Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Meg arra :)))
:D
(:P)
arra, hogy sosem volt ekkora az ellenállás a változás érdekében.
:))
örülök annak, hogy sokan rajtam kívül még mindig képben vannak :DDD
szerinem totál ésszerűtlen dolgokat képes az ember cselekedni, bár normális
Olvasom a hozzászólásokat...
Azért megjegyzem én azt gondolom a szerelem sokkal kilátástalanabb mint egy tudatosan felépített valami, most nem kimondottan gondolok én az említett szitura.
Azt hiszem,mindjárt megszakad a szívem...
És annak ellenére,hogy semmiért nem adnám a vele töltött időt,mégis csak az kattog a fejemben,hogy bár soha ne találkozunk volna...
Semmi szín alatt nem tettem volna meg!
Mert akkor így már csak helyrajzi kérdés ugye, szexért autó és miegymás...
Ahhoz vagyok elég büszke, hogy ilyenbe ne menjek bele!
Amúgy meg, az a tipikus nő vagyok, aki mindent szeret saját erejéből megvalósítani, így az, ha egy pasitól kapnél kocsit, lakást... biztosan nem felelne meg!
szia Moncha!
Az évek során elég sok minden elért, tapasztaltam. egyet biztosan megtanultam: nem szabad függő helyzetben lenni senkitől. nem tudom - illetve nem tudhatom, csak sejthetem, - hogy milyen rossz helyzetben vagy, hogy ki kellene törnöd onnan. ..de semmi esetre sem gondolom, hogy az lenne a megoldás, ha egy ilyen kapcsolatba belemennél. nem tudhatod az meddig tart, hogy zárul. nagyon durva dolgokra képesek a férfiak:-( ha jó vele - légy vele kapcsolatban, de ne azért, mert mi mindent kaphatsz
ez az én véleményem.
Értem.
Köszi a hozzászólást.
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?