Mindent, csak kevesebbet diéta (beszélgetés)
Csirkéből én is szoktam kocsonyát csinálni, csak nehezen kocsonyásodik meg. Most azért felirtam lánykának egy sertéslábat, hogy vegyen és mellé teszem még a csirkecombokat.
A füstölt kolbász tényleg nagyon jó melegszendvicsnek is.
Ja, valóban mondtad/írtad. Az is fincsi, én is szoktam csirkével.
Sőt, még kocsonyát is! :))
Katus!
Te főzöl valamit, vagy van maradék?
Valamelyik este volt rántotta. No majd lesz vele valami, jó az egy síma meleg-szenyón is. :))
Aranka! Nálad is finom a mai menü. Erre szoktam mondani:
- vissza-tapsolós kaja ebéd is, vacsi is
- megtartjuk a háziasszonyt :)))
Katus, javulást a náthádnak. Ha nincs forraltbor, akkor forró tea, leves, fokhagyma is használ valamit.
Hópihe, fincsit főzöl, majd a füstölt kolbival is kitalálsz valamit. Szoktam tojásrántottába tenni pár karikával.
Nálunk ebéd, paradicsomos húsgombóc főtt burgonyával. Estére kukoricás burgul, hozzá nugets.
Hmm... Lenne pár ötletem. 😃
Én is mindjárt nekiállok a székelykáposztának.
Csak kéne valamit reggelizni is.
No. Összeraktam a rakott krumplit, most már csak össze kell, hogy forrjon, és kész az ebéd mára-holnapra.
Persze, úgy látszik, én sem vagyok már a régi: tartogattam egy kb. 10 cm-es füstölt kolbászt erre a célra, és mégis csak a lecsó-kolbászt szeltem bele!
Most itt az újabb munka, kitalálni, mit kezdjek a füstölt kolbival! :)))
Édesanyám azt úgy főzte, hogy:
olcsó, u.n. kocsis-bort (fehéret) vettünk egy üveggel, ha felforrt, abba szegfűszeget, fahéjat és kevéske cukrot főzött bele. Egy csésze ilyet elszopogatni, beájulsz az ágyba, mire magadhoz térsz, kiizzadtad a baci 80 %-át. :))
Sajnálom! És ma is mégy dolgozni, vagy ma éppen szabad vagy?
Igazából egy jó forró fürdő, forralt bor és be az ágyikóba kellene most neked.
Gyógyulj meg légyszi' mielőbb!
Szevasztok! Jó reggelt, mi újság?
Álmos vagyok, szürke az ég, minden hófehér a zúzmarától. Brrrr!!!
Én a futópadon is azt tettem ma. 30 perc 2.Fokozaton, 15 perc a 3-on. Ebben már jócskán van hegymenet is. Ha összejön, akkor holnap is megyek. 😃 Ki kell használni, ha nem dolgozom. 😃
És igen, a heti 70-90 dekás fogyással ki is egyezek. Jó ez így, nem sietek sehová. 😃😉
Ez bizony nagyon szép eredmény. Sőt. Persze valószínű, hogy az első néhány napban inkább csak a víz, és egyéb beltartalom kiürülését mutatta a mérleg. De akkor is gyakorlatilag a heti 1 kg fogyás. Tökéletes!
Ez legyen a szemed előtt! Heti 1 kg! Biztos, hogy megcsinálod! Én nagyon szurkolok neked, te pedig fussál. :))
Totál félre értettelek. Azt hittem, hogy a tökből készíted a pörköltet... mert nyáron szoktam akár fehér tökből, akár cukkiniből, hogy kockára vágom, és mint a pörköltet. Ehhez szokott a nokedli köret készülni. :)
De így is finom, hogy tökfőzelék, pörkölt-feltéttel. Csak egy kicsit más. :))
Ne sanyargasd magad!
Ismered a mondást: meg kell adni a testnek, amit megkíván.
És ez igaz, az élet minden területére. Még a lustításra is!
További ajánlott fórumok:
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Magas vérnyomás, mindent csak gyógyszert ne
- Mindent lehet, csak akarni kell!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Fogyhatok csak attól, hogy kevesebbet és este egyáltalán nem eszem? Tapasztalatok?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok