Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Értem így a sztorit amit írtál, de kicsit más mint amit én akartam írni. Lehet, hogy más jött le.
Én úgy értem, hogy van egy patt helyzet az életedben...és egy ilyen lehetőség esetén, mármint ajánlat. Úgy értem.
Arra...hogy ki meri itt felvállalni az őszinte véleményét.
Néhány dologgal kapcsolatban.
Hogy másképpen csináltak volna dolgokat.
Például hogy lehetőséged van valakivel szeretői viszonyt létesíteni úgy, hogy cserébe kapsz saját autót meg lakást, meg amire szükséged van.
Ez néhány hónapig, akár évig...ameddig a másik gondolja ugye...de a helyzeted olyan hogy nem tudsz mozdulni, és tudod, hogy el kell onnan mozdulnod mert nem jó ott neked.
Megtettétek volna?
Ki vállalja őszintén a véleményét?
Meg most azon, hogy beírtam a bejegyzést vajon hány nő gondolja azt: miért gondolom én azt hogy más nem dolgozott meg a pénzéért...hogy én lennék az egyedüli aki ezt csinálja.
Ez is eszembe jutott.
Bár az is most, hogy a helyzetemben lehet hogy másként csináltak volna dolgokat mások...
Éppen arra, hogy kb. mennyi ideig kell majd dolgoznom ahhoz hogy összehozzak annyi dolgot, amennyi minden szerencsétlennek mondható átlagembernek van.
Siralmas. Siralmas. De egyben bíztató.
Úgy pár 5 év és le is húzhatom a redőnyt...de elmondhatom én nem össze*** a pénzt hanem megdolgoztam érte.
Hát remélem, de azért nem adtam fel a reményt, hogy nyerek a lottón :)))
amúgy tényleg utálom én is, meg az összes 0529-et
tegnap de utáltam :D
:))))
Ehhhe
Témánál vagyunk.
Én ma nem ejtem meg szerintem, más fontos dolgaim akadtak, bár lehet hogy vita lenne...a kettőt illetően
:DDD
Nekem mondod?
Asszem megejtem ma csak nem a hátsó oldalról! :)))))
Jaj már megint a szexnél járok. DDDD
:)))))
Az sem rossz :)))
a 450 g-os üres tejfölös dobozra, amit itt felejtettem a szobában és kezd bödösödni :))))
éjszaka ugye... :))))
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?