Mindmegettük (beszélgetés)
mit főztök hétvégén?
na látjátok ujra csak a kérdésnél vagyunk:)))
dalmiék ma mennek a madách szinházba, jólesz nekük.
mondtam már, hogy mi meg augusztusban a szabadtéri szinházba, lassan lassan minden vágyam teljesül, még az egyiptom várat magára, de ami késik nem mulik ugye?
drága rudika:)))
jót mosolyogtam, de nagyon megértelek és átérzem az egészet.
sajnos a mi életünk központi kérdése az evés, és ezt követően a fogyás.
nem tudom azóta tudsz e már valami tuti módszert, de ha nem én tanácsolom, hogy mérd a kaját és számold a kalóriát, kicsit macerás eleinte, de amikor már fejből vágod az értékeket, akkor már nem lesz probléma.
próbálj 1200 kalóriás diétába, ha rákeresel itt a neten ezzel a szavakkal, találsz rengeteg olyan kaját amibe pont beleférsz.
igy csak a kenyérfélékről, tésztákról, zsiros husokról kell lemondanod.
én sem vagyok ujra a toppon, pedig a multhéten már tartósan a 80 alatt voltam ujra, de közbe jött bent, hogy csinálják a budit, a férfival kezdtek, igy nem tudok elmenni bent budira, pedig nagyon macerál a kérdés, és ami nem jön ki, az tovább szivódik, és ez meg is látszik rajtam.
jövőhéten remélem végeznek. az uram igaz azt mondja, hogy hülye vagyok,mert a budi arra való, ja pont két idegen pasi 43 cm-rel odébb.
semmi akadálya, örömmel fogadunk, jó lenne mondanál magadról egy ár szót, hogy képben legyünk, akkor bennünket már ismersz kicsit, ha olvasgattad eddig az irásainkat:)
és ki a ismerősöd????
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatlak titeket, van köztetek régi kedves ismerős is még az MM-ről. Ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok.
utána néztem
semmi jó
fekfájás, hasmenés,?hüvely?viszketés stb
na ennyi. igaz mára elmúlt a hasmars, de jó lenne, ha használna is a bogyó
tegnap apa közölte, hogy úgy imád ahogy vagyok, de azért az úszógumiból leengedhetnék egy kicsit
magyarul neki kell állni egy kicsit szűkíteni a méreteimen, csak még azt nem tudom melyik módját válasszam
csaó csajok:)
hu de jósz lesz nektek melcsi béby, remélem jó időtök is lesz, nem ugy mint blankáéknak, elmentek abádszalókra 2 napra, és pont elég xar idő volt.
amugy nincs semmi különös, nyomjuk az igát csak ennyi.
Sziasztok!
Nem, kg-ban semmi változás, igaz én elsősorban nem is fogyasztás miatt csináltam, hanem mert "kínszenvedés" a wc-zés, + méregtelenítenem se ártana. Persze ha fogynék annak csak örülnék;) De hogy őszinte legyek az elmúlt heteket "eljátszottam", majd mostantól keményítek be picit hogy barátnőm lagzijába a ruhámba ne úgy nézzek ki mint egy terhes viziló:)
Ép ma jött meg a második hónap adagja, igaz reggel úgye nem ettem a bogyókat de 5kor megittam a teát (álmos voltam) nemrég ébredtem de már volt eredménye;) jó lenne ha ez a kúra után magától is így menne.
TEgnap lefoglaltam a szállásunkat Fonyódon jövő hétvégén ott leszünk, igaz a postán még nem kértem szabit mert nincs a főnököm (ma jön vissza szabiról) de gondolom majd tudnak helyettesíteni, mert a héten pl. mindneki szabin volt engem meg ott hagytak a helyettesekkel.
Szombaton megyek a kondiba, már nagyon rám fér.
Ti merre jártok?!
Szia,
tapasztalat nincs, de keress rá a Google-ban.
schybie elolvastam a naplód. nagyon ügyi vagy, hogy ilyen lelkesen végig csináltad.
kérdésem, hogy súlyban is volt valami kézzel fogható eredménye?
mindenkitől kérdezném, hogy ismeritek-e a curam duo nevű gyógyszert? ezt kaptam a bacijaimra, és tegnap óta olyan hasmenésem van, hogy alig tudok leszállni a klóról. van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Béltisztításos témám a naplómba fent van, nem kívánok itt fárasztani senkit ilyen dolgokkal.
