép, sajnos én sem tudom mi lehet a baja, nem ír ki semmit.
Tök mindegy, a kutyát sem érdekelte volna, ne aggódj! Majd legközelebb megkérdezem melyik lábamat rakjam szex közben a pasi nyakába, és akkor jön válasz. Mert ba*zni mindenki tud. Elnézést. :))))
Felültöltős, 3 rekeszes, whirpool, már mos. Lehet lesz xs-es méretű köntösöm? Majd elapasszolom. :))))
nekem meg nem működik a mosógépes..villog..kiírja,hogy F és 06..hogy mi a bánatot jelent..(
felhívom a vevőszolgálatot egy nő mondja,hogy fél óra áramtalanítás meg tisztítsam ki a szűrőt..na..mindezt még tiszta ruhában megműködtem,hót vizes lettem..mert alig csöppenek haza nézzem meg mi a baja.és ráadásul idesanyám még rámtelefonált miközben dolgozom,hogy kisjányom ez miért nem megy?jó az idő..mosni kéne..na bumm..honnan a bánatba tudjam én aztat a messziségből,hogy neki miért nem megyen a mosógépje??most várom..hátha..a hétre még épp ez hiányzott..mind a két bojlert csináltatnom kellett..felforrt benne a víz meg...ne is soroljam..áh.((
nem adtál kellő infót a mosógépessel kapcsolatosan.))
egyébként a nővéremnek elöltöltőse van és neki oda kell ahová a mosószert..nekem felültöltős van és a jobb széliben van a fehérítő,középen az öblítő baloson meg a mosóporos.)))
Az idei farsangon nőnek öltöztem.
Jövőre úgy gondoltam sír leszek.
De aztán rájöttem, bolond aki sír egy nő után.
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?