Mindmegettük (beszélgetés)
Ne szomorkodj, Pusi! Köss üzletet: ha vége a sportos napoknak, kényeztessen a párod Téged. Ne kelljen főznöd egy ideig és legyen az a program, amit Te szeretnél.
Hogy lehet, hogy ennyire hiányzik a cigi még most is? Hogy érzed? A nikotin, az íze vagy maga a mozdulat hiányzik? Mert nikotinban van ugye a tapasz, íznek a rágó - hát, a mozdulatot az e-cigi pótolja leginkább, de az bizony drága...Valami súlybarát pótcselekvés? Pl. réparágcsa? Ha tényleg ch hiányod van, próbálj meg reggel és délelőtt ch-t enni. Meg sok-sok gyümölcsöt. De hiszen, ezeket Te is mind tudod...
Figyi! Meg lettél Te rendesen dicsérgetve, hogy ilyen ügyesen lefogytál? Elismerik, hogy milyen nehéz lehetett megcsinálni? Nem lelki oka van annak, hogy most megint ennyire hiányzik? Nekem sosem a leszokással volt bajom, hanem az első olyan napokkal, amik stresszesek voltak. Mikor a kisebbikkel leszoktam - terhességem első napján - nem gyújtottam rá több, mint más egy évig. De mikor a nagyobbikat beadtam első nap az oviba - megvettem az első doboz cigit is.
Más...Lányok, fenn szoktatok lenni msn-en? Én általában fenn munkaidőmben. Itthon csak azért nem, mert szinte mindig foglalt mindkét gép. Aki fenn van, kérjen fel ismerősnek! a citromos címemmel vagyok beregisztrálva!
Szép napot Mindenkinek! Ma fehérje na van!!! Lehet, hogy megcsinálom én is a joghurttortát. Hol is találom a receptet???
Nálatok is a férfinép a TV előtt punnyad és guvadt szemekkel bámulja a meccseket?
Mert nálunk igen.
És tálcán szolgálom fel őuraságának az uzsonnát, majd később a vacsorát, mert pont ott és pont akkor nem bír kimenni a konyhába, mert megy a meccs, hát nem érted?!
És nem tudom, hogy értem vagy nem értem. És, micsoda dolog, hogy nem tettem sót a tálcára. És ezt már tényleg nem is értem. Először is szégyellném az arcomat, hogy valaki kiszolgál és akkor még reklamálok is. Hogy nincs só? Különben is megsóztam a paradicsomot, ezt meg már tudhatná! Jajistenem és még majd csak most jön az olimpia! Miért is nem születtem férfinek?
Úgy tudom, Danya, hogy egészen másfajta liszt, de mindegy is, hogy milyen, mert 2.000.- körül van 1 kg. Tudod mit? Akkor inkább hízzak. Ennyiért?
Más.
Elkészítettem ma a joghurt "tortát". Egy nagy doboz joghurtot összeturmixoltam 1/4 kg eperrel és 3 kk Canderel-lel és közben beleszórtam egy tasak Zselatin Fix-et.
A muffintepsibe folpackot tettem és abba "öntöttem ki" a lötyit. Délre megszilárdult, csak ki kellett fordítani a folpackból. Eperrel és diétás habbal diszítettem. Nagyon finom lett. (Holnap is kell csinálnom.)
Köszönöm a receptet és tényleg abszolut light!
Puszi.
Pusi megértelek, nagyon nehéz mindkettő helyen helyt állni, fogyizni és nem cigizni.
de inkább egyél mintsem , hogy rágyujt, azt jobban tudod korrigálni mint a vissza szokást.
mert akkor u.ott leszel ahol két hónapja.
és nagyon nehéz ujra és ujra el kezdeni.
amugy mindkettő ugyanaz a szar ügy.
mindkettő nagy nagy szokás, csak az evősben az a rossz, hogy erről örökre nem tudunk leszokni, és minden nap minden áldott órában kontrolálni kell saját tetteinket. melyikért nyulunk a répáért? vagy a kakaóscsigáért? hát a szivem szerint én kakóscsigás párti vagyok. pedig iádom a répát is, de azt csak a jó kis csiga után:(
és ez a mi bajunk.. jól fogalmazták meg a studióba ahová járok, hogy szénhidrát függőségben szenvedünk, ez igaz is, mennyivel könnyebb lenne, ha utálnánk az édességet, és a kenyérfélét nem?
mindent ehetnénk mint norbi és réka??? és még sem hiznánk?
és sosem éheznénk?
mert itt azon van a hangsuly, hogy nem éhezni.... hanem enni.
nem tudom ti már használtátok az ő lisztjüket?
most megnéztem a neten a hal a tortán ahol réka nagy asszony főzött és nagyon reklámozta a lisztet amivel főzött, hogy csupán a 100 %ból csak 5 százalék tud felszivódni, ezt bármikor még az éjközepén is ehetnénk.
nem tudom... na egyszer lehet hogy veszek?
de nem u.olyan mint a tönköly liszt amit én használok? vagy miben lehet ez más.
rá is keresek a neten.
Már nem ehetek annyi kenyeret!
De nem gyújtok rá.
Folytatom, mert mindig elfelejtek valamit. Hiába, az öregség...
Szóval nemcsak ch hiányom van, hanem CIGI HIÁNYOM IS!
Na, így kerek. Most befejezem.
Pusz.