Aug.1-jén kezdek az új helyemen. A könyvtárba márcsak jövő szerdáig jövök, utána ki kell vennem a szabikat, postán is kérek szabit és ha jó idő lesz akkor elmegyünk pár napra a Balcsira Maszattal. Most szombaton meg shoppingolni készülök, mert rég voltam ;)
Nem tudom felétek milyen idő van, de erre igen álmosító.
Ja a kúra első 30 napja lejárt, most várom a második adagom, többet nem fogok, de ezt még végigcsinálom.
Látom Ti szorgoskodtok a konyhában, nekem tegnap is csak egy gyors cukkinitócsnira telt, mert a netes munkával is haladnom kell a héten, ha el akarunk jutni nyaralni.
Tessék jól viselkedni:)
Jó. Lehet, hogy a héten kipróbálom. De beleteszem a muffintepsibe.
A jó időt úgy értettem, hogy ez nekem jó! Én ezt az időt szeretem. Azt az embergyilkoló hőséget nem bírom, de sose is bírtam.
Puszi.
jó reggelt
hát pusi sajna a jó idő mégsincs itt, bár ez az idő dolgozni tökéletes
igazából a nyaralókat sajnálom, főleg a vízek mellett
sajna a betegségből nem tudok kijönni, úgyhogy tegnap meglátogattam a dokit. kaptam gyógyszert és orrsprayt.
hátast dobtam a gyógyszertárban,mert ezért a 2 dologért 4995 ft-ot fizettem. ez nagyon durva
Sziasztok,
Szeszi,
ma voltam a Praktiker-ben és véletlenül kaptam olyan szilikonos muffinformát! Nagyon klassz. Pont ezt képzeltem el és csodálkoztam, hogy senkinek nem jutott még eszébe.
6 db-os zacsiban van, természetesen mosható és 879.-Ft. Amúgy még megfizethető is. De kell vennem még egy zacsival, mert 2 muffinsütőm van! Lehet, csak úgy tepsibe helyezni, de azért azt nem merném, hátha felborul. 230 fokig működhet.
Köszönöm az ötletet, puszi.
Mindenki jól van? Remélem! Itt a héten a jó idő!
Jó reggelt, látom még mindenki szunyál!
Eljött az én időm, végre esik, dörög, villámlik!Még a kedvem is jobb let tőle.
Merre vagytok?
helló csajszik:)
én is egy gyors bejelentkezésre jöttem, minden oké, a tó készül, már látszik is belőle valami. ma nem kell főznöm, tegnap annyit főztem, hogy mára elég, permetezni akartam a szivarfámat, az ideg megöl közben, pont egy órája keresem a permetszert, megvettük a héten, és jól látható helyre tettem a házban, hát azt hiszitek meg van? vaLAHOVÁ UGY ELRAkta valemelyik lány, hogy sehol nem találom. azt hiszik az a rend, ha nem látszik, mert bedugdosnak mindent a fiókokba......
tényleg nagyon melegek vannak, nincs is kedvünk kimenni már délután.
tegnap bowlingozni voltunk, majd egy jó kései vacsorán. blanka megengedett magának egy bőségesebbet, ilyen rákos ragus valamit evett.
én brokkolis pu.mellet ubi salival.
Melcsi akkor pontosan mikor kezdesz az uj helyeden? nem is számoltál be a béltisztitásos dologról, pedig engem nagyon érdekelne.
Pusi van a mikómban is olyan funkció, de végül is a mamiéknál sütötték meg. nem tudom, hogy mennyivel barátibb a graham liszt mint a többi, de tény hogy ronda barna szine van, és tele van rost anyaggal szemmel is érzékelhető.
szeszi akkor jó kibuliztad magad:)))
Kézeljétek augusztusban osztálytalálkozóm lesz még most szavazzuk, hogy melyik hétvégén legyen.
első hétvégén megyünk a szegedi szabadtéri szinházba, már lefoglaltuk.
és az uram valami kitüntetést fog kapni ahol lovas egyesületi tag kocséron, az is vlamikor augusztusban lesz a dijátadó. annamari esküvője, remélem nem esik egybe semelyik.
na jól van mék mert kellene valamit lenditeni a porta táján.
Zuzmika örülünk, hogy jobban vagy, biztosan téged is a nagy meleg csinált ki, de nem is csoda, a szervezetnek nagyon sokat kell korrigálni, hol hideg van, hol meg forróság. vigyázz magadra, és ilyenkor inkább a hüvös szobában játszatok.
Szépségesen szép napot Mindenkinek!
Gyönyörű idő van, bár tudom, hogy 1-2 óra múlva elviselhetetlen lesz a hőség.
Nem is írtam, hogy nálunk a héten volt (van) a Triatlon Nagyhét, naponta sportprogramokkal, este koncertekkel, sörsátorral, sőt: egy emeletes angol buszból kialakított pub is van itt. Ír sört is mérnek, így mondanom sem kell: este mindig ott a helyünk.:))) Ma még az Öcsikém szülinapját is ünnepeljük, aztán pedig grillparty a szomszédban, így csaltam is egy kicsit, átkevertem a napok rendjét, hogy megfeleljen a programoknak. Ma gyüminap helyett fehérjenapot tartunk, holnap meg jöhet egy lénap.
Szép napot, szép hétvégét Nektek! Remélem, a betegek már meggyógyultak...
Puszi, Szeszi
Képzeljétek, ma elengedett a főnök 11kor, + kaptam egy szabadnapot tőle amit még a maradék két és fél hetemben az 5 nap szabim mellé kivehetek, hát sajnos tényleg alig megyek már a könyvtárba:(
Főzök, takarítok, netes és várom a vendégeket...
Az biztos hogy jó dolog ez a fórum, sok dolgot megéltünk már együtt, és még mennyi minden hátravan:)
Sziasztok!
Danya, a Graham liszt nem hízlal? Jobb, mint a teljes kiőrlésű búzaliszt?
Egyébként én szoktam pizzát sütni a mikro sütőtáljában "crisp" fokozaton. És nagyon finom lesz. Csak egy tanács, ha van ilyened. Vagy egy kis darabbal ki lehet próbálni!
Na itt vagyok, nem vesztem el.jobban érzemmagam, a szívem vacakolt egy kicsit, de már jobb.
Ma barac napot tartok, remélem sikerül valamennyit leadnom.
szijja kicsim, jó hogy ujra itt vagy, mert hiányoztál.
jó lehetett ez a fórumos találkozó annyira érdekes dolog, hogy annyira jó barátságok köttetnek itt anélkül, hogy egyszer is látnánk egymást. olyan dolgokat is elmesélünk itt amit máshol nem, szóval nagy barátságok köttetnek:) ami nagyon jó.
egyszer voltam már bajai halászlé főző versenyen, most nem akarlak megsérteni, de nekem jobban bejön a szegedi, vagy az volt a baj, hogy olyan főzte aki nem az én számize szerint főzött.
amugy itthon is hétvégén halászlé lesz, az unoka öcsém fogott pontyokat, és egy fincsit főzünk belőle.
képzeljétek majd meg üt a guta, reggel korán felkeltem, bedagasztottam egy normál pizza tésztát, és blankának egy graham lisztből, erre fel mondja az uram, hogy megint nem jó az elektrmos sütőm:((((((((((((((((((((((((((((((
a guta meg akar ütni, most csináltattuk meg azt hiszem május végén 35000 ftomba került és tessék:(
nya ez van
Jó reggelt!
Eltűnésem oka igen egyszerű: időhiány:) Nehéz egyszerrre 4 helyen megfelelni. Már be-bedolgozgatok az új helyemen is, legutóbb az új szolgáltatásunk reklámhírdetését szerkesztettem meg. Szóval meló ügyben minden ok, még két hét a könyvtárban, aztán ott egy hét szabi és végeztem:( :), nem tudom hogy értékeljem, mert szeretek itt lenni, de vonz az új helyem is, majd meglátjuk. Emlékszem tavaly mennyit siránkoztam hogy nincs munkám, stb és tessék, lassan eljutok oda hogy válogathatok. A postát egyre jobban szeretem, az a hajnali két óra mindig gyorsan elmegy, 30 férfi kézbesítő között gondolom képzelitek mennyi ugratás, stb megy.