Sziasztok,
én meg rákattantam ezekre az olivás, hagymás, fokhagymás, paradicsomos kenyerekre! Vajjal!! Reggel, délben, este ezeket enném. Igaz, hogy mást nem is eszem most. De akkor is!
Lehet, hogy szénhidrát hiányom van?
Nem híztam, nem fogytam.
Szép napot!
Ma gyüminap: vettem görögdinnyét a tescoban. Remélem, finom lesz. Nem bírtam holnapig várni és ráálltam a mérlegre...81,1-et mutatott!!! Pedig tegnap vacsira házi sütésű kakaóscsigát ettünk. Igaz, tönkölylisztből sütöttem.:)))
Eszter is fogyott már majd' 3 kilót. Most nagyon bejön ez a 90 napos.
Jó pihenést Mindenkinek - meg jó munkát, jó tanulást...
Puszi
na nem is vagyok annyira megzakkanva mi? na de igy szerettek oszt ez a lényeg:D
sütöttem most az előbb répa tortát, hu gyerekek az nagyon fincsi, össze próbáltam a kalóriáját irni, de nem mertem összeadni.. valami iszonyatosan sok jött ki.
de még tudok rajta finomitani.
de a tegnapi joghurtos mála fagyi is fincsi lett, kár, hogy blanki nincs itthon, pdig ő nagyon értékelné ezt.
amugy én is inkább a tejes fagyikra bukom, mint a gyümölcsre, mondhatni csak arra. sosem szoktam gyümölcs fagyit venni, soha.
tehát ez van
a joghurt tortának valót is hoztam haza, azt is nagoyn lájtosan el lehet késziteni nem ugy mint a répa tortát:D
két szelet becsusszant
oszt csodálkozom, hogy nem tudok fogyni?
Jázminkám, hu de nagyon fájhat az, nekem egyszer volt csak eltörve a kis lábom ujja, de azt hittem, hogy bepisilek, hát akkor te?
szerintem van fent a neten pont 1000 kalóriás étrend, én már egyszer találkoztam vele
pl
de ha beirod a google.com keresőbe, akkor szerintem sokat fogsz találni, csak kis időt kell rászánni.
n megyek mert alig látok... már holnap jövök
pusza
Szia, Jázmin!
Ha itt a Hoxa-logora felpillantasz, balról a 3., az utolsó sorban, hogy Tápanyagtábla.
Nagyon jó.
Pusz.
Hááát igen. pont tegnap gondolkodtam rajta, hogy olyan mintha csak most iratkoztam volna be a suliba, és mennyi minden megváltozott azóta. :-) minden sokkal jobb lett :-)
Felismertelek ám egyből! Hiába az álnév! :-)
De mit keresett a kezedben egy ülőgarnitúra??? :-O
Vigyázz magadra te lány!
szijjasztok csajszikák
ezer éve nem jártam erre. érettségi lűzban égünk otthon. gyerekem állandóan jön, hogy tanuljunk együtt, kérdezzem ki. nagyon izgul szegénykém
nuska-gratula a védéshez, és sok sikert a többihez
fogyózóknak drukkolok, hogy sikeresek legyenek
nekem most semmi nem jön össze, állandó zabálhatnékom van
na majd jövök, puszi
halihó!Végig olvalsalak titket,jó volt,mint a teleregény.
nuska!!!nagyon ügyi vagy,gratula.A 90napos diétázoknak szintén.
Én is most 1000kcal-os diétázni szeretnék.Most gyüjtöm hozzá az adatokat,danyus ha vannak jó receptjeid,küld át légyszi.
Van vmi jó net cím ,ahol jó kalóriatáblázatok vannak???
Meséltem ,hogy télen eltörtem a kislábujjamat?Na most meg a bal középső ujjamra(kéz),ejtettem rá ülőgarnitúrát.Tudjátok ez jót tesz az én szakmám előmenetelének.De hősiesen küzdöttem masszírozásnál,de light-osra sikeredett.Hát én már csak ilyen ügyi -fogyi vagyok.
Most megyek szundikálni.Pusza:Jázmin
Igenis Danya-Muzsa,
mi hamarabb vesszük észre. Mint ahogy azt is, hogy ezt nem Zuzmika kérdezte Tőled, hanem én!
A többi stimmel.
Puszi.
Zuzmika:)
a tortát igen jó, ha az őzgerinc formába tessszük, és kibéleljük folpack-al alulra szép gyümölcs szemeket teszünk,és erre öntjük a turmixos cuccot.
és be a hütőbe, és amikor már megdermedt, a zselatinos cucctól, akkor kiboritjuk és szeljük, és faljuk.
ezt a hétvégére hagyom, ha nem csináljuk a keretet valami okból, mondjuk ha esni fog az eső.
ma a fagyasztott eperből csináltam, naturjoghurttal, szintén zselatinos epres vizzel kutyultam össze, és betettem a fagyasztóba, holnapra már gondolom, kész lesz a gyümölcs jégkrém, vagy bárminek is hivjuk.
na jó mot látom, hogy megint blanka nevével vagyok, ez folyton az én gépemen ólálkodik, és én neveszem észre... tehát én vagyok Danya:D
Ancsikám drága gyerekem:)))) nagyon nagyon ügyes voltál, ezen is tul vagy. hihetetlen mennyi minden történt azóta, mióta összetalálkoztunk. voltak nagy szerelmek, nagy szakitások, még nagyobb szerelmek, még nagyobb tanulások.. és most tessék... diplomás óvónénike leszel Nuska néni:))))
szivből gratulálok, és egyben örülök is neki:))))