A héten azért is vagyok megcsúszva, mert ezen a hétvégén lesz a Halászléfőző Népünnepély nálunk, remélem egyszer majd Titeket is vendégül tudlak láti és főzni Nektek egy igazi bajai halászlevet (ha lesz végre saját kuckóm). Na szóval pesti barátnőmék jönnek, plusz hugomhoz és a szüleimhez is, így kb 30an leszünk. Mi fiatalok hagyományoktól eltérően tárcsázni fogunk:) Vettem tartját, pipit, csinálok csevapot, saláták, sült krumpli, sült hal, stb. Anyumék meg a halat főzik így lesz minden. Bevásárlás kész, takarítás félig, mivel ma én dolgozik, Maszat viszont szabadnapos így Ő fog besegíteni.
Kg-im rendben vannak, 76, még egy kéne de nem görcsölök, hétvégén is ésszel, de enni-inni fogok, aztán hétfőtől kicsit bekeményítek hátha meglesz a 75 az aug.2-ei lagzira (laposabb has kéne az új ruhámhoz:))
Tornán nyári szünet van így jövő héttől kondizás, mert már egy hét szünet után látom negatív hatását, és mi lenne így velem szeptemberig?! Rengeteget ülök,muszáj mozogni.
Múlt hétvégén Tatabányán voltam a többi fórumosommal, nagyon jól éreztük magunkat, senkiben nem csalódtam, mindenki olyan volt, amilyennek vártam (külsőleg-belsőleg) egy csodás napot töltöttünk együtt csak kár hogy vége lett.
Na megyek, mert vár a netes, posta, könyvtár, főzés és este már lesznek programok, a vendégek kb 4 körül érkeznek addigra kész akarok lenni a marhalábszárpörkölttel (én nem szeretem), nokedlivel, stb, úgyhogy elkéretőzöm délben a főnöktől, bár gondolom mindenkit korábban elenged, mert nálunk szinte ez az egyetlen értlemes több napos progam ahol tényleg mindenki megmutatja magát.
Jók legyetek, attól függetlenül hogy nem írok, állandóan olvaslak Titeket!
Kellemes hétvégét
Danya, mondd meg Blankinak hogy jövő héten írok ha elmentek a vendégeim, puszi
rudika:)
nem mondod, hogy egyfajta kórságban szenvedünk? akkor neked nem kell ecsetelnem, hogy milyen is az. és neked nem ajánlottak harántemelő betétet, hát mióta használom és az rajtam van, nem érzem egyáltalán. talán jobb mint az inyekció nem? biztos van felétek is ilyen számitógépes talpelemzés, szerintem próbáld meg. mert ez a betegség, hogy csonthártya gyulladás az csak annak a tünete, hogy a hosszanti harántboltozatod megsüllyedt, később kalapács uj, vagy pedig bütykő alakul ki, amit már tényleg meg kell müteni.
az én talpbetétembe a faxi a sarkantyumra is tett egy védőt, hogy puhán járjak. szerintem jó.
pont láttam ma én is egy ilyen mbt szandált, ahová járok massziroztatni az egyik kislányom az volt, de ő is csak jót mondott róla, hozzá kell tenni, hogy ő egész nap áll mivel egész nap masziroz, és csak munkába használja, nem bánta meg a vételt.
Zuzmika mi a baj? mesélj, remélem csak az időjárás befolyásolja a kedved és a közérzeted. én sem vagyok valami topp.
szeszikém, nem sokára elhagysz engem is, ma én is ujra 79,4 voltam. de mivel 2-3 kiló mozog rajtam egy héten, igy bármikor felülkerekedhetek ujra.
de te huzz bele, majd követlek:)
Gratulálok, Szeszi és köszi az ötletet, megnézem!
Nagyon sajnálom a lábfájósokat és Zűzmikát is, vigyázzatok Magatokra!
Puszi mindenkinek!
Danyus, nem kell fáradnod a fizetéssel, elég, ha a postás kihozza! Köszi.
Azt meg majdnem elfelejtettem:
MA REGGEL 80,1 KG VOLTAM!!!
Egy-két nap, néhány deka és én is a hetvenkedők táborát erősítem!:)))))
Zuzmika! Mi baj van? Csak nem a szíved rendetlenkedik??? Gyógyulj meg hamar! Addiog pedig pihenj és erősödj!
Küldök gyógyító puszit a kis betegeinknek:
Puszipuszipuszipuszi!!!
Pusi!
Most olvastam egy májusi bejegyzésedet a muffin-papírról, meg hogy miért nincs csak szilkon muffinforma...Hát van, 4 db színes szilikon muffinforma van egybe csomagolva. Olyan, mintha csak papír lenne, de ha megnézed, kiderül, hogy szilikon forma. Egy hete láttam éppen a corában.szerintem ahhoz már muffinsütő sem kell, annyit raksz rá egy tepsire, amennyit akarsz - vagy épp fér. Az árát viszont nem tudom, lehet, hogy drága...
Rudika! Gyógyulj meg hamar! Feküdj ki a napra - de ne délben! - és majd az kisüti belőled a bacikat. Sajnálom, hogy Te is és Danyus is ennyit vesződtök a fájós lábatokkal. Én a helyetekben biztosan utána néznék, hogy erre a bajra segítség-e az MBT cipő vagy szandi.
Egyébként épp a gerinctornán - amire járok - tanultuk, hogy igazából a helyes tartáshoz a talp két pontját kellene terhelnünk: a nagy lábujj alatti belső párnát illetve a sarok külső-középső részét. Ez a testtartás gyakorolható, naponta többször néhány perces tréninggel rá lehet vezetni a testünket a helyes tartásra. Végülis az MBT cipő sem tesz mást, minthogy kimozdít abból a helytelen egyensúlyi állapotból, ami az évek során belénk rögzült és rávezet a helyes tartásra olyan izmok használata révén, amikről már szinte el is felejtettük, hogy vannak. Bevallom, én már majdnem kértem egyet szülinapomra, de emlékeztek: akkor mentünk Írországba, így nem volt rá keret...De ami késik, nem múlik!;)))
itt vagyok, csak nem vagyok valami jól.Megyek is pihenni, jók legyetek.
ja 2 hét teaivás után 73 ról 70 kiló lettem!
látom itt nagyban megy a téma a csonthártya gyulladásról, a sarkantyúról, és az MBT cipőről.
Az első kettőhöz nekem is van szerencsém.
Csonthárgya gyulladás van a talpamon a lábujjak alatti "mancs" közepén. tehát úgy, mint danyának. sarkantyúm van a sarkamon, a röntgen szerint rózstövisnyi kinövés.
valóban rettenetes fájdalmat okoz mindkettő. én az ortopédiáűra járok vele. először én is kaptam uh kezelést rá, de igazából sz@rt sem ért. aztán a doki bácsai mondta, hogy van rá egy jó megoldás(persze a véglegesre nekem is a műtétet ajánlotta) injekció. szóval kenalog és lidocain vegyest kaptam a talpamba, ami kb fél évre teljesen elmulasztja. aztán mikor kezdődik megint, akkor újra szúrnak. nem mondom, hogy kellemes, de kb 10 másodperc kellemetlenség, aztán hosszú időre elfelejthetem.
az MBT cipőről azt tudom, hogy a fiam osztályfőnöke testneveléás tanár, és röplabda szakoktatő, tehát elég sokat mozog. ő esküszik rá. állítólag mióta ezt hordja teljesen megszüntek a gerinc lés derékfájdalmai, nem jelent neki gondot, hogy újra túrázni járjon.
magamról: tiszta beteg vagyok, úgynevezett légkondi betegségem van. taknyom-nyálam összefolyik, köhögök, hőemelkedésem van. ezt még a nyaralásból hoztam magammal, mert a szállodában a légkondi igen rendesen működött, kint meg majd 40 fok volt.